A sok évtizedes tapasztalat a siker legfőbb záloga Eredményes évet zárt a Gasztrometál
A Gasztrometál Zrt. Tatabánya egyik patinás vállalata, amely speciális termékkörben: a nagykonyhai ételkészítő gépek és berendezések csoportjában országosan a legnagyobb piaccal és legteljesebb választékával rendelkezik. Speciális üzleti profilként a rozsdamentes technológiával készített katalógustermékeik gyártása mellett vállalkoznak egyedi termékek (tartályok, tárolórendszerek, hegesztett lemezszerkezetek, stb.) elkészítésére is. Szabó János kereskedelmi vezetőt kérdeztük a 2014-es évről.
- Gazdasági szempontból milyen volt az idei évük? - Az előző évekhez viszonyítva jelentős árbevétel-növekedés jellemezte a 2014. évet. Az idei üzleti tervben meghatározott célkitűzésünket már az októberi hónapban sikerült teljesítenünk.
- Mi a Gasztrometál sikereinek a kulcsa? - Sikerünknek egyszerű az oka: cégünk tatabányai telephelyén mintegy 200 dolgozó közreműködésével, a több évtized alatt megszerzett tapasztalatával, hozzáértő, gondos munkájával állítja elő azokat a korszerű, a kor követelményeinek megfelelő, az ételkészítésben nélkülözhetetlen gépeket, berendezéseket, melyeket Európa számos országában működő főzőkonyhákban szívesen használnak, alkalmaznak. Termékeinket magunk tervezzük, fejlesztjük, gyártjuk és szervizeljük. Szoros és közvetlen együttműködésre törekszünk beszállítóinkkal, partnereinkkel, vevőinkkel. Nagy hangsúlyt fektetünk marketing feladataink elvégzésére is. Gasztronómiai kiállításokon veszünk részt, és az idei évben megújul a weboldalunk is. A közelmúltban sikerült felépítenünk egy új üzemcsarnokot, és a gépparkunkat is folyamatosan bővítjük, modernizáljuk.
- Mik a további célkitűzéseik? - Szeretnénk a saját gyártású termékeink értékesítését tovább növelni a jövőben, mellyel nem csak az eredményeinket tudjuk javítani, de a dolgozóinknak hosszú távon tudunk munkahelyeket biztosítani.
KTJ |