szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


Tízéves a KEM-Bridge Net, magazinunk kiadója

Magazin, portál, gasztronómiai- és szálláskalauz
Tízéves a KEM-Bridge Net, magazinunk kiadója

A KEM-Bridge Net kerek egy évtizede, 2000 júniusában kezdte meg működését Tatabányán. A XXI. századdal egyidős cég ügyvezetőjével, Cseh Terézzel, és a magazin illetve a portálrendszer főszerkesztőjével, Veér Károllyal beszélgettünk, de az évforduló kapcsán a vállalkozás két „törzsgárda” dolgozóját, Vitkóczi Éva kiadóvezetőt és Veér Zoltán tördelő-szerkesztő, webmestert is megszólaltattuk.

– Milyen célokkal indult a vállalkozás?
– Komárom-Esztergom megye internetes tartalomszolgáltatójává kívántunk válni, így az elsők között jelentünk meg portálunkkal a világhálón – emlékszik Cseh Teréz. – Oly annyira újdonságnak számított akkor még a portál, a weblap, a webáruház, hogy amikor ezzel az ajánlattal kopogtattunk a cégekhez, bizony gyanakodva, kétkedve néztek ránk. Ezért is hoztuk létre - ha nem kell az online, hát legyen offline! felkiáltással - a hagyományos kommunikációt megtestesítő magazinunkat. Így látott napvilágot KEM-Bridge Off-Line Üzleti Magazin néven megyei havilapunk 2001 decemberében. Két évvel később a tartalomszolgáltatói tapasztalatok világítottak rá, hogy az internetes szolgáltatásokra leginkább a vendéglátásban, turizmusban érintett vállalkozások nyitottak. Ezzel párhuzamosan azonban azt is érzékeltük, hogy a hazai turizmussal átfogó módon senki sem foglalkozik. Pedig a Királyi Régió telis-tele van látnivalókkal, jobbnál jobb, szebbnél szebb helyekkel. Hisszük, hogy itt minden egyórányira van egymástól! Ezért hívtuk életre szállás- és gasztrokalauzunkat, és ennek online megfelelőjét.
 
– Ezután indultak megyeszomszédolásra?
– Az uniós csatlakozástól, 2004. május elsejétől médiumaink Regio Regia, vagyis Királyi Régió néven érhetők el Komárom-Esztergom, Fejér és Veszprém megyében – veszi át a szót Veér Károly főszerkesztő. – A Regio Regia Üzleti Magazin a gazdasági, vállalkozói és az önkormányzati döntéshozókhoz jut el, illetve online formában bárki számára elérhető (www.regioregia.hu). Lapunk szerkesztésekor mindig a pozitív, a megmutatásra érdemes témákat, értékeket keressük, legyen szó gazdaságról, vállalkozásról, kultú-ráról vagy sportról. Emellett hírportálunk, online szállás- és gasztrokalauzunk, cégjegyzékünk hasznos információkat szolgáltat a régióban élőknek, tevékenykedőknek. Partnereinkkel való kapcsolatunkban mindig a közös gondolkodásra, egymás kölcsönös tiszteletére, és a hosszú távú, tartalmas együttműködésre törekedtünk, és törekszünk ma is.
 
– A fő tevékenységek mellett mire jut még idő és energia?
– Kezdetben rengeteg kiadványszerkesztési feladatot vállaltunk, sok cég tőlünk rendelte meg szórólapját, névjegyét, vagy akár reklámfüzetét, plakátját. Ma már ilyen jellegű feladatokat csak ritkán vállalunk. A vállalkozások, önkormányzatok idővel egyre bátrabban merték használni az internetet, így webstúdiónk forgalma is megnőtt. Webszerkesztéssel, egyedi, a felhasználók által frissíthető weblapok készítésével foglalkozunk, illetve a portálok, webáruházak működtetésével, karbantartásával. Több száz cég, intézmény weblapját, webáruházát készítettük el az elmúlt évek alatt, s ezeket folyamatosan üzemeltetjük is. Tanácsokkal, illetve keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal is igyekszünk ügyfeleink hasznára lenni. Az internet, a webfejlesztés idővel összekötő kapoccsá is fejlődött az egyes üzletágaink között.
Sok minden csináltunk az elmúlt 10 év alatt. „Belekontárkodtunk” például a rendezvényszervezésbe is, kétszer is társrendezői, névadói voltunk a Regio Regia hárommegyés szépségfesztiválnak.
Kollégáimmal sokszor veszünk részt különféle rendezvényeken (borfesztiválok, főzőversenyek, sportesemények, falunapok, stb.), szívesen együtt töltjük a szabadidőnket is. Cégünknek van saját kispályás focicsapata, amely nem kis büszkeségünkre jelenleg a tatabányai első osztályban szerepel. Törődünk kollégáink fejlődésével is, egy pályázatnak köszönhetően ma többféle képzés – angol nyelvtanfolyam, számítástechnikai képzés, illetve kommunikációs tréning – is zajlik a cégnél.

– Mit lehet tudni a közeljövő terveiről?
– Ma, tíz év után egy nagyszerű csapat élén állhatok – mosolyog elégedetten az igazgatónő. – Közös célunk, hogy tovább tudjunk növekedni, és újabb, a jelenlegi gárdába illő, elkötelezett kollégákkal gyarapodhassunk. Hamarosan új online szolgáltatásainkkal is piacra lépünk, és egy pályázatnak köszönhetően megújul teljes portálrendszerünk. Épp a napokban értesültünk, arról is, hogy eszközbeszerzési pályázatunk is eredményes lett, így hamarosan egy jól felszerel videostúdióval is ügyfeleink rendelkezésére állhatunk. Profi webvideókat szeretnénk készíteni részben saját portáljainkhoz, részben erre igényt tartó partnereinknek.

– Az emlékezetes élmények közül melyik a „leg” – kérdeztük az ügyvezetőt, a főszerkesztőt, a kiadóvezetőt és a tervezőszerkesztőt.
Cseh Teréz ügyvezető:
– Csak egy ici-pici standunk volt tíz évvel ezelőtt, 2000-ben a tatabányai spotcsarnokban, a Vértes Expón. Az Alfadat-Press biztosította a helyet, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájától kaptunk kölcsön fogast és asztalt. Ami megvolt, az a számítógép és a lelkesedés. „Piros kukoricának” számítottunk az akkor még megyei tartalomszolgáltató portálunkkal, weblap-készítési ajánlatunkkal. De ehhez kapcsolódóan mégis a legkedvesebb emlékem az, hogy Ihos Józseffel, „Kató nénivel” barátságot kötöttünk. Az Expóra jött fellépni, aztán a standunkra is ellátogatott, és estére már együtt mulattunk az alsógallai sportnapon.

Veér Károly főszerkesztő:
– Részemről a hetedhét határra szóló Várpalotai Vadásznapokra emlékszem a legszívesebben. A főzőversenyre néhány évvel ezelőtt mindenki profi felszereléssel érkezett, üstökkel, tárcsákkal, különféle húsokkal és fűszerekkel. Több gondosan felkészült csapatot láttunk egyenruhában. Mi hárman voltunk, egy bográccsal, vaddisznóhússal, no meg a hozzávalókkal. Például a „gazdag” szomszédtól kellett kölcsönkérnünk a merőkanalat. Adta, adta, de „jóindulatúan” megjegyezte: „A szaftot ne töröljétek le róla, úgy talán jobb íze lesz a tiéteknek...” Mertünk egy adagot a zsűrinek. Ja, el ne felejtsem a poént: megnyertük az első díjat!

Vitkóczi Éva kiadóvezető:
– Pályakezdőként kerültem a kiadóhoz 2003-ban, majd részese lehettem a Regio Regia Magazin, a tartalomszolgáltató portál, valamint a Szállás- és Gasztronómiai Kalauz régiós ugrásának, ami különösen izgalmas és tanulságos időszak volt számomra. A nagy változások azonban nem érintették társaságunk alapvető értékrendjét és életszemléletét, így továbbra is abban a kiváltságos helyzetben lehetek, hogy a napi politikai csatározások helyett jó elképzelésekről, példa értékű kezdeményezésekről írhatok. Tapasztalatom szerint ezért az olvasóink is hálásak.

Veér Zoltán tördelőszerkesztő, webmester:
– Mind a mai napig nagy élményt jelent számomra, hogy hónapról hónapra igazán jelentős, valódi értéket képviselő magazint készítünk. Másféleképpen, de szintén fontos a gyakran óráról órára változó weblapunk is. A munka folyamatos kihívásokat tartogat mindnyájunknak, és megújulást követel, nincs megállás egy pillanatra sem. Sikerült igazán baráti légkörű munkahelyet kialakítanunk, ahol mindenki tudja, hogy mit miért tesz, és értékeli a stabilitást maga körül. Úgy gondolom, ennél talán nincs is fontosabb ma hazánkban!

 

 A fenti cikket is megtekintheti modern,
FPF alapú digitális kiadásban!

2010.08.18. 10:53
   Regio Regia magazin


156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás