szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


Regio Regia - 2014. 116. szám

FEJÉR/KOMÁROM-ESZTERGOM/VESZPRÉM MEGYE
A KÖZÉP-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ ÜZLETI MAGAZINJA

2015.01.26. 09:05
Centenáriumi programok Székesfehérváron

A „Hősök, áldozatok és mindennapok – Székesfehérvár, Magyarország és a Nagy Háború” című konferenciával kezdődött az első világháború kitörésének 100. évfordulója alkalmából szervezett, egész napos programsorozat Székesfehérváron. A Kodolányi János Főiskola által rendezett tudományos tanácskozás délelőtti plenáris ülését a Fehérvári Huszárok Egyesületének hagyományos megemlékezése követte délben a Városház téren. Délután szekcióülésekkel folytatódtak, majd este templomi koncerttel fejeződtek be a centenáriumi rendezvények.

2015.01.26. 08:59
Újabb szakok indulnak a Pannon Egyetemen

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara 2015 szeptemberétől a régió felsőoktatási kínálatában hiánypótló kereskedelem és marketing szakot indít nappali és levelező tagozaton Veszprémben és Nagykanizsán. A szakon a tanulmányi idő 6 félév + 1 félév szakmai gyakorlat.

2015.01.26. 08:58

Már dolgoznak a Tulipános házon

Megkezdődtek a Tatabánya-óvárosi Tulipános ház, volt tiszti kaszinó állagmegóvási munkálatai.
2015.01.26. 08:58
Megújulhat a nagyállomás is

A bicskei Fő tér avatóünnepségén Orbán Viktor „szemtelenül fiatalnak” nevezte az akkor még csak polgármesterjelölt Pálffy Károlyt. Az új városvezető valóban csak 34 éves, ám már 2006 óta képviselőként, négy éve pedig alpolgármesterként szolgálja városát. A testnevelői, művelődésszervezői és hitoktatói hivatást cserélte fel a politikusi pályára.

2015.01.26. 08:57
A gazdaságfejlesztés a sarokpont

Wurczinger Lóránt, Bodajk új polgármestere jól ismeri a kisváros mindennapjait, gondjait, megoldásra váró feladatait, hiszen korábban is részt vett a település irányításában. Az új városvezető a legfőbb problémát a fejletlen helyi gazdaságban látja. Ha nincs bevétel, nincs fejlődés sem. Az évtizedes problémakört most újra körüljártuk, a megoldásokat keresve.

2015.01.26. 08:57
Csákvár a turizmusra építene

A 2014-es önkormányzati választásokon Illés Szabolcs nyerte el a csákváriak bizalmát. A fiatal kormánypárti polgármestertől és a mögötte álló, többségében szintén Fidesz-KDNP-s testülettől – ahogy azt a választási szlogenjük is ígérte – azt várják a rájuk szavazók, végre Csákvár is részese lehessen az ország sikereinek. Az új polgármestert kérdeztük korábban betöltött funkcióiról, családi hátteréről, és természetesen a város jövőre vonatkozó elképzelésekről.

2015.01.26. 08:57
Közösségközpontú kisváros a cél

A nagy többséggel megválasztott ajkai születésű fiatalembertől, és az őt többségében támogató közgyűléstől a helyiek alapvetően egy új szemlélet meghonosítását várják. A problémákkal teli, vörösiszap-katasztrófa sújtotta településből végre virágzó, élhető kisvárossá kívánnak válni, egy olyan hellyé, ahol a lakosság jól megfér egymással, igazi, valódi közösséget alkot roma és nem roma, így büszkén vallhatja magát devecserinek.

2015.01.26. 08:56
„A jövő útja Enyingen”

Viplak Tibor ismert és elismert szakember, és immáron Enying város első embere. Bizalmat kapott az itt élőktől, ő maga pedig kiutat ígért a problémákból. Rövid szakmai és politikai bemutatkozása után a kisvárost foglalkoztató ügyekről, folyamatban lévő beruházásokról, a jövőről váltottunk szót.

2015.01.26. 08:56
„Ercsi többre képes”

Ercsi új polgármestere 1970-ben született, Szegeden. Teológus végzettségű, jelenleg egy kisegyház elnöke. Négy évig élt az USA-ban, ott szerezte másoddiplomáját. 2002-ben egy kelenföldi gyülekezet vezetője lett, és a közelben keresett építési telket, hogy letelepedhessen. Így került Ercsibe, azóta is itt él. Nős, felesége a helyi óvodában dolgozik, két felnőtt gyermekük van. Győri Máté a FIDESZ-KDNP színeiben nyerte meg az idei polgármester választást.

2015.01.26. 08:55
Méltóvá válni a „herendi márkanévhez”

A világhírű porcelánhoz illő környezetet szeretnének végre Herend lakói. A tízéves adósságcsapda a kormányzati konszolidációnak köszönhetően végre megszűnt, a kisváros újra fejlődésnek indulhat. A választók tudták, kire adták a voksukat, sokat várnak az új polgármestertől, Jánszky Lajos Lászlótól, akivel a problémákról, a váltás okairól és a megoldásokról beszélgettünk.

2015.01.26. 08:55
Körforgalom is épülhet Kisbéren

Sinkovicz Zoltán, Kisbér új polgármestere számára nem ismeretlen a testületi munka, ugyanis 2002-től két cikluson keresztül képviselő, 2010-től pedig a város alpolgármestere volt. Korábban a mezőgazdaság területén dolgozott, az agráregyetem elvégzése után kipróbálta magát vetőmag kereskedőként, termelésirányítóként és gépkereskedő cég üzleti vezetőjeként is. 1969-ben született, hat éves kora óta él Kisbéren. Nős, két gyermek édesapja.

2015.01.26. 08:54
A tátiak a folytatásra szavaztak

Turi Lajos, Tát város frissen megválasztott polgármestere húsz éve tagja a képviselőtestületnek. 1998 óta alpolgármesterként szolgálta a települést. Ahogy fogalmaz, méltó szeretne lenni városvezetőként nagytiszteletű elődei, Kátai Ferenc és Szenes Lajos örökségéhez.

2015.01.26. 08:54
A Velencei-tó gyöngyszeme Velence legyen!

A kétmilliárdos korzó- és strand-beruházás átadása után az ember úgy gondolta, hogy a városvezetés sikere ezzel garantált. A velenceiek azonban másképp ítélték meg a helyzetet: új polgármestert, új városvezetést választottak. Koszti Andrást bemutatkozásra kértük, és arra is kíváncsiak voltunk, mit is szeretnének, mire szavaztak, és mire nem a velenceiek.

2015.01.26. 08:54
Mészáros Virág lett a kancellár

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere október 31-én jelentette be huszonegy felsőoktatási intézmény kancellárjának nevét.  A Dunaújvárosi Főiskolán a kancellári feladatokat 2014. november 15-étől Mészáros Virág korábbi főtitkár, megbízott humán- és jogi igazgató látja el, aki tevékenységét három fő alapelv mellett végzi majd.

2015.01.26. 08:53
Jelentősen nőtt a foglalkoztatás

A helyi gazdaság folyamatosan erősödik, képes arra, hogy minél több munkahelyet teremtsen és arra is, hogy minél magasabb jövedelmet biztosítson a munkavállalóknak – jelentette ki sajtótájékoztatóján dr. Áldozó Tamás, Pápa város első embere. A városvezető beszámolt arról is, a 31450 polgárból tavaly 14807-en nyújtottak be adóbevallást, tehát a pápaiak 47 százalékának volt adóköteles jövedelme.

2015.01.26. 08:53
Kitüntetések Szent Borbála napján
Szent Borbála, a bányászok védőszentjének napján a Jászai Mari Színház, Népházban adták át Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának legmagasabb kitüntetéseit, a Szabó Ignác díjat, az Ezüst Turul Díjat és a Tatabánya Díszpolgára címet.
2015.01.26. 08:52
Veszprém a királynék városa

A veszprémi Tourinform nemrégiben mutatta be a közeljövőben záruló „Veszprém a királynék városa” projektjének eredményeit a Hangvillában. A Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. 43.244.624 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a Közép-dunántúli Operatív Program „Helyi és térségi turisztikai desztinációs menedzsment szervezetek és turisztikai klaszterek létrehozása és fejlesztése” nevű program keretében. A „Veszprém a királynék városa” című projekt célja a város turisztikai marketingjének erősítése, és a Veszprém márka építése volt.

2015.01.26. 08:52
Átadták a „Székesfehérvár Gazdaságáért”

Ünnepélyes keretek között, az évzáró rendezvény keretében mondott köszönetet dr. Cser-Palkovics András polgármester a városban működő nagyfoglalkoztató cégek képviselőinek. A város vezetője az eseményen adta át a „Székesfehérvár Gazdaságáért” díjat, amelyet idén Molnár Tamásnak ítélt oda a képviselőtestület. A Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója néhány nappal ezelőtt a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által rendezett Vállalkozók Napján átvette a Magyar Gazdaságért Díj kitüntetést is.

2015.01.26. 08:51
Gábor Dénes-díjasok a Pannon Egyetemen
A Gábor Dénes-díj kitüntetettjei tartottak szakmai ülést a Pannon Egyetemen december 5-én Veszprémben. A látogatás keretében Dr. Friedler Ferenc rektor bemutatta az intézményt, a gazdaság igényeit teljesítő műszaki felsőoktatás struktúráját.
2015.01.26. 08:51
A megújulási képesség a legnagyobb erő

Ki gondolná, hogy hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő ipari városa, Székesfehérvár, alig 75 éve még mezővárosként élte mindennapjait, és legfőbb feladatának az ipar letelepítését, az ipari munkahelyek megteremtését tekintette. Ennyi év távlatában látszik igazán, milyen nagy hatású döntés volt a város életére a VIDEOTON – illetve akkori nevén még Vadásztöltény-, Gyutacs- és Fémárugyár – letelepítése. Még ennél is nagyobb eredménynek számít azonban, hogy a vállalat – háborúkon, válságokon, rendszerváltáson is túljutva -, ma erősebb, mint valaha. Hazánk legnagyobb magyar tulajdonban lévő ipari vállalatcsoportja, mely gyártási és gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ipari vállalatok részére, és melyet teljesítménye alapján a világ élvonalában tartanak számon. A VIDEOTON sikeréről, szellemiségéről, társadalmi szerepéről a két társ-vezérigazgató egyike, Sinkó Ottó válaszolt kérdéseinkre.

2015.01.26. 08:50
Holland üdülőfalu a faluban

Öt hektárnyi területen 102 apartman-amelyből 12 luxus kivitelű, de a többi is komfortos - biztosítja immár több mint tíz éve a pihenni, kikapcsolódni vágyók kényelmét. Legyen az aktív vagy passzív pihenés, a környezeti adottságok és az üdülőfalu által nyújtott szolgáltatások minden igényt kielégítenek. Mindez Komárom-Esztergom megye egyik legkisebb, mintegy 430 főt számláló településén, Dunaszentmiklóson. A „hollandfaluban”, vagy hivatalos nevén a Landal Residence Duna üdülőparkban majd’ ugyanennyien pihenhetnek. A kicsi község csodálatos panorámát és nyugalmat kínál az idelátogatóknak.Az üdülőfalut 2013 óta vezető Váczi Lajossal beszélgettünk.

2015.01.26. 08:49
Kitüntetették az arra érdemeseket

A Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség „KISZÖV” hagyományait folytatva tagjai körében évértékelő ünnepséget tartott, kitüntetések adományozásával. A komáromi WF Szabadidő Parkban 2014. december 18-án megrendezett ünnepségen Dr. Petőcz Erzsébet a „KISZÖV” ügyvezető igazgatója évértékelő beszédében kiemelte a Szövetség stratégiájának fontosságát: a tagok gazdasági működését, versenyképességét, talpon maradásukat segítő szolgáltatások évről évre történő bővítését.

2015.01.26. 08:49
A fejlesztések folytatódtak 2014-ben

A Hartmann Hungary Tojás-csomagolóanyag Gyártó és Forgalmazó Kft.-nél 2014-ben azoknak a területeknek a fejlesztésére tették a hangsúlyt, amelyeket célként már pár éve megjelöltek. Kiemelt terület eszerint a munka- és környezetvédelem, a folyamatok stabil működésének biztosítása, a magas minőség fenntartása, és a termelékenység folyamatos növelése. Az ezen a téren történt fejlesztésekről, eredményekről Vincze Attila, ügyvezető igazgató számolt be lapunknak.

2015.01.26. 08:48
A Vértesker folyamatosan fejleszt

A tatabányai központtal rendelkező Vértesker Kft. több mint két évtizede a targoncák, rakodógépek szervizelését, forgalmazását, értékesítését végzi, és egyre dinamikusabban fejlődik. A 100%-ban magyar tulajdonú cég legújabb eredményeiről Visegrádi József ügyvezető igazgató számolt be.

2015.01.26. 08:48
Problémamegoldás innovációval

A székesfehérvári Innoskart IKT Klaszter már több éve „hajózik” nemzetközi vizeken és dolgozik a Dél-Kelet Európai Transznacionális Együttműködési Program által finanszírozott nemzetközi partnerségekben, melyek új és innovatív megoldásokat keresnek és kínálnak Európa aktuális problémáira. A program sikeres zárása kapcsán kérdeztük a klasztermenedzsment vezetőjét, Pintér Zsuzsannát:

2015.01.26. 08:47
Eredményes évet zárt a Gasztrometál

A Gasztrometál Zrt. Tatabánya egyik patinás vállalata, amely speciális termékkörben: a nagykonyhai ételkészítő gépek és berendezések csoportjában országosan a legnagyobb piaccal és legteljesebb választékával rendelkezik. Speciális üzleti profilként a rozsdamentes technológiával készített katalógustermékeik gyártása mellett vállalkoznak egyedi termékek (tartályok, tárolórendszerek, hegesztett lemezszerkezetek, stb.) elkészítésére is. Szabó János kereskedelmi vezetőt kérdeztük a 2014-es évről.

2015.01.26. 08:47
Újabb elismerést kapott a 20 éves Ho-Máhr Trans Kf

Az idén húszéves fennállását ünneplő Ho-Máhr Trans Kft. újabb jelentős szakmai elismerésben részesült, ezúttal a Logisztikai Kiválóság Díj 2014 pályázaton szerepelt kiemelkedő sikerrel. Az elismerésről, a cégről és karitatív szerepvállalásukról beszélgettünk Honosiné Máhr Ágnes ügyvezetővel.

2015.01.26. 08:46
Kitüntetések a Vállalkozók Napján

December ötödikén tizenhatodik alkalommal rendezte meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a Vállalkozók Napját, ahol a hagyományoknak megfelelően az üzleti élet legrangosabb díjait is átadták. Az rendezvényen elhangzott: a vállalkozók kockázatvállalása és munkája nélkül elképzelhetetlen az ország gazdasági felemelkedése.

2015.01.26. 08:46
Moduláris üzleti szolgáltatások

A 81-es főútról letérve, Bodajk felé haladva, a helyi ipari park első lakójának, a Sonima Kft-nek az impozáns, új irodaépülete és csarnoka vonja magára a figyelmünket. A piacon több éve jelen lévő vállalkozás tevékenységéről, céljairól annak ügyvezető-igazgatójával, Mózes Lászlóval beszélgettünk.

2015.01.26. 08:46
Székelyföldi Akadémia Korondon
A Hargita Megye Tanácsa által életre hívott előadássorozat gerincét néhány fontos téma kivesézése képezte: a gazdálkodás nehézségei a székely falvakban; a helyi értékek és látványosságok feltérképezése és tudatosítása a közösségben; az értéktöbblet teremtésének lehetséges módozatai; Korond és Sóvidék turisztikailag eladható értékeinek gyors katasztere; helyi jó példák és jellegzetességek felsorolása.
2015.01.26. 08:45
Együtt növekszik a piacnyerés lehetősége

Magyar-szlovák üzletember találkozót rendezett a megyei kereskedelmi és iparkamara november 25.-én Tatabányán, a Vértes Agorájában. A teltházas rendezvényen a részvevők kicserélhették tapasztalataikat és megismerkedhettek a két ország kereskedelmi kapcsolatainak élénkítésén dolgozó szervezetek munkájával.

2015.01.26. 08:45
A kitelepítettekre emlékeztek Hetényben
Nem lehet a jövőben továbblépni, ha nem történik meg a múlt lezárása; a bűnt megbocsátani csak úgy lehet, ha a bűnt megvallják - mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke a Felvidéken fekvő Hetényben, ahol a benesi törvények miatt kitelepített lakosságra emlékező táblát avattak a református templomban. A tábla állítását Komárom Város Önkormányzata is támogatta. A városvezetést Túri Bálint alpolgármester és Hamrák Zsófia tanácsnokasszony képviselték.
2015.01.26. 08:44
A kevés, rendszeresen adva, több!

Sokan hallottak már a Déva Gáláról, Böjte Csaba árváiról, ám azt már kevesen tudják, hogy Csaba testvér házaiban nem csak árvák nevelkednek. Az úgynevezett iskolaházak valójában napközi otthonok, ahol a rászoruló gyerekekcsaládias környezetben tölthetik a délutánjaikat a tanítást követően. Régiónkban két ilyen iskolaház is működik: Székesfehérváron és Polgárdiban. Némethné Smohay Katalin, valamint fiatal kollégái, Komlós Klaudia és Krepsz András, no meg a suliból sorra „hazatérő” gyereksereg kíváncsian fogadott a polgárdi iskolaházban.

2015.01.26. 08:44
Vércse gyümölcsei

Egyesületünk, a Vértes-Gerecse Vidékfejlesztési Közösség 2008. október 15-én alakult meg, mint vidékfejlesztő, területfejlesztő civil szervezet. Területe a tatai, tatabányai, oroszlányi, móri, bicskei és székesfehérvári kistérségre terjed ki. Fő feladata a térség kistelepüléseinek fejlesztése, elsősorban a vidékfejlesztési pályázati lehetőségekkel.

2015.01.26. 08:43
Jégsátrat avattak Tatán, a Kőkútiban
A téli sportok kedvelői az elmúlt években, évtizedekben csak az Öreg-tó befagyott részein tudtak hódolni szenvedélyüknek. Az időjárás szeszélyeit immár kiküszöbölték Tatán, hiszen december elején fedett műjégpályát avattak a Kőkúti iskola udvarán.
2015.01.26. 08:42
A fenntartható zöld jövőért
2014. november 28-án a tatabányai Edutus Főiskola, egy KEOP program keretében, átadott egy nettó 65 millió forint értékű, alternatív ésmegújuló energiafelhasználást bemutató passzívházat. Az eseményen többek között felszólalt Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere, Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke és a MÜTFA kuratóriumi tagja, Szögi Zoltán Edutus Zrt. vezérigazgatója és Nyeste Zsolt, a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. főmérnöke.
2015.01.26. 08:42
Elköszöntek Domokos Győzőtől
A Kecskeméti Spartacus-Honvéd Szondi összecsapás tétje amúgy is nagy volt, hisz eddig mindkét csapat visszafogottan szerepelt az NB I-ben, tehát különös jelentőséggel bírt az egymás elleni eredmény. A helyzetet nehezítette, hogy a korábbi években a fehérváriakat erősítő Domokos Győző ettől az évadtól Kecskemétre igazolt…
2015.01.26. 08:42
Mikulás kupa - 2014
A Városi Sportiroda, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség, a Fe-jér Megyei Asztalitenisz Szövetség új helyen és új időpontban tartotta amatőr versenyét. A székesfehérvári Németh László Általános Iskola adott otthont a téli küzdelemnek.
2015.01.26. 08:41
Szilveszterezzen Neszmély-Melegeshegyen!
A Hilltop Borhotel és Étterem Neszmély-Melegeshegyen egész évben várja kedves vendégeit! Az épületegyüttes jól megközelíthető a 10-es úton Neszmély felől, illetve Tatáról, az M-1-es autópálya irányából is.
2015.01.26. 08:41
Műemléki rekonstrukció Majkon
Az Európa-szerte különlegességnek számító Oroszlány – majki kamalduli remeteség műemléki rekonstrukciója fontos állomásához érkezett. Megújult a barokk műemlékegyüttes rendházépülete, melynek készülő kiállítása bemutatja a remeteség XVIII. századi históriáját, a szerzetesek életmódját, megemlékezik II. Rákóczi Ferenc és a kamalduliak kapcsolatáról. Megjeleníti azt az időszakot, amikor az épületből a remeteség alapítását egykor támogató Esterházy család grófi ágának vadászkastélya lett az 1860-as évektől.
2015.01.26. 08:40
   Regio Regia magazin


163. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 162. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 161. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 160. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 159. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 158. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás