szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


XVI. évfolyam 139. szám
FEJÉR/KOMÁROM-ESZTERGOM/VESZPRÉM MEGYE
2019.05.18. 08:50
Trianon - Újraértelmezni a történéseket

Második alkalommal rendezett tudományos konferenciát a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság Fehérváron. A tanácskozás előadói a proletárdiktatúra hatásait vizsgálták, és járták körül nemzetközi, magyarországi, Fejér megyei és székesfehérvári vonatkozásban. A bizottság megismételte a lakossághoz intézett felhívását, mely szerint emléktárgyakat és emlékiratokat gyűjtenek egy kiállítás megrendezése céljából.

2019.05.18. 08:50
15 éve az Unióban
15 év egy ország, egy kontinens életében nagyon rövid idő, viszont egy embernek sok idő. 2004. május 5-én, közel két évtizednyi huzavona után Magyarország csatlakozhatott az Európai Unióhoz. Hogy megérte-e vajon? Ennek eldöntése nem célja rövid vezércikkünknek, de néhány gondolat felvetésére alkalmas.
2019.05.18. 08:49
Egy önzetlen mecénásra emlékeztek

Konferenciát rendeztek a fehérvári városházán Deák Dénes emlékére: a műgyűjtő, művészeti író – aki vagyonát Székesfehérvárra hagyta – ma lenne 88 éves. A tudományos ülésen a hagyatékból odaítélt ösztöndíjak kutatásaiból hangzottak el előadások. Dr. Cser-Palkovics András polgármester, kuratóriumi elnök méltató szavakkal fejezte ki: nagyon szép és gazdag szellemi értelemben is az az út, amit az alapítvány és a benne dolgozók, illetve az ösztöndíjasok képviselnek tevékenységükkel, az elismerések pedig szakmai közösség javaslatára tett elismerései a városnak. Létrejött egy ma is működő intézményrendszer, fogalmazott dr. Gelencsér József kuratóriumi titkár: köszönhetjük egy mindig előre tekintő, önzetlen mecénásnak, tudásának, jó ízlésének, remek emberismeretének.

2019.05.18. 08:49
A megtermelt érték helyben marad
A kis- és közepes vállalkozásoknál megtermelt érték helyben marad. Rájuk jellemző, hogy nem viszik ki a profitot, a keletkezett haszonból a térségben fektetnek be, tovább gyarapítva a közösséget - mondta Tatabánya polgármestere a városházán a kis- és középvállalkozások fejlesztéséről tartott fórumon.
2019.05.18. 08:48
XXI. századi nemzetépítők

Dienstmann Tamás, a Jónak lenni jó program keretében felajánlott 40 milliós adománya, egy családi ház megépítése, sokakat meglepett, hitték is meg nem is, hogy ilyesmi manapság még megtörténhet. Aztán, amikor a négygyermekes család beköltözött új, soroksári otthonába, sok száj tátva maradt, ahogy március 22-én is, amikor a Horizont Global Kft. telephelyén élőben, az ünnepi fogadás ideje alatt, a szemünk láttára épült a FÉSZEKHÁZ. A családi ház háromnegyede már állt a kétszáz fős vendégsereg érkezésekor, ám a fennmaradó részt, hat fiatal, két, az építőipari munkákban járatlan hölgy és négy fiatalember kétkezi munkájukkal, daruk, emelőgépek nélkül, szinte percek alatt befejezte. Falakat húztak, padlót, tetőt építettek, fészket raktak, a jövő nemzedéke otthonainak prototípusát.

2019.05.18. 08:48
A VIDEOTON új gyártócsarnoka

A VIDEOTON eddigi legnagyobb volumenű beruházási programját valósította meg az elmúlt évben, összesen 14 milliárd forint értékben. Ebből 8,25 milliárd forintot tett ki a VIDEOTON EAS Kft., a csoport egyik legnagyobb leányvállalatának közelmúltban átadott új elektronikai szerelőcsarnoka és technológia bővítése. Az avatóünnepségről, a beruházás részleteiről Klambauer Csaba, ügyvezető igazgatót kérdeztük.

2019.05.18. 08:48
Ismét várja vendégeit a Zsigmond Terasz és Pince

Egyszer volt, hol nem volt egy közkedvelt szórakozóhely a tatai várban, mely a Zsigmond Pince névre hallgatott. Az egyszeri turista, aki megszomjazott, megéhezett a műemlék bebarangolása közepette, ott a mélyben hideg italra, árnyékra és finom füstölt csülökre lelhetett. Aztán az ezredforduló tájékán bezárta kapuit a pince, 18 évig tetszhalálra kárhoztatva. Egészen addig tartott ez az állapot, míg tavaly egy fiatal jogászember, a K-Land Kft. tulajdonosa, dr. Pap Kálmán gondolt egy nagyot, kibérelte az egységet, sőt egy terasszal is kibővítette.

2019.05.18. 08:47
A gázipari szakemberek találkozási pontja

Április 16-án - hagyományosan a Thermal Hotel Visegrád****-ban – köszöntötte a gázipari szakma képviselőit Gáspár Zsanett, a DUNAGÁZ Gázipari Oktatási és Minősítő Zrt. vezérigazgatója. Rövid üdvözlőjét követően átadta a szót rangos vendégüknek, dr. Kaderják Péter energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkárnak, hogy nyissa meg az idei, immáron 27. DUNAGÁZ Gázipari Konferencia és Kiállítást, majd tartsa meg előadását.

2019.05.18. 08:47
Ultrapolymers - Hat fővel a legnagyobbak közö

Az Ultrapolymers Kft. ügyvezetőjét, Rácz Istvánt immár évek óta ott találjuk azon a rendezvényen, amelyen Michl József, Tata polgármestere köszönti a város legnagyobb adózóit. Arra voltunk kíváncsiak, hogy egy jelenleg is csak hat fővel dolgozó társaság miként tudott bejutni a legnagyobbak közé?

2019.05.18. 08:46
Építésgazdaság – kihívások és megoldások – 1. rész

„Súlyponti problémák és megoldási javaslatok” címmel március elején látott napvilágot az Építési Vállalkozók Országos Szövetsége (ÉVOSZ) összefoglalója, melyet néhány héttel később a Construma kiállítás nyitóeseményeként, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal és a Hungexpóval közösen szervezett szakmai konferencián mutattak be. A fórum résztvevői az építésgazdaság fejlesztését szolgáló kormányzati elgondolásokról is képet alkothattak dr. György László, az építésgazdaságért felelős államtitkár előadásából. Az ÉVOSZ-t Koji László elnök képviselte, akitől az általunk legfontosabbnak vélt, kiemelt témákat érintő kérdéseinkre is válaszokat kaptunk.

2019.05.18. 08:46
Nemzetközi áttörés előtt a Viniseera sző

Nem várt újévi ajándékot hozott az elektronikus postás Jankovszky Sándornak, a tatai székhelyű Transmissió Kft. ügyvezető igazgatójának, a Viniseera szőlőmag termékek előállítójának. „Örömmel értesítjük, hogy elnyerte a Citistar Szakmai Elit Szervezet díját, az Év Kiváló Terméke 2018 Díj Arany csillag fokozatát a Viniseera Plusz kékszőlőmag és -héj mikroőrlemény keverékével” – állt az e-mail-ben.

2019.05.18. 08:45
Eljött a saját ingatlanfejlesztés ideje

A Grabarics Építőipari Kft. a közelmúltban átszervezte vezetését, és egy négyfős kabinetet hívott életre. A döntést az indukálta, hogy a cégcsoport ismét elkötelezte magát a saját ingatlanfejlesztések mellett, és erre a célra létrehozta a Grabarics Development Kft.-t. Az új társaság élére pedig a lakásépítésben, ingatlanfejlesztésben legtapasztaltabb szakemberüket tette, aki történetesen az építőipari cég eddigi ügyvezető igazgatója, Karacs László.

2019.05.18. 08:45
Bridgestone adomány

Mintegy 2,5 millió forint értékű eszközadománnyal támogatja a Tatabányai Szakképzési Centrum Bánki Donát-Péch Antal Szakgimnáziuma és Szakközépiskola 150 diákjának képzését a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. Az intézmény a támogatásból a mechatronikai és elektronikai technikus képzéshez szükséges korszerű elektrotechnikai berendezéseket, valamint a vegyészlaborban használt oktatási eszközöket vásárolt.

2019.05.18. 08:44
Hét évtizede a székesfehérváriakért

A SZÉPHŐ Zrt. – jogelődjeivel együtt számolva – immáron éppen 70 esztendeje szolgálja a királyi város lakosságát. A társaság ma több mint 21 500 háztartást lát el távfűtéssel és meleg vízzel, korszerű technológiájukra, tapasztalt szakembereikre támaszkodva. Múltról, jelenről, jövőről, a „széphős” létről a vállalat vezérigazgatójával, Szauter Ákossal beszélgettünk.

2019.05.18. 08:43
Székesfehérvár jövőjéért
Ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást írt alá Székesfehérvár Önkormányzata képviseletében dr. Cser-Palkovics András polgármester, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kara részéről Paprika Zita dékán, és a Prosperis Alba Kutatóközpont nevében Csanády László.
2019.05.18. 08:43
Ciklusértékelő dr. Áldozó Tamással

Pápán 2014 és 2019 között nagyon sok minden megváltozott. A város polgármestere kutatási eredmények alapján, tényszerűen szereti leírni a folyamatokat, tehát nem megérzésekre hagyatkozik. Kérésünkre dr. Áldozó Tamás mérlegre tette az elmúlt 4-5 évet. Most a ciklusértékelő második részét olvashatják.

2019.05.18. 08:43
Herend nyertese volt az elmúlt öt évnek

Herend város polgármestere, Jánszky Lajos ciklusértékelő beszélgetésünk során előbb „megreptetett” városuk felett – megtekintve a település fejlesztéseit összefoglaló rövidfilmeket -, majd autóba ülve, meg is mutatta mindazt, amiről beszélgettünk. Volt mit megcsodálni. A kisváros hihetetlenül sokat fejlődött az elmúlt néhány évben, jó volt látni a szépen megújult önkormányzati intézményeket, a komplexen felújított főutakat, és igen, az európai minőségű 8-as főút közelebb húzta Veszprémet is, hiszen a gyorsforgalmin haladva mindössze tíz perc alatt elérhető lett. De az infrastruktúra mellett, mintha Herend lelke is megifjodott volna, művelődési házuk végre nevet is kapott. A város neves szülöttje, Dr. Pesovár Ernő tánctörténész, néptánc kutató neve került a homlokzatra, akinek emlékére domborművet is avattak az intézmény bejárata előtt.

2019.05.18. 08:42
Májusi zsongás Gárdonyban

Ahogy minden településen, Dinnyés-Agárd-Gárdony térségében is megéledt a természet, és ez hívogatóbbá tette a településeket a helybeliek és a turisták számára. Sok-sok programlehetőség várja a közeljövőben érkezőket.

2019.05.18. 08:42
Cél a lakosság komfortérzetének javítása

„Nem attól város a város, mert megkapta a címet. Meg kell tölteni élettel. Az elmúlt négy és fél évben sikerült olyan programokat szervezni – Adventi napok, Floriana-nap -, amik egy kicsit talán közelebb hozzák egymáshoz az embereket. Május 11-én indítjuk útjára – új kezdeményezésként - a Vértes Szíve NatúrFesztet hagyományteremtő céllal, nem csak helyieket, hanem a környékbelieket és a távolabbról érkezőket is célozva” – kezdte beszélgetésünket Illés Szabolcs, Csákvár polgármestere.

2019.05.18. 08:42
Sárbogárdi ciklusértékelő I. rész

Dr. Sükösd Tamás, Sárbogárd polgármestere azzal kezdte beszélgetésünket, hogy felsorolta, milyen problémákkal kellett szembenéznie az önkormányzatnak 2010-ben. A testület azóta is hasonló összetételű, tehát zökkenőmentesen, ciklusról ciklusra folyamatosan tudtak dolgozni a megoldásokon. Ezekről olvashatnak cikkünk első részében.

2019.05.18. 08:41
Sport és rendezvények – ami csak belefér

Rácalmás önkormányzata 1,4 milliárd forint értékű, gigantikus fejlesztést hajtott végre, aminek eredményeként tavaly augusztusban megnyithatta kapuit az ugyancsak impozáns sport- és rendezvényközpontjuk. Rácalmáson jártamkor magam is megcsodálhattam az új intézményt, és annak megbízott igazgatónőjével, Deimel Petrával is módom volt beszélgetni az új létesítményről, annak szerepéről.

2019.05.18. 08:41
III. Akkor és Most Jármű Expo

Időutazásra invitáló veterán ritkaságok, izgalmas rally autók, hangulatos koncertek, látványos lampionos felvonulás a Kis-Dunán, közlekedésbiztonsági, bűnmegelőzési és katasztrófavédelmi akcióprogramok, valamint számos, a család minden tagját megmozgató sportlehetőségek várták a látogatókat Esztergomban, az idei Akkor és Most Jármű Expón. A sokszínű rendezvény névadó szponzora, a Magyar Suzuki Zrt. nagy meglepetéssel készült: a nemrég a Világ Év Városi Autója címet elnyerő Jimny a Nagy-Duna sétányon mutatkozott be először a hazai nagyközönség előtt.

2019.05.18. 08:41
Ügyintézés XXI. századi körülmények között

Ünnepélyesen átadták a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala új, központi épületét, dr. Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára részvételével, önkormányzati, rendvédelmi, intézményi, vállalati vezetők, képviselők jelenlétében. Immár ötezer négyzetméteren 134 állami tisztviselő várja az ügyfeleket.

2019.05.18. 08:40
Palotaváros képviselője

Farkas László Székesfehérvár Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője. Itt él, generációk sorsát követheti évtizedek óta. A hatalmas lakótelepen nem tud átsétálni úgy, hogy ne köszönnének rá, vagy azonnal ne sietnének oda hozzá egy-egy kérdéssel, kéréssel.

2019.05.18. 08:40
Parázs-Varázs Családi Hétvége Dunaújvárosban

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata immáron 15. esztendeje szervezi és rendezi a Parázs-Varázs Családi Hétvége Fesztivált a Duna-parton. Május utolsó hétvégéjén a közös grillpartira, és a nívós programokra nemcsak a dunaújvárosiak, hanem a térség lakói is szívesen kilátogatnak.

2019.05.18. 08:39
A Felvidékről kitelepítettekre emlékeztek

2012-ben dr. Molnár Attila, Komárom polgármestere, korábbi országgyűlési képviselő kezdeményezésére az Országgyűlés április 12-ét a kitelepítettek emléknapjává nyilvánította. Közel két évtizede már, hogy a Kecskés László Társaság megemlékezik a felvidéki kitelepítésekről, mindezt 2010 óta az önkormányzattal közösen teszi. Idén is a Monostori Erőd adott otthont a megemlékezésnek. A rendezvényen részt vett Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője, Észak- és Dél-Komárom polgármestere, Keszegh Béla és dr. Molnár Attila. Az esemény fővédnöke Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője volt.

2019.05.18. 08:39
Premier az Esterházy családdal
A közelmúltban magyarországi ősbemutató keretében mutatta be a Vörösmarty Színház Esterházy Péter utolsó drámáját, a Mercedes Benzet Szikora János rendezésében.
2019.05.18. 08:38
A pokol tornácán

Olyan fotóművész járt a napokban Tatabányán, akinek képei bejárták a világot az utóbbi években: 72 országban 87 díjat, elismerést érdemelt ki az alsógallai művelődési házban bemutatkozó Stipsits Ibolya.

2019.05.18. 08:38
Légy értő néző!

A beavató színháznak sok fajtája van. A Ruszt József-i fogalom át-átértékelődött, kiegészült, módosult az egyes rendezők, színészek ötleteihez igazodóan.

2019.05.18. 08:38
XXVIII. Komáromi Napok

Immár 28. alkalommal rendezte meg Észak és Dél-Komárom önkormányzata a Komáromi Napokat. A két város ünnepe ezúttal is a közös testületi üléssel kezdődött április 26-án, melynek az észak-komáromi Tiszti Pavilon adott otthont. Az ülésen adták át a kitüntetetteknek a Díszpolgári címet, a Pro Urbe és a Polgármesteri díjakat.

2019.05.18. 08:37
Krav Maga és Safe Kid

A Krav Maga és a Safe Kid nem sport a maga szokványos értelmében. Nincs belőle verseny, nincs pontszámozás, nincs ranglétra, nincs A és B osztály, nem lehet túl későn elkezdeni, és igazán nem is lehet kiöregedni belőle. Viszont a Krav Maga felnőtteknek, míg a Safe Kid gyermekek számára nyújt reális önvédelmi képzést.

2019.05.18. 08:37
Taizs Gergő könyvbemutatója

A költészet napjára időzítve jelent meg a Regio Regia egykori munkatársa, Taizs Gergő első kötete a Tatabánya Alkotó Művészeiért Alapítvány gondozásában Utasok címmel. A versek és a közönség a múzeumban találkoztak először: ott, ahol a szerző is nemrég még dolgozott. A Tatabányai Múzeum marketinggel és kommunikációval foglalkozó munkatársa volt, aki egyszer csak hátat fordított munkahelyének, hogy kreatív energiáit a saját önmegvalósítására fordítsa.

2019.05.18. 08:37
Hajrá, Szondi!

Soha nem látott eredményeket vonultatott föl idén a székesfehérvári Honvéd Szondi György SE Asztalitenisz szakosztálya. Volsik János 33 éve irányítja az ágazatot. Szervez, adminisztrál, edzősködik, szívügye ez a sport. Szerinte már az nagy szó, hogy 40 lelkes, szorgalmas 7-21 éves korú gyerek nyüzsög az edzéseken. Ám sikereikben osztozni a sportot kedvelő és jelentősen megnövekedett szurkolótáborral együtt, az még fantasztikusabb dolog.

2019.05.18. 08:36
   Regio Regia magazin


157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás