szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


Regio Regia - 2006. június-július
VI. évfolyam 6-7. szám
2006. június-július
2006.07.04. 12:48
Tíz településcsoportot támogatnak a régióban
A mezőgazdaság fejlesztése nem képzelhető el a vidékfejlesztés nélkül. Ez utóbbit szolgálja az úgynevezett LEADER+ program, amely a helyi adottságok kihasználására ösztönzi a vidéki településeket és a térség népességmegtartó erejének növelését  kívánja elősegíteni.
2006.07.04. 10:23
Tanácsadók a régióban
Sokat hallani az uniós és hazai pályázati lehetőségekről, mégis kevés az olyan vállalkozó, önkormányzat vagy civil, aki tudja magáról, hogy eséllyel pályázhat bizonyos forrásokra. A Nemzeti Fejlesztési Terv házhoz jön program munkatársai éppen a szükséges pályázati lehetőségek felkutatásában, és végrehajtásában segítik a kistérségben élőket –hangsúlyozta Ábrahám Éva, a program vezetője.
2006.07.04. 10:16
Újraszentelték az első világháborús emlékművet
Duray Miklós, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának elnöke is részt vett az első világháborús emlékmű újraszentelésén Tatabánya-Óvárosban. A politikus az ünnepség előtt a városházán négyszemközti megbeszélést folytatott Bencsik János polgármesterrel.
2006.07.04. 10:10
Elismerés a tatabányai polgármesternek
A Polgármesteri Ezüstlánc díjat veheti át a hétvégén a magyar polgármesterek hatodik gödöllői világtalálkozóján Bencsik János. A tatabányai polgármester a magyar önkormányzatiság fejlesztésében végzett kiemelkedő munkáját ismeri el a Magyar Önkormányzatok Szövetsége és a Magyar Polgármesterek Egyesülete.
2006.07.04. 10:05
Aktív és kezdeményező szerepvállalás...
Olasz, szlovák, spanyol, görög és magyar régiók összefogásával jött létre a MODÉLE projekt, amely a helyi, regionális kis- és középvállalkozói kör megerősítését tűzi ki célul. Székesfehérvár adott otthont a projekt Irányító Bizottsági ülésének, melyen részt vett Ernesto Brindisi, a Modéle projekt koordinátora is.
2006.07.04. 09:59
A Gyermely Rt. Királyi Régióért díjat kapott
Céltámogatások odaítéléséről döntöttek, átadták a Királyi régióért díjat és létrehozták a Sportfejlesztési Bizottságot a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács májusi ülésén, Tatabányán.
2006.07.04. 09:50
Megköszöni-e a KÖSZ a közigazgatás reformját?
A közigazgatás átszervezése hazánkban rendkívül kényes kérdés. Az erős történelmi hagyományokkal rendelkező megyerendszer regionálissá alakítása, a kistelepülések hivatalainak kötelező körjegyzőségekké válása személyes, és csoportérdekeket sért. A kormány által meghirdetett tervek megvalósításához kétharmados parlamenti jóváhagyás szükséges, így csak elképzelésekről beszélhetünk. Az újonnan létrehozott Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium első embere, Dr. Lamperth Mónika kinevezése után az elsők közt kereste fel a KÖSZ, azaz a Községek, Kistelepülések és Kistérségek Országos Önkormányzati Szövetségének éves közgyűlését június 15-én Balatonkenesén, a Hotel Marina Port szállodában.
2006.07.03. 12:55
Határozatok végrehajtása az Európai Unióban
A globális világgazdaság legkülönbözőbb szereplői között kialakult kölcsönös függőség és egymásrautaltság kihívást jelent nemcsak a vállalkozások működésének biztonságára, hanem a folyamatokat szabályozó jogi háttér kidolgozása szempontjából is. Az „öreg kontinens” helyzete az Európai Unió intézményrendszerének, és az egyre intenzívebbé váló jogharmonizációnak köszönhetően egy árnyalatnyival könnyebb. Az uniós tagállamok közötti igazságügyi együttműködés hangsúlyos területe a tagállamok bíróságai által a polgári és kereskedelmi ügyekben hozott határozatok végrehajtása.
2006.07.03. 12:51
Pincében dolgozott a megszállott festő

Elképzelhetetlen sokak számára, hogy mit tud produkálni a vak véletlen. Egészen biztos, hogy olvasóink közül is sokan voltak már olyan helyzetben, ami az adott körülmények között megoldhatatlannak feladatnak tűnt. Ezek közé sorolható, amikor szeretteink közül elveszítünk valakit, s a szívszorító pillanatokban nem is tudjuk, mit kezdjünk értékes, vagy kevésbé annak tartott hagyatékával. Nem tudjuk / ha csak abban a témakörben nem vagyunk szakavatottak /, hogy megtartsunk-e közülük néhányat, vagy helyhiány, netán egyéb okok miatt megváljunk-e azoktól. Legtöbbször rosszul döntünk, legalábbis egy nyugodtabb, békésebb szemszögből nézve.

2006.07.03. 12:48
Dunaújvárosig elkészült az M6-os autópálya 
Végéhez közeledik az autópálya-építés legintenzívebb szakasza, az M8-as, az M9-es és az M6-os megmaradó részének megépítése után az alacsonyabb rendű utak és a vasút korszerűsítése következik – mondta Gyurcsány Ferenc kormányfő vasárnap, az M6-os autópálya Érdi tető – Dunaújváros közötti szakaszának avatásán.
2006.06.30. 14:06
Jubiláló vállalkozásunk: H+H Dunaforg Kft.
A H+H Dunaforg Kft. 1991-ben alakult. Életét nagyban meghatározta Dunaújváros ipari struktúrája és a vasmű létezése. Az elmúlt 15 esztendőben azonban gyártó, karbantartó és összeszerelő tevékenységet olyan magas színvonalúvá fejlesztette, hogy napjainkra már nemzetközi piacokra léphetett ki. A cég eredményeiről Hammer István ügyvezető igazgató beszél.
2006.06.30. 13:28
Zsebláz, avagy ereszd meg után húzd meg! 
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) június 9-ei plenáris ülésén ismertette az Új egyensúly programja 2006-2008. intézkedéseit. Az államháztartás tartós egyensúlyának megteremtését célzó csomag három fő részből áll: az állami kiadások csökkentése, a felelősségvállalás arányosabbá tétele, valamint egyéb egyensúlyjavító intézkedések. A kormányfő közlése szerint már ebben az évben mintegy 150-170 milliárd forinttal csökkennek az államháztartás kiadásai.
2006.06.30. 13:08
A Dunántúl Athénje – Pápa
Pápa Közép-Európa egyik legszebb barokk kisvárosa. A hangulatos belvárosi utcák, terek, a Várkert a fürdővel ideális környezetet biztosít az üdülni, pihenni vágyók számára. Ezt a kellemes környezetet egészítik ki azok a városi rendezvények, melyekről Rádi Róbert, a művelődési osztály vezetője tájékoztatta lapunkat.
2006.06.30. 11:53
Nem csupán tánc: akrobatika!
Tatabányán a tánckultúra hosszú évtizedek óta népszerű a fiatalok körében. Számos példája van ennek, akár a nemzetiségi hagyományokat vesszük figyelembe, akár a modern műfaj területét vizsgáljuk. Mi most az utóbbival foglalkozunk. Fojt Norbertné sportedző adott útmutatást e népszerű időtöltésről, hobbiról, a Dancing Feet Akrobatikus Rock And Roll Sportegyesület vezetője, alapítója.
2006.06.30. 11:47
Számítógépes és egyéb hálózatok
Számítógépes hálózat nélkül az irodák ma már szinte elképzelhetetlenek. Ott, ahol egy számítógépnél több működik, előbb-utóbb felmerül az igény azok összekötésére, az erőforrások – pl. nyomtató, vagy akár nyomtatók – megosztására. E havi témánk szakértőjének Stamler Sándort, a tatabányai Korall Kft. ügyvezető igazgatóját kértük fel.
2006.06.29. 15:03
II. Országos Anyósfesztivál- Gyulafirátót
Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a tavalyi rendezvény nagy sikere után 2006 június 23-24-25-én második alkalommal is megrendezésre kerül az Országos Anyósfesztivál Veszprém – Gyulafirátót városrészén.
2006.06.29. 14:57
A Veszprém Zrt. is támogatja az Anyósfesztivált&nb

A VESZPRÉM ZRt-t a Veszprém MJV Önkormányzata, az MFB és a Közép Pannon Kockázati Tőkebefektető Rt hozta létre Vagyonhasznosítási és Befektetési Rt néven 1995. decemberében 500 millió forint jegyzett tőkével. A részvénytársa jelenlegi tulajdonosa az Önkormányzat 90 %-ban, 10 %-ban pedig a Közép-Pannon Regionális Fejlesztési Rt. Neve Veszprém Városfejlesztési és Befektetési Rt-re változott. 2006. június 12-től a társaság Veszprém ZRT. Elnevezéssel működik. Maróti Rezsővel, az igazgatótanács elnökével beszélgettünk.

2006.06.29. 14:42
A sikert titka a minőségi szolgáltatás
Komárom városának, s a benne élőknek egyaránt jól ismert a Zöldövezet Kft. neve, hiszen valamennyi tevékenységük így vagy úgy, de a várost és az embereket szolgálja. A több évtizedes múltra visszatekintő vállalkozás Tóth Gyula vezetésével működik, s a kis csapat méltán büszke az elmúlt évek eredményeire, fejlődésükre.
2006.06.29. 14:36
Testvérvárosi szerződés
Kölcsönös megegyezés alapján 2006. május 26.-án pénteken, az Aranyosgyéresi Nemzetközi Néptáncfesztivál keretén belül Kisbér nevében Dr. Udvardi Erzsébet polgármester asszony, Aranyosgyéres (Campia Turzii) nevében Ioan Vasinca polgármester testvérvárosi szerződést írt alá. A Tordától ....km-re fekvő, 30.000 fős lakosú várossal kötött szerződés a két fél többoldalú együttműködésének kapuit nyitotta meg:
2006.06.29. 14:31
“Egymástól TANULNI egymásért”
Ez volt a mottója annak a nemzetközi konferenciának, amely Kisbér és Hochsauerlandkreis testvérvárosi kapcsolatainak erősítését tűzte ki célul. Hochsauerlandkreis Németország nyugati részén, Nordrhein-Westfalen tartományban  található tájegység.
2006.06.29. 14:30
Komáromi nyár

A határváros hagyományosan gazdag nyári kínálatot nyújt vendégeinek. Összeállításunkban a Polgármesteri Hivatal referense, Rédli Margit mellett megszólaltattuk a három legfontosabb komáromi idegenforgalmi centrum vezetőit is, hogyan, milyen programokkal várják az idegenforgalmi szezont.

2006.06.29. 14:21
Hagyomány, minőség és megújulás a Vizák Vízműnél
Gondolták volna, hogy Komáromban 104 éve van vezetékes vízellátás? És azt, hogy az ivóvíz köbmétere cirka negyven forinttal olcsóbb, mint a megyeszékhelyen, Tatabányán? Ráadásul a vízszolgáltató százmilliós, önálló beruházást hajtott végre? Mihácsi István, a Vizák Vízmű igazgatója tehát jogosan büszke a cégre, és munkatársaira.
2006.06.29. 12:34
MIÉRT VAN SZÜKSÉG A BÉKÉLTETŐ TESTÜLETRE?
A Békéltető Testületeket a Fogyasztóvédelemről rendelkező 1997. évi CLV. törvény hozta létre. A testületek 1999. január 1-jén kezdték meg működésüket.
A testület feladatai:
„A békéltető testületi eljárás célja a fogyasztó és a gazdálkodó szervezet közötti vitás ügy (fogyasztói jogvita) egyezségen alapuló rendezésének megkísérlése, ennek eredménytelensége esetén az ügy eldöntésére a fogyasztói jogok gyors, hatékony és egyszerű érvényesítésének biztosítása érdekében.”
2006.06.29. 12:22
Az új cégtörvényről
Júliusban hatályba lép az új társasági- és cégtörvény, ami jelentősen egyszerűsíti az induló cégek működését. A már működő vállalkozások 2007 szeptemberéig kapnak haladékot a módosításokra, a mulasztóknak megszűnéssel kell számolniuk. Az Origo Üzleti Negyedéből megtudhatjuk a legfontosabb változásokat. A társasági formák alapvetően változatlanok maradnak, a négy fő társaságtípus továbbra is a közkereseti (kkt.) és a betéti (bt.), valamint a korlátolt felelősségű (kft.) és a részvénytársaság (rt.) lesz.
2006.06.29. 12:09
Az Albacomp szolgáltathat a BM-nek
Az Albacomp zrt. nyerte a Belügyminisztérium Informatikai Főosztályának pályázatát, amelyet a Minisztériumhoz tartozó 10 intézményben működő Microsoft termékekhez kapcsolódó szolgáltatások elvégzésére írtak ki ez év április 28-án.
2006.06.29. 12:07
Környezeti kármentesítés a Nitrokémia Zrt. terület
A múltban okozott környezeti károk felszámolásának kötelezettsége a társaság 1997. évi reorganizációjánál került napirendre. A reorganizáció keretében megtörtént a társaság szervezeti, vagyoni szétválasztása. A szétválasztás során a Nitrokémia Zrt. feladata lett a múltban okozott környezeti károk felszámolása, a szennyezőforrások megszüntetése, hasznosíthatatlan vagyoni eszközök elbontása (leállított termelési technológiák eszközeinek, épületeinek, építményeinek bontásával), valamint a megmaradó vagyon hasznosítása (értékesítés, bérbeadás). Mindezekről a feladatokról általánosságban a mai napig érvényes 2236/1999. számú Kormányhatározat rendelkezik.
2006.06.29. 11:53
Madarász Tibor

Amíg gyermekfejjel szinte minden látványosnak tartott foglalkozás megkísért mindnyájunkat, vannak, akik bizony meg is valósítják álmaikat, noha a személyiség még egyáltalán nem mondható érettnek. József Attilát idézve:”…tűzoltó leszek, vagy katona, vadakat terelő juhász…” azaz a költő is arra utal, hogy kialakulatlan gyermekkorunkban a későbbi tennivalóink körvonalazása. A mégis vannak olyanok, akik bizony képesek megvalósítani terveiket, amelyek még – úgy tűnhet- éretlen fejjel – megálmodtak. Ilyen ember Madarász Tibor tatabányai festőművész is.

2006.06.29. 11:44
Itt a nyár!

Előző számunkban Badacsonytomaj, Csopak és Balatonfüred első embereitől hallhattuk, hogy hogyan készülnek az idei szezonra. Körinterjúnkat folytatva, Balatonalmádi, Balatonkenese és Balatonfűzfő polgármesterit kérdeztük arról, hogy milyen elkészült beruházásokkal várják a turistákat és milyen tervek körvonalazódtak a jövőre. A parti települések mindent megtettek, hogy szebb, kényelmesebb strandokon és közterületen találkozhassanak újra a Balatonra látogatókkal – lássuk milyen fejlesztéseket jelent ez a megkérdezett településeken.

2006.06.29. 11:18
NAPENERGIA, PELLET ÉS HŐSZIVATTYÚ...
Az elmúlt években különös hangsúlyt fektettek az épületek üzemeltetési költségeinek csökkentésére. Ez egyrészt korszerű épületszerkezetek, szigetelőanyagok és nyílászárók alkalmazásával, másrészt a fűtő illetve hűtő készülékek hatásfokának jelentős növekedésével, a korszerű szabályozástechnikával érhették el. Jelenleg a költségcsökkentés mellett egyre többeket foglalkoztat az üzemeltetés során keletkezett káros anyag, melynek közismerten környezetpusztító hatása van.
2006.06.29. 10:50
Tatai Nyár
Tata- Természet és Kultúra. Ezzel az új szlogennel kívánja felhívni magára a figyelmet a vizek városaként emlegetett Komárom-Esztergom megyei település. Az új arculatról, a megvalósításra váró tervekről és a jövőről kérdeztük Hetényi Tamást, Tata polgármesterét.
2006.06.29. 10:24
XIII. Víz, Zene, Virág Fesztivál - Tata
Az idén XIII. alkalommal öltözik díszbe Tata városa a Víz, Zene, Virág Fesztivál háromnapos ünnepére, június 23-24-25-én. Kálovics Imre, a Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület elnöke immáron tizenkét esztendeje vesz részt a rendezvény szervezésében. Tervei szerint az idei rendezvény az ő „búcsú-fellépése” lesz, hiszen leköszönő elnökként szeretné átadni a stafétabotot a fiatalabbaknak. Arra voltunk kíváncsiak, hogyan látja az elnök a több mint egy évtizedes múltú, nagysikerű tatai rendezvénysorozatot, az elmúlt évek munkáját.
2006.06.29. 10:12
Tíz éves a Gábriel Kft.
Tatán ötven társasház mintegy ezerháromszáz lakásának tulajdonosa ismeri a Gábriel Építőipari, Ingatlankezelő és Szolgáltató Kft.-t, nevét, elismeri munkáját, hiszen a jelenleg főleg házkezeléssel foglalkozó cég képviseli őket. Az 1996-ban, egyéni vállalkozásból lett kft. tulajdonosával, Gábriel Sándorral beszélgettünk.
2006.06.29. 10:06
Elültették az összefogás és partnerség fáját

Igazán ünnepi alkalom az, ha egy kistelepülésen új beruházás valósul meg, de ha egyszerre kettő, az már valóban ritkaságszámba megy, pedig ez történt, amikor a külsőleg teljes rekonstrukción átesett tűzoltószertárt, és a polgármesteri hivatal megújult udvarát vehették birtokba a vértessomlóiak.

2006.06.28. 14:07
Összefogásból állítanak Rákóczi szobrot
Az oroszlányi képviselő-testület legutóbbi ülésén támogatta a helyi Rákóczi Szövetség azon kezdeményezését, hogy II. Rákóczi Ferenc születésének 330. évfordulójára emlékezve az OTP melletti közterületen felállítsák a fejedelem mellszobrát.
2006.06.28. 14:04
Megyénkben pihenhetnek a Wächtersbachi Vásár nyert

13. alkalommal mutatkozott be a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat, valamint a térség turisztikai vállalkozói 2006. május 20-a és 28-a között az 58. Wächtersbachi Vásáron. A kiállítóhely idén is több ezer látogatót vonzott, a legismertebb településnek Esztergom bizonyult.

2006.06.28. 14:01
Csúcsminőségű flaszterburkolatok a VAR BAU
A 2003. óta működő VAR BAU 8000 Kft. az építkezésben komplex módon tud segítségére lenni a tervezéstől a kivitelezésig, a belsőépítészeti tervezéstől a kertépítésig. Mindehhez csúcsminőségű építőanyagok kereskedelmi képviselete járul, amely lehetővé teszi, hogy a Var Bau 8000 Kft. az építőipar széles vertikumát nyújthassa partnereinek. A céget bemutatja Varga Balázs ügyvezető igazgató.
2006.06.28. 13:45
KÖVETENDŐ PÉLDA BERUHÁZÓ ÉS ÖNKORMÁNYZAT KÖZÖTT
Válon található a szebb napokat is megélt Ürményi kastély, amely része az ország egyenlőre önkormányzati tulajdonú ingatlanjainak – azoknak, amelyek a költségvetés szűkös kerete és a hivatalok helyzete miatt kihasználatlanok, az állapotuk pedig folyamatosan romlik. Ezen a helyzeten akarnak változtatni a váliak, az önkormányzat és beruházó példátlan együttműködésével.
2006.06.28. 13:38
Minden dorogi ROP projekt megkezdődött
Aláírták a vállalkozói szerződéseket további három Regionális Fejlesztés Operatív Programban szereplő dorogi projekt elvégzésére. A ROP keretében nyertes „Dorog város vasúton túli északi településrész rehabilitációja” című pályázat részeként elkezdődik a József Attila Művelődési Ház felújítása, a volt brikettgyári terület rendbetétele és több helyszínen útfelújításra, díszburkolat építésre, közműfejlesztésre kerül sor.
2006.06.28. 13:17
Pénz nincs, Művészetek Völgye lesz!
Ha akkor, jó tíz éve nincs az a véletlen, az a 89-es Kapolcsi Napokon, akkor az ország népe tán még ma sem tudná, hol is fekszik a Művészetek Völgye. Mert bizony akkor ez nem is létezne... De igenis ott van, az Északi és Déli Bakony vonulatai között a pár apró falu: Kapolcs,  Pula, Vigántpetend, Monostorapáti, Öcs és Taliándörögd - ez utóbbi a letűnt érában az űrtávközlési állomásról volt híres; a tekintélyes méretű parabolaantennák immár muzeális tárgyak csupán. Nincsen itt semmi - mondhatnánk, de nem volna igaz. Barátságos emberek, a szinte érintetlen természet, és igen, a legérdekesebb, a Művészetek Völgye embertömegeket megmozgató nyári rendezvénysorozata. Az idei lehetőségekről - vagy inkább lehetetlenségekről - Márta Istvánnal, a budapesti Új Színház igazgatójával beszélgettünk, aki néhány, szintén megszállott társával együtt mozgatórugója a tán egész Európában egyedülálló produkciónak. 
2006.06.28. 13:10
Lábatlan büszkesége: a Gerenday-ház
A Gerenday Közösségi Ház és Arborétum Lábatlan központjában a 10-es számú főútvonal mentén várja az érdeklődőket. Az épület és az azt körülvevő 2,02 ha területű park 1847-től volt a Gerenday család tulajdonában, mikor Gerenday Antal Piszkét választotta családja lakóhelyéül. Érdekeltséget szerez a Gerecse vörösmárvány bányáiban, és Piszkén kőfaragó telepet létesít.
2006.06.28. 13:00
AZ OROSZLÁN ÉS A DIVAT

Színei:
Aranyszín, a narancssárga és általában az élénk színek, valamint a fehér.
Milyen textileket viseljen?
A bársony, a szőrmék és a királyi anyagok mindegyike, például a nehéz selyem....

2006.06.28. 12:54
TATABÁNYA A II. VILÁGHÁBORÚBAN
Tatabánya Megyei Jogú Város Lavéltára 1992-ben nyílt meg. 1995-től e fiatal város legfiatalabb intézményeként, a Megyei Levéltártól függetlenül, önállóan működik, s folytatja értékőrző értékteremtő munkáját. Saját kiadói tevékenységük részeként 1994 óta Tatabányai Levéltári Füzetek címmel folyamatosan jelentet meg kiadványsorozatot. Ennek 9. köteteként látott napvilágot a Tatabánya a második világháborúban. Dokumentumok és tanulmányok című összeállítás.
2006.06.28. 12:51
Ügyfél egy életre!
Új vevőt szerezni sokkal drágább és nehezebb, mint régi vevőidnek újra eladni. Hogyan tartsd meg meglévő vevőidet minél tovább? A minap beszéltem egy használtautó-kereskedővel, aki elpanaszolta, hogy az utóbbi időben lelassultak az eladásai. Bár még mindig sokat reklámoz, fogynak az új ügyfelek. Megkérdeztem tőle: „A marketing kiadások mekkora hányadát költitek új ügyfelek megtartására és mekkora hányadát a régi ügyfelekre?” Értetlenkedve kérdezett vissza: „Hogy érted, hogy régi ügyfelekre? Ha egyszer vesz egy autót, utána kész, passz! Nem fog egy hét múlva visszajönni egy másikért. Természetesen minden marketing kiadásunkat új vevők szerzésére költjük.”
2006.06.28. 11:44

Hetedik lett a másodosztályban a TVSE

Nehéz feladat a tatabányai vízilabdáról írni, amikor a Margitszigeten a magyar válogatott menetel a Világkupán. A sportág szűk elitje minden elismerést megérdemel, azonban ilyenkor nem árt gondolni azokra is akik „csak” működtetnek egy egyesületet, akik nehéz feltételek mellett a lehető legtöbbet hozzák ki egy csapatból. Beszélgető partnerem Vojvoda István a Tatabányai Vízmű SE vízilabdacsapatának edzője ilyen ember.
2006.06.28. 11:35
   Regio Regia magazin


164. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 163. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 162. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 161. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 160. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 159. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 158. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás