szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


XVI. évfolyam 132. szám
FEJÉR/KOMÁROM-ESZTERGOM/VESZPRÉM MEGYE
2017.12.20. 17:26
„A külcsín mellett a belbecs is fontos”

Újabb hét kormányhivatali épület újult meg Fejér megyében. Az átadó ünnepségen a hivatali dolgozók képzésének fontosságáról is szó esett. A Fejér Megyei Kormányhivatal és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2016. október 17-én írta alá azt a Támogatási Szerződést, amely a „KEHOP-5.2.2-Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései” projekt megvalósításának az alapját jelentette.

2017.12.20. 17:11
Lelkünk várja Jézusát
A szűzen foganást és szülést, az eredeti bűntől való mentességet hazánkban az egyházatyák sem vitatták, míg a középkor Európájában igen.
2017.12.20. 17:11
Az NGTT nemzetpolitika tárgyában megtartott plenár
Mi, mint a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanácsban (továbbiakban: Tanács) képviselettel rendelkező szervezetek, intézmények és egyházak képviselői, kinyilvánítjuk, hogy felelősséget érzünk a magyar nemzet jövőjének alakításáért. A nemzet fogalmába beleértjük a közjogi nemzet tagjait, így a magyarországi kisebbségeket, továbbá a magukat a magyarsághoz tartozónak érző vagy valló, az anyaországgal közjogi kapcsolatban nem álló nemzettársainkat is
2017.12.20. 17:10
„As time goes by” – Ahogy múlik

Míg 1942-ben Amerikában a Casablanca filmbemutatója zajlik – melyben Dooly Wilson énekli a híres dalt, „As time goes by” –, addig Európában az emberek a második világháború borzalmait élik át. Eközben Magyarországon, egy Duna-menti kis faluban, Lábatlanon, kilenc bátor és elszánt részvényes nagy eseményre készül: 250 ezer pengő alaptőkével megalapítják a betonelem gyárat – ezt a képet idézte fel beszédében Galler Károly, a Lábatlani Vasbetonipari Zrt. vezérigazgatója októberben, ünnepi megemlékezésükön, és ezzel a gondolattal nyitottuk december eleji beszélgetésünket is a gyár alapításának 75. évfordulója kapcsán.

2017.12.20. 17:10
„Saját” útjaikat járják

Autójukban ülve, az országutakat járva gondoltak már arra, vajon miért éppen arra mennek az utak, amerre, miért olyanok a kanyarok, amilyenek, hol legyen autópálya, hol jobb megoldás a gyorsút, vajon hány sáv kell ahhoz, hogy egy út elbírja az adott forgalmi terhelést, és hová kell zebra, járdasziget vagy épp ehhez hasonló, a közlekedést szabályozó eszköz? Mindez természetes számunkra, úgy, ahogy van. Az már ritkábban jut eszünkbe – nekünk most épp egy jubileum kapcsán -, hogy kik azok, akik útjainkat megtervezik, erről a rendről gondolkodnak, gondoskodnak. Két évtizedes, különleges munkájukról, a közlekedéstervezésről a tatabányai Partner Mérnöki Iroda Kft. ügyvezetőivel, Komjáthy László Endrével és Jakabházy Miklós Zsolttal beszélgettünk.

2017.12.20. 17:09
Az értékteremtés a fő szempont

A társadalmi szerepvállalást mi úgy értelmezzük, hogyha megtisztelnek bennünket a bizalmukkal, azzal, hogy munkát végezhetünk egy településen, akkor az ott képződött nyereségünknek egy részét nagyon szívesen visszaforgatjuk például a helyi sport támogatására – tudtuk meg Ercsey Árontól,  a tatabányai székhelyű Extreme-Park Környezetépítő Kft. ügyvezető - tulajdonosától.

2017.12.20. 17:09
Hulladékból értéket

A papírgyártás több évtizedes múltra tekint vissza Dunaújvárosban. Erre a tradícióra építve fejlesztette magyarországi telephelyét az osztrák Prinzhorn Csoport. A Hamburger Hungária ma Európa egyik legmodernebb, világviszonylatban is versenyképes gyára lett. Mindezt 25 év következetes munkájával, teljes egészében magyar menedzsmenttel, sokmilliárdos beruházás-sorozattal, valamint egy olyan cégfilozófiával érték el, amelynek középpontjában az értékteremetés áll. Bencs Attila ügyvezető igazgatóval beszélgettünk.

2017.12.20. 17:09
Modern város, modern buszpark

Modern és magyar autóbuszok járhatják január 1-jétől Tatabánya útjait. Sikeresen lezárult ugyanis a 41 új, alacsonypadlós és klimatizált busz beszerzésére kiírt közbeszerzési eljárás, így elérkezett az ideje az adásvételi szerződések aláírásának.

2017.12.20. 17:08
Nagyon fontos a személyes példamutatás

A kisigmándi székhelyű Eurotrade Kft.-nél a nap "25" órájában „maguk körül pörögnek”, tehát az üzleti élet törvényeinek szeretnének megfelelni, és pénzt keresni. Történetük 27 éve alatt még sosem voltak veszteségesek, de soha nem feledkeztek meg arról sem, hogy kötelezettségeik vannak a társadalmi szerepvállalás területén – tudtuk meg Szűcs Attila ügyvezető – tulajdonostól.

2017.12.20. 17:08
Bizonyítványosztás a Grundfosban

Komoly összefogás eredményeként tizenöt Grundfos dolgozó vehette át gyártósori gépbeállítói OKJ-s oklevelét november utolsó napjaiban Tatabányán, a Grundfos előadótermében. A sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes bizonyítványosztáson a képzés valamennyi szereplője képviseltette magát. A Komárom-Esztergom megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya részéről Hajasné dr. Hertelendi Valéria főosztályvezető, az Edutus Főiskolától dr. Szaniszló Gábor felnőttképzési igazgató volt jelen, míg a Grundfos Magyarország Kft.-t Török László ügyvezető igazgató, valamint Urbán Anita HR igazgató képviselte, és természetesen a tizenöt frissen végzett ünnepelt.

2017.12.20. 17:07
A közélet szinte minden területén jelen vannak

A 2005-ös indulástól fontosnak tartjuk, hogy aktív szereplői legyünk a helyi közéletnek. El akartuk kerülni, hogy a gyár szigetszerűen működjön, azaz semmilyen kapcsolata ne legyen a külvilággal – kezdte beszélgetésünket a tatabányai székhelyű  AGC Glass Hungary Kft. HR-igazgatója, Gíber Mihály.

2017.12.20. 17:07
85 milliárdos beruházás a Bridgestone-nál

Befejezte fejlesztési programját, és felavatta 85 milliárd forintos beruházással kibővített tatabányai üzemét, a Bridgestone. Az Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke jelenlétében felavatott fejlesztéssel a világ legnagyobb abroncs- és gumitermék-gyártójának magyar leányvállalata megkétszerezte gyárának alapterületét, évi 1,8 millióról 3,6 millió abroncsra növelte gyártókapacitását, valamint megháromszorozta munkavállalóinak számát.

2017.12.20. 17:07
III. Alba Regia Felsőoktatási Expo

A végzős középiskolások alig kezdik meg az utolsó tanévüket, máris omlanak rájuk a továbbtanulási információk - számtalan tájékoztató, plakát, szóróanyag jelenik meg az intézményekben. Az egyetemek saját nyílt napjaikra csábítják a leendő hallgatókat, de mindenféle börze és kiállítás is segít a döntésben: hová érdemes beadni a jelentkezési lapjukat.

2017.12.20. 17:06
A munkavédelem nem csak a balesetekről szól

A Magyar Iparszövetség és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma egy közös GINOP projekt keretében méri fel az oktatási ágazatban a munkahelyi egészség és munkabiztonság helyzetét. A programról a két szervezet elnöke dr. Vadász György, és Földiák András tartott ismertetőt 2017. december 11-én Tatabányán, a Vértes Agórájában.

2017.12.20. 17:06
20 éve város Polgárdi

Kerek évforduló, 20 éves jubileum kapcsán találkoztunk Nyikos Lászlóval, Polgárdi polgármesterével, akivel arról beszélgettünk, hogy hol tartanak a várossá válás rögös útján. Mert „a rang megszerzése csak a belépő szint, ahhoz, hogy egy nagyközség valódi várossá válhasson sok fejlesztésre van szükség” – fogalmazta meg a lényeget a városvezető. A kisváros úgy tűnik, jó úton halad, mert kifejezetten jó hírekről, komoly előrelépésekről számolt be annak első számú vezetője.

2017.12.20. 17:05
Mozgalmas, tartalmas évet zártak Tatán

Magyarország 174 járása közül a tatai továbbra is a legjobb tízben van. Az értékeléskor a  területi tőke, a járások anyagi adottságai mellett a megfoghatatlan gazdagságot, a kultúra erejét és a társadalmi energiákat is figyelembe veszik. Az a szép ebben az egészben, hogy csak néhány megyei jogú városhoz kapcsolódó járás van előttünk – kezdte beszélgetésünket nem kis büszkeséggel Michl József, Tata város polgármestere.

2017.12.20. 17:05
Réde, ahol még jó élni

Réde két megye határán fekszik. Komárom-Esztergomhoz tartozik, ám néhány kilométer után már Veszprém következik. A peremhelyzet nem befolyásolta a Területi Operatív Program pályázatain való eredményes szereplést, több tervük megvalósításához is sikerült forrásokhoz jutni. Pölöskei József polgármester elégedett az eredményekkel.

2017.12.20. 17:05
A veszprémi néma nőtüntetésre emlékeztek

December 6-án, a veszprémi néma nőtüntetés 61. évfordulóján koszorúkat helyeztek el a Szabadság téri emléktáblánál. Ezen a napon azok előtt a hölgyek előtt tisztelegnek, akik félelmet nem, csak igazságot, méltóságot ismerve fejezték ki véleményüket, nem törődve a hatalom bosszúálló reakciójával.

2017.12.20. 17:04
Pályázati dömping, fontos fejlesztések

Bakonyszombathely jövőjét nagymértékben meghatározzák a pályázatok, mivel a kisbéri járásban – ahogy más, hátrányos helyzetben lévő járásokban is –, csak ezekből tudunk nagyobb fejlesztéseket megvalósítani, kivéve, hogyha valakinek az iparűzési adója magas, de hát nálunk nincs ilyen – kezdte évértékelő beszélgetésünket Pintér Lajos polgármester.

2017.12.20. 17:04
Újabb mérföldkő Kömlőd életében

Út- és hídavató ünnepségre gyülekeztek a kömlődiek, a rossz idő ellenére is volt érdeklődés az esemény iránt, hiszen sokakat érint Kömlődön a Petőfi Sándor utca felújítása és az áteresz, a híd rendbetétele.

2017.12.20. 17:04
Sportolás nélkül nincs élet

Egy településnek az is feladata, hogy olyan szolgáltatások feltételrendszerét biztosítsa lakóinak, amelyek az egészségmegőrzésben, az egészségtudatos életmód kialakításában segítenek. Az egészség számomra többet jelent a nem beteg fogalomnál, mert céltudatosságot, pozitív életszemléletet, erős szociális és közösségi kapcsolatokat, baráti kötődéseket, küzdeni tudást és sikerélményt jelent, ha valaki így áll a világ dolgaihoz – kezdte a beszélgetést Gárdony város polgármestere, Tóth István.     

2017.12.20. 17:03
Emléktábla Paizs János tiszteletére

Kocs község Önkormányzata, Paizs János posztumusz koronaőr százados tiszteletére emléktáblát helyezett el a Faluház épületénél. Ez alkalomból egyházi, hagyományőrző és polgári ünnepség keretében előadásokkal emlékeztek meg a község szülöttéről. Az emléktábla avatása alkalmas volt arra is, hogy felhívja a figyelmet a Szent Korona hazaérkezésének közelgő 40-ik évfordulójára.

2017.12.20. 17:03
Aláírták a megállapodást

Szakmaiság, innováció és kooperáció – ezek a 2017. november 30-án Velencén aláírt együttműködési megállapodás alapjai, amelyet a Velencei Tudományos és technológiai Parkba betelepülő vállalkozások kötöttek. Velence Város Önkormányzata és az Ipari-, Tudományos-, Innovációs és Technológiai Parkok Egyesülete egy éve kezdte meg azt a fejlesztő munkát, amelynek eredményeként tudományos és technológiai park jön létre a városban. A megállapodásban résztvevők több szakterületről érkeztek, együttműködésükben K+F központ, oktatási centrum, elektromos vízi járművek és elektromos kerékpárok gyártása szerepel.

2017.12.20. 17:02
Nagymuzsalyról a vörös szőnyegig

Úgy hozta az élet, hogy ezen sorok írója díszlettervezőként, az építészet, kellék és berendezés irányítójaként részt vehetett az elmúlt másfél évben Zsigmond Dezső A sátán fattya című filmjének forgatásán. A másfél órás film bemutatóján, Budapesten az Uránia moziban öt perces taps köszönte meg a főszereplő, Tarpai Viktória felejthetetlen alakítását. A Beregszászon dolgozó Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház művésznője szerény mosollyal hajolt meg a közönség előtt, ez volt élete első filmfőszerepe.

2017.12.20. 17:02
Újjé! A ligetben nagyszerű…!

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata a „Jó szerencsét” Emlékév keretében újíttatta fel a Jászai Mari Színház melletti ligetet. Az ünnepélyes átadóra október 13-án került sor, ahol Schmidt Csaba polgármester és Bencsik János országgyűlési képviselő mondott köszöntőt, Gedő Attila plébános pedig megáldotta Tatabánya régi-új büszkeségét, mely az Extreme Park Környezetépítő Kft. munkatársainak keze munkáját dicséri.

2017.12.20. 17:01
Ünnepi közgyűléssel zárta az évet a „KISZÖV&

Szép hagyományként 2017. december 14-én az idén is Komáromban, a WF Szabadidő Központ Park Éttermének különtermében tartotta ünnepi közgyűlését a Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség „KISZÖV” .  Az évzáró esemény nem csak az összegzést, az elért eredmények áttekintését tette lehetővé, hanem az értékelést, a kitüntetések átadását is.

2017.12.20. 17:01
Második helyezés a World Robot Olympiad™-on

2017. november 10-12. között rendezték meg Costa Rica fővárosában San José-ban a XIV. World Robot Olympiad™ robotprogramozási Világdöntőt 50 ország részvételével. A hivatalos nemzeti szervező, az Edutus Főiskola által a nyár elején megrendezett nemzeti döntőben 6 csapat kvalifikálta magát a Világdöntőre, három kategóriában és négy korosztályban.

2017.12.20. 17:01
Minősített fesztivál lett a Pápai Játékfesztivál

Az immár 27 éves múltra visszatekintő Pápai Játékfesztivál történetében még nem volt példa arra, hogy a programok megvalósulásának minőségét vizsgálják. A minősítési rendszer a magyar fesztiválkínálat minőségének a folyamatos javításához, gazdagításához, professzionálisabbá, versenyképesebbé válásához kíván hozzájárulni.

2017.12.20. 17:00
A gárdonyi tízpróbások

2017. március 15-től december 9-ig tartó kihívások. Még átgondolni is hosszú hány hónap, hány esemény zajlott főleg Gárdonyban, illetve a gyönyörű környezetet biztosító Velencei-tavon és Velencei-hegységben. A Velencei-tavi Életmód Klub és segítői révén 5 sportág kis- és nagypróbáját teljesíthették a vállalkozó szellemű lakosok.

2017.12.20. 17:00
Látványos beruházások jönnek

Folytatódik a városfejlesztés, látványos beruházások indulhatnak el Balatonfüreden a jövő évben. A turisztikai programok mellett új közösségi terek és zöldfelületek létrehozása, a Lóczy Gimnázium régóta várt felújítása illetve a felső városrész rehabilitációja a prioritás.

2017.12.20. 16:59
Ide érdemes lesz ellátogatni!

2018. február 10-én hatodik alkalommal kerül megrendezésre a fesztivál, melynek fő attrakciója lencseétel főzőverseny és a hurkakészítő verseny.

2017.12.20. 16:59
Lombkorona sétány Súron

A tavalyi országos szavazáson elnyert „Magyarország legszebb fekvésű települése” cím nagy dicsőség községünknek, Súrnak, de egyben nagy felelősséget is rótt ránk.  Az ezzel a címmel járó lehetőségekkel nem csak, hogy élni kell, hanem nap, mint nap tenni is kell azért, hogy megmutassuk, kiérdemelten használjuk ezt a „titulust”. S mi súriak igyekszünk is érte tenni, amikor parkosítunk, amikor ápoljuk, védjük értékeinket, amikor összeszedjük a szemetet, vagy éppen amikor a pályázati lehetőségeket mérlegeljük.

2017.12.20. 16:59
A Regio Regia a Don Bosco-ban

November közepén, mert jónak lenni jó, amint Böjte Csaba testvértől tudjuk, többször is járt kicsiny szerkesztőségünk csapata Polgárdiban, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Don Bosco Iskolaházában. Egyszer sem mentünk üres kézzel, köszönhetően támogatóinknak, barátainknak.

2017.12.20. 16:58
   Regio Regia magazin


157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás