szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


Torlódás az M1-esen

Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság - 2017. július 28. - A Budapest felé vezető oldalon, a 43-as kilométerszelvénytől torlódás várható. Tartsák be a követési távolságot!

Baleset M1-Bicske térsége

Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság - 2017. július 26. - Az Ausztria felé vezető oldalon a 31-es kilométerszelvénynél torlódásra kell számítani, közúti közlekedési baleset történt.

Nem tudott az épületbe bejutni

Oroszlányi Rendőrkapitányság - 2016. október 17. - A rendőrök azonosították és elfogták az a 24 éves férfit, aki egy oroszlányi vendéglőbe kísérelt meg betörni.

Lapáttal ütött

Dorogi Rendőrkapitányság - 2016. október 17. - A Dorogi Rendőrkapitányság garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 33 éves tokodaltárói lakos ellen.

A meghitt megemlékezésért

Komárom-Esztergom megyei Rendőrfőkapitányság - 2016. október 17. - Közeleg Mindenszentek és a Halottak napja, amikor a temetőkben felkeressük elhunyt szeretteink sírjait. A készülődés már október második felében elkezdődik, a piacok zsúfolásig megtelnek a koszorú és virágárusokkal. Aztán ahogy közeledik november elseje, egyre többen lesznek a temetőkben, a sírkertek környékén pedig megtöbbszöröződik a parkoló gépkocsik száma.

„Látni és Látszani Plusz” kampány a biztonságért

ORFK Közlekedésrendészeti Főosztálya - 2016. október 14. - Országos kampányt indított az ORFK Közlekedésrendészeti Főosztálya annak érdekében, hogy az autósok figyelmét felhívja arra, hogy saját maguk is felelősek azért, hogy felkészüljenek a megváltozott, őszi időjárási viszonyokra. A felkészülés érinti mind az autókat, mind azok vezetőit.

Eltűnt személyt keresnek

Oroszlányi Rendőrkapitányság - 2016. október 14. - Az Oroszlányi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri, az 11040/3222/2015. általános számon körözési eljárást folytat az 55 éves Hüse László kömlődi lakos eltűnése ügyében.

Felhívás - Ismeretlen tettest keresnek

Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedési Osztálya - 2016. október 13. - A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 11010/1609/2016. bűnügyi számon eljárást folytat közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
Ismeretlen személy 2016. október 9-én éjszaka Tatabánya és Tarján között a 1119-es úton a kihelyezett 2 db. forgalomirányító fényjelző készülékek működtető - fekete színű 180A/H-ás - akkumulátorait eltulajdonította.

A szén-monoxid-mérgezés megelőzhető!
- lista a "jó és rossz" CO érzékelőkről

Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2016. október 12. - A téli időszak sajnálatos velejárója, hogy mindennapossá válnak a szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatos hírek. A szén-monoxid jelenlétét nem érzékeljük, mivel színtelen, szagtalan, a szervezetre gyakorolt hatásai (rosszullét, szédülés, hányinger, fáradtság) könnyen összetéveszthetőek egyéb betegségek tüneteivel. Az akár halálos kimenetelű esetek néhány egyszerű és könnyen betartható szabállyal megelőzhetők.

Négyszer is kattant a bilincs

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. október 12. - A tatabányai rendőrök 24 óra alatt négy körözött férfit fogtak el.

A csalók új trükkje

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. október 12. - Nyereményekre hivatkozva próbálják megtéveszteni a hívott félt. Kérjük, ne dőljenek be a csalóknak!

Tanácsok az őszre

Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság 2016. október 12. - Ősszel a közlekedési balesetek bekövetkezésében jellemzően szerepet játszik, hogy a járművezetők nem az időjárási-, látási-, és útviszonyoknak megfelelően vezetik járműveiket. A járművezetőknek időszerű az őszi közlekedésre történő felkészülés.

Összefogva segítenek

Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság 2016. október 12. - A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és az Utcai Szociális Segítők Egyesülete, a társszervek bevonásával tartott szakmai fórumot 2016. október 11-én a megyei főkapitányság épületében.

Katasztrófavédelmi nyílt nap Székesfehérváron

Fejér megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2016. október 11. - Rengeteg kisgyermek álma válhat valóra a hétvégén, hiszen a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság október 15-én megnyitja a tűzoltószertár kapuit minden kedves érdeklődő előtt, legyen akár gyerek vagy felnőtt.
A tűzoltók „munkahelye” az egyik legspeciálisabban kialakított környezet, ahova csak ritkán juthatnak be látogatók. Most szombaton azonban bárki megtekintheti a tűzoltógépjárműveket, a tűzoltók különleges felszereléseit és bepillantást nyerhetnek a nem mindennapi hivatást gyakorlók életébe.

Országos véradás - a Fejér megyei katasztrófavédelem is csatlakozott

Fejér megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság - 2016. október 11. - A hagyományoknak megfelelően a Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapja alkalmából a katasztrófavédelem és a Magyar Vöröskereszt országos véradó napot hirdetett október 12-re. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Közlekedési tanácsok az őszi időszakra

Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság 2016. október 11. - Az ősz beköszöntével rövidülnek a nappalok és ködösek, párásak, hidegek a reggelek. Ezek a tényezők nem csak a gépjárműveket, de vezetőiket is próbára teszik. Az autósoknak megfelelően fel kell készíteniük a járműveiket és saját magukat is a megváltozott látási és időjárási körülményekre azért, hogy elkerülhessék a balesetveszélyes helyzeteket.

Iskolai lopások megelőzése

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. október 11. - A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet az alábbi tanácsok betartására, amelyekkel elejét vehetik az iskolai lopásoknak! A tanév során megnövekedhetnek a vagyon elleni bűncselekmények az iskolákban. A mobiltelefon, a készpénz, a márkás óra, ékszerek mind könnyű zsákmányt jelentenek még az alkalmi tolvajoknak is. Az alábbi tanácsok betartásával elkerülhetők a hasonló helyzetek.

Ittasan, jogosítvány nélkül okozott balesetet

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. október 11. - Anyagi káros közlekedési baleset történt 2016. október 10-én 14 óra 25 perckor Bakonysárkány külterületén. A helyszíni adatok alapján egy 26 éves helyi férfi haladt egy kerti traktorral a Bakonysárkány – Aka közötti útvonalon. A 8227-es út kereszteződéséhez érve, az „elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla figyelmeztetése ellenére, nem adott elsőbbséget az Aka irányából közlekedő személygépkocsinak és a jobb elejének ütközött.

A határvadász-képzésről tájékoztattak

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság - 2016. október 11. - A rendőrök Héregen és Esztergomban adtak felvilágosítást a határvadász-képzésről. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja 2016. október 8-án és 9-én Héregen, a „Lovas-napokon” , valamint Esztergomban, a „Bor-híd" fesztiválon várta a határvadász-képzés iránt érdeklődőket, akiknek részletes felvilágosítást adtak és konkrét elhatározás esetén az egységcsomagot is átadták.

Baleset az M-1-es autópályán

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság - 2016. április 21.  - Anyagi káros közlekedési baleset történt 2016. április 21-én 14 óra 40 perckor az M1-es autópálya 40-es kilométerszelvényében. A sztráda Budapest felé vezető oldalán, ezidáig ismeretlen okból egy nyergesvontató és egy személygépjármű ütközött.

Otthonában alvó férfit fosztottak ki

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság - 2016. április 7. - A Tatabányai Rendőrkapitányság kifosztás bűntett kísérlet és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két tatabányai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2016. április 6-án 17 óra 10 perckor Vértesszőlős területén egy hétvégi házba engedély nélkül bementek, és amíg a sértett aludt a hűtőszekrényből kipakolták az élelmiszereket.

   Regio Regia magazin


138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás