szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


Regio Regia 155
A KÖZÉP-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ ÉRTÉKTEREMTŐINEK MAGAZINJA
2022.09.04. 11:05
Királyi Desszertek a Királyok Városában

Az Aranybulla Emlékév egyik kuriózum programja zajlott májusban a Hiemer-ház elegáns Báltermében. A cukrász szakma képviselői az országtortához hasonló versenyen mérhették össze tudásukat, fantáziájukat a  Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. és SZFVMJV Önkormányzata szervezésében. Fehérvári 500-ak döntöttek az eredményről.

2022.09.04. 11:04
Hosszú, forró nyár
Az idősebbek még bizonyára emlékeznek a fenti című amerikai tévészériára, mely kedves történeteivel, izgalmas cselekményvezetésével jó szórakozást nyújtott a nyári kánikulában. A kánikula most sem hiányzik, amikor ezeket a sorokat írom, odakint 40 fokhoz közelít a hőmérő higanyszála.
2022.09.04. 11:03
Fehérváron és Ukrajnában is segít a VIDEOTON

A VIDEOTON vállalatcsoportot az Ukrajnában zajló véres háború elsősorban a náluk dolgozó több száz ukrán munkavállalón keresztül érinti, azonban - mint minden hasonló válsághelyzetben - a VIDEOTON most is igyekszik segítséget nyújtani a rászorulóknak nemcsak Székesfehérváron, hanem Kárpátalján is.

2022.09.04. 11:03
V4-ek családi házai vándorkiállítás
A Magyar Építőművészek Szövetsége 2008. óta minden évben megrendezi a Visegrádi Négyek Családi Házai vándorkiállítást.
2022.09.04. 11:02
A Macher minőség - I. rész

A vállalatok teljesítményét leginkább a profitjukkal mérjük, holott tudjuk, egy cég értéke annál jóval összetettebb, hogy egyetlen mérőszámmal kifejezhessük azt. A "Macher Értékek Kiskönyv" címlapján, melyet 22 évvel ezelőtt állítottak össze az alapító tulajdonosok és a vezető munkatársak közösen. A mérleg egyik serpenyőjébe a pénz, a tőke került, míg a másikba az ember, az emberi értékek, és a mérleg nyelve az utóbbi felé billen. Beszédes képi üzenet: a profit elengedhetetlen a sikerhez, de a valódi értékteremtés középpontjában mindig az ember áll. Az értékekről, harminc évnyi vállalatépítésről, a generációváltásról és mindezek emberi oldaláról beszélgettünk a Macher Zrt. elnökasszonyával, Macher Endréné Mártával és fiával, Macher Gábor vezérigazgatóval.

2022.09.04. 11:02
Öten részesültek kamarai kitüntetésben

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK) LI. Küldöttgyűlésének 2022. május 24-én adott otthont a székesfehérvári Gazdaság Háza. A Küldöttgyűlés napirendjén szerepelt a kamara 2021. évi számadása, a 2022. évi üzleti tervének elfogadása. Ünnepélyes keretek között átadták a kamarai díjakat is, valamint a gazdaság szereplői köszöntötték a jövő generációját: az SZKTV és OSZTV megmérettetéseken kimagasló teljesítményt nyújtó tanulókat, felkészítő tanáraikat és a gyakorlati képzésükben részt vevő vállalkozókat.

2022.09.04. 11:02
Versenyképességi mozaik

A Magyar Tudományos Akadémia adott helyet dr. Csath Magdolna közgazdász, egyetemi tanár Versenyképességi mozaik című könyve bemutatójának. Az eseményen Varga Mihály pénzügyminiszter méltatta az új kötetet a megjelent gazdasági szereplők, és a sajtó képviselői számára.

2022.09.04. 11:01

Új kamionok érkeztek a Transintertophoz

Minden kamionsofőr álma, hogy egy vadonatúj autóval róhassa az utakat. Ez most a környei székhelyű Transintertop tíz kollégájának megadatott, a napokban vehették át az új, a lehetőségekhez mérten egyénre szabott, a flotta kék-fehér színeiben pompázó Scaniájukat - tudtuk meg Gasparics Tamás fuvarozási vezetőtől.

2022.09.04. 11:01
Átadták a Mérnöki Kamara díjait

Tatabányán, a Tulipános Házban rendezte a Komárom-Esztergom Megyei Mérnöki Kamara a 2022. évi Mérnöknapot, és taggyűlését. A szakemberek bevezetésként megtekintették a felújított Tiszti Kaszinót, ezt követte a taggyűlés a beszámolókkal, majd átadták az idei "Az Év Mérnöke", illetve a "Mikovinyi Sámuel" díjat.

2022.09.04. 11:01
Építész Nap 2022

A Komárom-Esztergom Megyei Építész Kamara május közepén, Komáromban rendezte meg az idei Építész Napot, és az azzal egybekötött ünnepi közgyűlését. Két kiállítás is várta a szép számú megjelentet, valamint a csodálatosan felújított Csillagerőddel is megismerkedhettek a résztvevők.

2022.09.04. 11:00
Rengeteg a tennivaló a gázipar háza táján

2022. június 7-8-án a Thermal Hotel Visegrád**** adott otthont a magyar gázipar műszaki konferenciájának. A pandémia miatt többször elhalasztott eseményre közel kétszázan regisztráltak, összesen 52 szervezet - cég, hatóság, szakmai, illetve oktatási intézmény - küldte el képviselőit a találkozóra. Nem is csoda a nagyfokú érdeklődés, hiszen az elmúlt időszakban számos jelentős változás történt mind a hazai, mind pedig a nemzetközi gáziparban. A főszervező, a DUNAGÁZ Gázipari Oktatási és Minősítő Zrt., illetve a konferencia szervezőbizottsága mindent megtett, hogy a szokásos másfél napba - 24 előadásba - az összes aktuális témát besűrítse. Neves szakértők, a gázipar ismert szakemberei adtak tájékoztatást az iparág aktuális híreiről, legégetőbb kérdéseiről, tennivalóiról.

2022.09.04. 11:00
Új fejezet a KEM-KISZÖV életében

A Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség "KISZÖV" új székhelyén, a KEMKIK épületében tartotta május 25-én évi rendes közgyűlését. A megjelenteket Jankovszky Sándor elnök köszöntötte.

2022.09.04. 10:59
Hartmann - több mint 30 éve Magyarországon

Ki gondolná, hogy egy olyan egyszerű csomagolóanyag, mint a tojásdoboz, vagy tojástálca az alapvető élelmezési lánc kritikus, nélkülözhetetlen eleme. Kivételes helyzetben vagyunk, mert a világ legnagyobb ilyen profilú gyára, a Hartmann Hungary Kft. hazánkban működik, Ácson. A cég a pandémia alatt egyszer sem állt le, sőt megfeszített munkával dolgoztak a megnövekedett igények kielégítésén. Egy ilyen kritikus üzem párnapos leállása is katasztrófához vezethet, hiszen ha nincs tojásdoboz, tojástálca, akkor nincs miben szállítani a törékeny és rendkívül gyorsan romló alapvető élelmiszert, a tojást - tudtuk meg Vincze Attilától, a Hartmann Hungary Kft. ügyvezető igazgatójától.

2022.09.04. 10:59
Csúcsra járatott betonelem-gyártás

Jól sáfárkodott az idejével, pénzével és lehetőségeivel az elmúlt időszakban a Lábatlani Vasbetonipari Zrt. Helyesen felmérve a jövő igényeit egy 30%-os kapacitásbővítést hajtottak végre, ezzel egyidőben pedig a vasúti betonalj-gyártásuk teljes körű technológiai korszerűsítését is véghez vitték. A nagyszabású beruházáshoz a Kormány Nagyvállalati Támogatási Programja is hozzájárult, vissza nem térítendő támogatás formájában - tudtuk meg Galler Károly vezérigazgatótól.

2022.09.04. 10:58
Szabad az út a Viniseera előtt

89. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár díszvendége Magyarország volt. A főstandok egyikén kapott helyet a Magyar Értéktár egyik újdonsült képviselője, a Viniseera szőlőmag-mikroőrlemény, mely hosszú évek engedélyeztetési folyamatain túljutva, végre szabad utat kapott, mint élelmiszeripari segédanyag. Az újvidéki húsipar már régóta várta ezt a pillanatot, mert a magas antioxidáns tartalmú szőlőmag-mikroőrlemény áttörést ígér a húsipari termékek tartósításában. Talán éppen ennek az innovációnak köszönhető, hogy a kiállításon a magyar és a szerb miniszterelnök is személyesen gratulált Jankovszky Sándornak, a Transmissio Kft. ügyvezető igazgatójának, a Viniseera termékcsalád gyártójának.

2022.09.04. 10:58
Mentorálással a fenntarthatóságért

2022. június 8-án Székesfehérváron tartották az Országos Vállalkozói Mentorprogram legújabb, fenntarthatósági szemléletformálást célzó alprogramjának ünnepélyes nyitórendezvényét. Az eseményen részt vett dr. Szili Katalin a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT) alapítója és tiszteletbeli elnöke is, aki hangsúlyozta: a környezettudatos szemléletmód, a vállalkozások működésének zöldítése ma már a kkv-szektor számára is nélkülözhetetlen. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által életre hívott Fenntarthatósági Vállalkozói Szemléletformálás alprogramra minden olyan magyarországi kkv jelentkezhet, aki érdeklődik a tudatos, gazdasági és környezeti szempontból egyaránt fenntartható vállalati működés iránt.  A jelentkezéseket a www.vallalkozztudatosan.hu oldalon keresztül lehet benyújtani.

2022.09.04. 10:57
Beruházásokra fordítják a nyereséget

A Magyar Suzuki Zrt. tavalyi eredményei alapján 14,48 százalékos részesedéssel hatodik éve uralja a hazai újautó eladásokat. A Magyar Suzuki 1.754,2 millió euró nettó árbevétellel zárta a 2021-es évet, mely 6 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest.

2022.09.04. 10:57
Hozzáférhető tudományos eredmények

A Pannon Egyetem a vidéki egyetemek közül elsőként csatlakozott az Open Science-szel kapcsolatos állásfoglaláshoz, melyet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) 2021 októberében tett közzé. A szándéknyilatkozatot dr. Szabó István az NKFIH tudományos és nemzetközi elnökhelyettese, dr. Gelencsér András a Pannon Egyetem rektora, Csillag Zsolt kancellár és Urbán Katalin, a Pannon Egyetem Könyvtár és Tudásközpont főigazgatója írta alá a Pannon Egyetemen.

2022.09.04. 10:56
A KISZÖV-ösök újra sportoltak

A Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség "KISZÖV" a járvány elmúltával, május 28-án 17. alkalommal rendezte meg a Megyei Szabadidő Sportnapot Komáromban, a WF Szabadidő Központban.

2022.09.04. 10:56
Trianoni megemlékezés Esztergomban
Esztergomban a hagyományokhoz híven a Prímás-szigeten található emlékoszlopnál tartottak megemlékezést.
2022.09.04. 10:55
Fellner Jakab munkássága és kora

"Magyarországban Tatai Éppétő mesterhez hozzá fogható nincsen..." - Fellner Jakab 300 címmel nyílt meg a Fellner Jakab születésének 300. évfordulója alkalmából rendezett időszaki kiállítás a Tatai Várban. A tárlat az idei Fellner Emlékév programsorozatának kiemelt eleme.

2022.09.04. 10:55
50 éves a Berhidai Kertbarát Kör

A Berhidai Kertbarát Kör alapításának 50. évfordulója alkalmából ünnepi közgyűlésre invitálták a tagokat és a partnereket, köztük a Regio Regia magazint. Közel két évtizede, hogy évről évre beszámolunk ennek a kis civil közösségnek a lelkes munkájáról, elért, országra szóló sikereiről, eredményeiről. Tesszük ezt azért, mert ezek a javarészt idős emberek, olyan értéket teremtenek, amiről úgy gondoljuk, nem csak figyelemre méltó, de másoknak is megmutatásra, netán követésre érdemes. Az ünnepi gálaműsorról, a Berhidai Kertbarát Kör jubileumáról az egyesület vezetőjével, Kellerné Szász Anikóval beszélgettünk.

2022.09.04. 10:55
Nemesvámos megállíthatatlan

Mindannyian megérezzük, megszenvedjük a válságokat. A nemesvámosiaknak az elmúlt időszakban bőven jutott belőlük. Nem volt elég a pandémia, de még a legnagyobb munkaadójukat és ezzel adóbevételeik egy jelentős részét is elveszítették. Elképesztő, hogy milyen rövid idő alatt képesek voltak újra talpra állni, új munkahelyeket teremteni. Példaértékű az az összefogás, az a regenerálódási képesség, amiről Sövényházi Balázs, a település polgármestere adott számot interjúnkban. Nem csak túljutottak a nehézségeken, de fiatalos lendülettel, a fenntarthatóságot folyamatosan szem előtt tartó, új, nagyszabású terveikkel is előálltak.

2022.09.04. 10:54
Környe Aranyminősítést ért el

Az ausztriai Hinterstoder adott otthon az "Európai Falumegújítási Díj" pályázat eredményhirdetésének, melyen hazánkat a "Magyar falu - kihívások, helyi válaszok" mottóval meghirdetett honi pályázat 2019. évi nyertese, a Komárom-Esztergom megyei Környe képviselte. Az eredetileg 2020-ra tervezett értékelés és díjátadás a pandémia miatt késlekedett két esztendőt.

2022.09.04. 10:53
Jó hangulat a Döbrés-dűlőn
A Döbrés-dűlőn terem a környék legfinomabb szőlője, vallják a tapolcafői gazdák.
2022.09.04. 10:53
Változatos repertoár

Elérkezett az évnek az az időszaka, amikor a színházak sorban bejelentik, milyen bemutatókkal várják nézőiket jövőre. A következő szezonban a tatabányai Jászai Mari Színház 6 felnőtt és 9 gyerek bemutatóval várja a közönséget.

2022.09.04. 10:53
Rendhagyó évadzáró Csókakőn

Rendhagyó évadhoz rendhagyó évadzáró dukál: a Székesfehérvári Vörösmarty Színház társulata idén mesebeli környezetben, Csókakőn Szili Sándor borospincéjében búcsúztatta az elmúlt színházi évet. A díjazás azonban idén sem maradhatott el: az évad legjobb színésze Varga Lili lett, Varga Mária és Sághy Tamás egy-egy Vörösmarty Gyűrűvel lett gazdagabb, a társulat az évad legjobb nem művészeti állományú dolgozójának Jászai György színpadmestert választotta.

2022.09.04. 10:52
Bejelentették a 2022/23-as évad előadásait

Izgalmas előadásokkal, nagyszabású musical és operett produkciókkal, ősbemutatókkal és színes, tanító jellegű, vidám gyermek- és ifjúsági előadásokkal várják nézőiket a 2022/23-as SZERETET ÉVADBAN!

2022.09.04. 10:52
25 éves lett a FEZEN

Jubileumi programmal és extra köszönetnappal tér vissza két év kényszerszünet után a FEZEN fesztivál. Július végén külföldi kedvencekkel és a legnagyobb hazai sztárokkal találkozhatunk Székesfehérváron. A FEZEN-en idén is mindenféle zenei stílus rajongói találnak izgalmas programot: a pop, a rock és ap metal vonal mellett az elektronikus műfajok és Európa egyik legnagyobb retro showja is megjelenik a fesztiválon.

2022.09.04. 10:51
Könyvheti piknik

Az országos programokra jellemző jegyek Székesfehérváron sem maradhattak el. Voltak író-olvasó találkozók, könyvbemutatók- és vásárok, dedikálások, szerzői élménybeszámolók, könyvkötészeti gyerekprogramok, gyakorlatilag felsorolni is képtelenség valamennyi könyvheti rendezvényt.

2022.09.04. 10:50
Siculus Klub - Székelyudvarhely

A mai hatvanasok éppen átlépték a második x-et, amikor földcsuszamlás-szerű változások rengették meg a világot: leomlott a berlini fal, megszűnt a vasfüggöny, kinyíltak a határok, felbomlott a Szovjetunió, egyszóval bekövetkezett a rég óhajtott rendszerváltozás Kelet-Európában. Az akkori húsz évesek kapkodták a fejüket: tegnap Marx és Lenin, ma Rolling Stones és avantgarde. Tegnap zsíroskenyér és bambi, ma hamburger és cola. Tegnap tudományos szocializmus, ma egzisztencializmus.
Melyik a helyes út? Hogyan tovább - törték fejüket a fiatalok és ifjúsági vezetők. Kellett hát egy hely, ahol összedughatták a fejüket, megtárgyalhatták a világ nagy dolgait, találkozhattak a szellemi és zenei élet kiválóságaival, és persze jó muzsikák mellett ismerkedhettek, kortyolhatták a finom söröket. Kárpát-medence szerte megnyitottak olyan helyek, ahol ezt meg lehetett tenni. Sorozatunkban ezeket keressük fel, felidézve történetüket. A negyedik részben Székelyföldre látogatunk.
Veér Károly

2022.09.04. 10:49
Megújul az évtizedek óta üresen álló Ruttner-ház

Hostel, kávézó és a börtönmúzeum fogadóközpontja: új funkciókkal éled fel Veszprém egykori kereskedelmi főutcáján a város egy újabb értékes történelmi épülete. A hányatott sorsú, de országos védettségű műemlék Ruttner-ház - az egykor sikeres vas- és fűszerkereskedés - a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program kezdetére újul meg. A Jókai utca egyik legpatinásabb épületének csaknem 1.3 milliárd forintos felújítását követi majd a Börtönmúzeum átalakítása, és az utca megújítása is.

2022.09.04. 10:49
20 év után újra Magyarországon, Győrben rende

33 évvel ezelőtt született meg a Világfesztivál eszméje annak szellemében, hogy a fiatalok nemzetközi mezőnyben szerezhessenek játék tapasztalatot. A nemzetközi szövetség sportágfejlesztési terve a járvány miatt évekig szünetre kényszerült, most - húsz év elteltével - újra Magyarország ad otthont a rendezvénynek. Győr mint sportváros büszkén vállalta a házigazda szerepet.

2022.09.04. 10:48
   Regio Regia magazin


156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás