szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


XIX. évfolyam 140. szám
FEJÉR/KOMÁROM-ESZTERGOM/VESZPRÉM MEGYE
2019.07.07. 09:21
Kugler László a gyermekközpontúságban hisz

Három éve áll a Cseri Kft., azaz a tatabányai Gyémánt Fürdő élén Kugler László, aki Zalaegerszegről érkezett a megyeszékhelyre. Ma is kétlaki életet él, hiszen családja a Zala megyei Kiskutason lakik. Öt nap Tatabányán, két nap a családdal – ahogy a munka megkívánja. A fürdő vezetőjeként számos reformot hajtott végre, ami embert próbáló feladat volt.

2019.07.07. 09:17
Elismerések évada
Magazinunk szerkesztősége csak elvétve szokott dicsekedni elért eredményeiről. Általában kerek évfordulóinkról, vagy valamelyik munkatársunk szakmai, és egyéb sikeréről szoktunk megemlékezni.
2019.07.07. 09:16
Az Eurotrade Kft. naperőműveket

Az elsősorban haszongépjárművek értékesítésével és szervizelésével foglalkozó, kisigmándi székhelyű Eurotrade Kft. három évvel ezelőtt új tevékenységbe fogott, létrehozta solar üzletágát, mely naperőművek telepítését, és napelemek forgalmazását végzi. Környén a közelmúltban tették le egy új beruházás alapkövét, ennek kapcsán beszélgettünk az üzletág vezetőjével Kopcsó Andrással, és Nagy Dániel energetikai mérnökkel.

2019.07.07. 09:16
Okosgyárrá alakul a Bridgestone Tatabánya
A Bridgestone EMEA 36 millió eurós beruházással valósítja meg 2023-ig nyolc európai gyárának okostechnológiai átállását.
2019.07.07. 09:16
Megdolgoztak az eredményekért

Éppen húsz esztendeje annak, hogy néhány barát megalapította a VESZ-MONT 2000 Kft.-t. A veszprémfajszi pajtából indult kis társaság ma már hazánk piacvezető vállalkozása az autó- és egészségipar célgépeinek építésében. Alapításuk két évtizedét ünnepelték a napokban. A vállalat közelmúltban épült telephelyének – irodáinak, csarnokainak - bejárását követően a kétszáz fős vendégsereget a nemesvámosi sportcsarnokba invitálták egy ünnepi műsorra és az azt követő fogadásra. Az eseményt Nemesvámos polgármestere, Sövényházi Balázs, és a térség országgyűlési képviselője, Ovádi Péter is megtisztelte a jelenlétével. Zentai Tibor, a VESZ-MONT alapító-cégtulajdonosa így emlékszik vissza az indulásra, az azóta eltelt időre.

2019.07.07. 09:15
Megtisztelő kitüntetés Cseh Teréznek

A Regio Regia kiadó-ügyvezető igazgatója Radetzky Jenőtől, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől vehette át a Fejér Megye Gazdaságáért Sajtódíjat. Az Értékteremtők magazinja már 18 éve családi vállalkozásban készül Komárom-Esztergom megye székhelyén, Tatabányán, Alsógallán. A három tulajdonos: Cseh Teréz, férje, Veér Károly – ő a főszerkesztő – és fia, Veér Zoltán, a tördelőszerkesztő.

2019.07.07. 09:15
Győri Imre 76 évesen is naponta bejár

- Ilyen elismerést akkor szoktak adni egy embernek, amikor befejeződött a pályafutása – mondta viccesen Győri Imre, a bicskei székhelyű Magyarmet Kft. ügyvezető tulajdonosa, aki az FMKIK Életmű Díját vehette át a közelmúltban. – Én nem így érzem még, hiszen van tennivalóm, és tele vagyok energiával, annak ellenére, hogy a nyugdíjas kort élem már évek óta.

2019.07.07. 09:15
Kis Éva mindig a feladathoz szerzett új sz

Kis Éva, a székesfehérvári székhelyű Karsai Holding Zrt. cégvezetője az Év Vállalkozója díjat vehetett át 2019 májusában a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától. Pályájáról, karrierjéről, kihívásokról és megfelelésekről beszélgettünk a kitüntetettel.

2019.07.07. 09:14
Az év gyára 2x

Simon Istvánnal és fiával, Simon Péterrel beszélgetve, történetüket hallgatva, mindazt látva, amit Simon Műanyag Feldolgozó néven Kőszárhegyen, illetve Szabadbattyánban létrehoztak, működtetnek, egyetlen pillanatig sem volt kétségem, hogy a közelmúltban immáron másodjára átvett Az év gyára díjat – ahogy sok más, az elmúlt évek során kapott kitüntetést is - maximálisan megérdemelték. Erről önök is könnyedén meggyőződhetnek elolvasva alábbi cikkünket.

2019.07.07. 09:14
Fiatalság nem bolondság!

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ünnepi küldöttgyűlésén az „Innovációs Díj”-at Radetzky Jenő elnöktől egy határozott léptű, magabiztos, érett fiatalember, a székesfehérvári Galaktika Kft. ügyvezető igazgatója, Kristóf Péter vette át. Később, személyes találkozásunk alkalmával tudtam meg, nem kis megdöbbenésemre, hogy alig múlt húsz éves, és immáron három esztendeje vezeti – édesanyja hathatós támogatása mellett - a családi vállalkozást, nem kis sikerrel. Úgy vélem, jár a kalapemelés.

2019.07.07. 09:13
Az önfejlesztés a legfontosabb

2019. május 23-án, Székesfehérváron, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ünnepi közgyűlésén a "Fejér megye gazdasága védelméért" - kamarai rendőrségi díjat adományozta Antunovits Mónika címzetes rendőr főtörzszászlósnak (Gárdonyi Rendőrkapitányság).

2019.07.07. 09:13
Akár az apja: kitartó és céltudatos

A székesfehérvári székhelyű Jüllich Glas Holding Zrt. Közép-Kelet Európa egyik üvegipari fellegvára. Abt-Jüllich Anikó, a cégalapító Jüllich Ádám legidősebb gyermeke, immáron több éve aktív szerepet vállal a cég építésében. Képességeit több területen kamatoztatta már, számos posztot betöltve, ma édesapja mellett, az alelnöki teendőket látja el. Odaadó, innovatív munkájára, az együttműködésekre nyitott hozzáállására a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is felfigyelt. A szervezet ünnepi küldöttgyűlésén a „Fiatal Vállalkozói Díj” átadásával fejezte ki elismerését.

2019.07.07. 09:13
Az Albacomp felkészült a jövőre

Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. fiatal vezetője, Minárovits Márton – aki édesapjától vette át a stafétát - a közelmúltban a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Fiatal Vállalkozói Díj”-át vehette át. Ennek kapcsán beszélgettünk a cégről, múltról, jelenről, jövőről.

2019.07.07. 09:12
Fodor János Kiss József Építőipari Ní

Az FMKIK 2019-ben Fodor Jánosnak, a sárbogárdi Fodor és Molnár Kft. ügyvezető-tulajdonosának adományozta a Kiss József Építőipari Nívódíjat. Az immáron 26 éves cég kényszervállalkozásnak indult, de az ügyvezető nagyon büszke arra, hogy soha nem volt egy forint adósságuk sem.

2019.07.07. 09:12
Oktatási célú épületeket újítanak meg

Az EP Konstruktív Kft. Tatabánya két, mondhatni ikonikus épületén is dolgozik jelenleg. Az egykori MÁV szálló épületét 100 fős kollégiummá, a dózsakerti Bánki kollégiumot pedig a Tatabányai Szakképzési Centrum Műszaki Szakgimnáziumává építik át. A munkálatok jelenlegi állásáról a cég két vezetőjét, Nagy Péter főmérnököt, és Csizmadia Zoltán vállalkozási- és termelési igazgatót kérdeztük.

2019.07.07. 09:11
Építésgazdaság – kihívások és megoldások <

„Súlyponti problémák és megoldási javaslatok” címmel látott napvilágot az Építési Vállalkozók Országos Szövetsége (ÉVOSZ) összefoglalója, melyet az Innovációs és Technológiai Minisztériummal és a Hungexpóval közösen szervezett szakmai konferencián mutattak be. A fórum résztvevői az építésgazdaság fejlesztését szolgáló kormányzati elgondolásokról is képet alkothattak dr. György László, az építésgazdaságért felelős államtitkár előadásából. Az ÉVOSZ-t Koji László elnök képviselte, akitől az általunk legfontosabbnak vélt, kiemelt témákat érintő kérdéseinkre is válaszokat kaptunk.

2019.07.07. 09:09
Környezetvédő márkaként térnek vissza

Ismét megjelenik a boltok polcain a Crepto és a Szilvia. A jól ismert márkákat a Magyar Piszke Kft. vezeti vissza a piacra, környezetvédő csomagolásban, papírdobozban is kínálva azokat. Bodrogai Ferenc, a társaság alapítója, ügyvezetője úgy gondolja, innovációjukat az egész iparág követni fogja, hiszen a teljesen lebomló csomagolás mellett a tekercsen lévő papír mennyiségének növelésével is óvják a környezetet.

2019.07.07. 09:09
Leginkább a Magyar Termék védjegyben bízunk

A legfrissebb kutatások szerint a hazai vásárlók jelentős része hajlandó akár többet is fizetni a magyar áruért, sőt, ha Magyar Termék védjegy is garantálja annak eredetét, akár még többet is áldoznak rá. De mit is értünk Magyar Termék, Hazai Termék vagy épp Hazai Feldolgozású Termék alatt, mióta és hogyan védik ezek a védjegyek a gyártókat, szolgáltatókat, hogyan segítik a fogyasztókat, és miért érdemes belépni ebbe az üzleti körbe? Ennek jártunk utána: az említett védjegyeket alapító cég, a lábatlani székhelyű „MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját, Benedek Esztert kérdeztük.

2019.07.07. 09:08
Ahol a víz, ott a Grundfos

A dán, családi tulajdonban lévő vállalat Magyarországon két városban – Tatabányán és Székesfehérváron – is működtet gyárakat. Jelmondata nem véletlenül utal a vízre, mely gyakorlatilag minden háztartásban jelen van, ahogy az azt keringető Grundfos szivattyúk is. A jól ismert márka évtizedek óta meghatározó szerepet játszik ebben az iparágban, így tényleg elmondhatják magukról: a víz a lételemük. A vízen kívül persze számos más folyadékot is lehet keringetni, például a sört – mondja mosolyogva Gelbmann-Szigetvári Csenge, a Grundfos HR-igazgatója - így nem csoda, hogy ez a „közeg” is közel áll a céghez, legalábbis ha rangos helyi sörfesztiválról és annak támogatásáról beszélünk.

2019.07.07. 09:08
Egyre zöldebb az Országzászló tér
Többen kételkedtek abban, hogy a tavaly felújított Országzászló téren megnövekedett a növényállomány.
2019.07.07. 09:07
Balatonfüred továbbra is lendületben

– Folytatódnak a felújítások Balatonfüreden, különös tekintettel az Óvárosra, ami szívügyem – hangsúlyozta Bóka István polgármester, aki a városra jellemző, egész éves pezsgést a Balatont érintő megnövekedett figyelemnek is tulajdonítja a fejlesztések és a programkínálat mellett.

2019.07.07. 09:07
Identitásnövelő fesztivál-programok

A Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület különleges szerepet tölt be a Duna-parti kisváros életében. A 220 tagot számláló civil közösség szó szerint a helyi élet egyik fő szervezője: tavasszal az Almavirág, ősszel a Tökfesztivál lebonyolítói, számos városgazdálkodási feladat ellátói, a helyi rendezvények állandó szereplői, a rácalmási események motorjai, sőt választások idején a helyi képviselők jelölői. A szervezet ez év elején új lendületet kapott tisztújítása révén. Bodnár Sándor elnök, többéves sikeres munka után Steiner Lajosnak adta át a stafétát. Az új elnökkel, illetve a megváltozott elnökség egyik új tagjával, Németh Miklósné alpolgármesterrel az Almavirág Fesztivál apropóján találkoztunk.

2019.07.07. 09:06
A lovagkirály velünk él

László napján hagyományosan a Prohászka ligetben rendeztek ünnepi megemlékezést Szent László király tiszteletére. A Magyar Honvédség tiszteletadásán részt vettek a közhivatalok, a fegyveres és rendvédelmi szervek, a történelmi egyházak és a honvédelem ügyét támogató civil szervezetek képviselői. Beszédet mondott Sáfár Albert dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnök támogató helyettese és Spányi Antal megyéspüspök. Az esemény koszorúzással zárult.

2019.07.07. 09:06
Ciklusértékelő dr. Áldozó Tamással

Pápán 2014 és 2019 között nagyon sok minden megváltozott. A város polgármestere kutatási eredmények alapján, tényszerűen szereti leírni a folyamatokat, tehát nem megérzésekre hagyatkozik. Kérésünkre dr. Áldozó Tamás mérlegre tette az elmúlt 4-5 évet. Most a ciklusértékelő harmadik részét olvashatják.

2019.07.07. 09:06
Sárbogárdi ciklusértékelő II. rész

Dr. Sükösd Tamás, Sárbogárd polgármestere azzal kezdte beszélgetésünket, hogy felsorolta, milyen problémákkal kellett szembenéznie az önkormányzatnak 2010-ben. A testület azóta is hasonló összetételű, tehát zökkenőmentesen, ciklusról ciklusra folyamatosan tudtak dolgozni a megoldásokon. Ezekről olvashatnak cikkünk második részében.

2019.07.07. 09:05
Országos Sportnap az Iparszövetség tagjain

Kellemes napot tölthettek a komáromi WF Szabadidő Parkban a Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség KISZÖV és a Magyar Iparszövetség (OKISZ) Szociális, Kulturális és Sport Alapítvány által szervezett Országos Sportnap résztvevői. A korábbi évek hagyományait követve idén is a horgászok, a pingpongosok és a sakkozók mérték össze tudásukat, szerencséjüket.

2019.07.07. 09:05
A VINISEERA újabb elismerése
A Komárom-Esztergom Megyei Értéktárba kerül a VINISEERA szőlőmag mikroőrlemény.
2019.07.07. 09:04
Tatabányai mesekönyv született

Mesekönyvek születhetnek kórházban is – derült ki egy különleges közönségtalálkozón. A Szent Borbála Kórházban tartott eseményen a most megjelent Szén Mór: A négy jó barát története című színes kiadványt mutatták be. A szerzők is különlegesek, hiszen Szénási Szimonetta és Mórocz Károly újságírók mellett a rajzokat Szénási Pál Mátyás készítette.

2019.07.07. 09:04
Másodszorra még dadább lett

Elfújtuk a második gyertyát a kis Dada születésnapi tortáján, szétszórtuk a franciadrazsét, megrángattuk a babysitterek szoknyáját, és még a pelus is száraz maradt.

2019.07.07. 09:03
Indul az Abroncsadományozási Program

Idén már nyolcadik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Az egész országra kiterjedő kezdeményezéssel a vállalat a társadalom számára meghatározó szerepet betöltő közhasznú szervezetek munkájához kíván segítséget nyújtani. Pályázni ezúttal is a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2019. június 24. – augusztus 23. között.

2019.07.07. 09:03
Tisztelt veszprémiek! Kedves barátaink!

Több mint három év kemény, áldozatos és határtalanul kreatív munkája érett be 2018. december 14-én. Európa 2023-as Kulturális Fővárosaként esélyt és támogatást kaptunk arra, hogy megvalósíthassuk a Veszprémi Álmot. Az elképzeléseinket és a vágyainkat is prezentáltuk a független, nemzetközi zsűri előtt, akik úgy gondolták, hogy Veszprém a legalkalmasabb magyar város arra, hogy bemutassa Európa kulturális sokszínűségét.

2019.07.07. 09:02
Pályázati döntésre várva

Régi hiányt pótló kiállítás jöhet létre jövő tavaszig Pápán, ha sikeres lesz az önkormányzat pályázata, melyet egy várostörténeti tárlat kialakítására adott be. A helytörténeti anyagot eredetileg a ferences kolostor épületébe tervezték, ez a korábbi Integrált Városfejlesztési Stratégiában szerepel is, ám ott csak rendkívül nagy költséggel valósulhatna meg az elképzelés, erre pedig nincs sem pályázati, sem saját forrás.

2019.07.07. 09:02
Kezdődhet a könnyűzene oktatása

Hamarosan megkezdődik a munka Tata új tehetségközpontjában, a Piarista Rendházban található Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központban. Az önkormányzat EFOP-4.1.7-16-2017-00181 számú nyertes pályázatának projektzáró sajtótájékoztatóján ismerhettük meg a részleteket.

2019.07.07. 09:02
SVÉT 11.0 - Rácalmás

Stílusos Vidéki Éttermiség. A SVÉT Egyesület azonos felfogású, de eltérő stílusú éttermek baráti szövetsége. Tagjai napi kapcsolatban állnak egymással. A folyamatos szakmai munka csúcspontja az éves közönségtalálkozó, melynek házigazdája idén, szeptember 8-án a rácalmási Jankovich Kúria Wellness Hotel**** lesz. A SVÉT-ről, az őszi esemény részleteiről, a kísérőprogramokról Szabó Attila hoteligazgatót, a leendő házigazdát kérdeztük.

2019.07.07. 09:01
   Regio Regia magazin


157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás