szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


XVI. évfolyam 134. szám
FEJÉR/KOMÁROM-ESZTERGOM/VESZPRÉM MEGYE
2018.05.16. 08:20
6. Tatabányai Sörfesztivál

Immár hatodszor készülődnek Tatabányán a háromnapos sörfesztiválra, mely évről-évre nagyobb tömegeket vonz. Idén is június közepén, 15-16-17-én lesz a nagy esemény a város központjában. Az előkészületekről, a várható programokról Szutter Leventét, a szervező Tatabánya Pont operatív igazgatóját kérdeztük.

2018.05.16. 08:19
Választottunk
Április nyolcadika ünnep volt az újkori Magyarország történelmében. Hatalmas tömeg, a választópolgárok közel hetven százaléka járult az urnákhoz, hogy megválassza a magyar országgyűlés képviselőit. Az előzetes latolgatások szoros versenyről, kormányváltásról, ellenzéki előretörésről szóltak, ám a végleges adatok megcáfoltak minden ilyen jóslatot.
2018.05.16. 08:19
Átadták a 8-as út Várpalotát elkerülő szakaszát

Átadták rendeltetésének a 8. sz. főút Várpalota elkerülő utat. A két ütemben megvalósuló, 9,4 kilométeres fejlesztés 28 milliárd forintból valósult meg; a város mentesül a napi 20 ezer áthaladó gépjármű zajától és a levegő szennyezésétől, valamint a 2x2 forgalmi sávos, 110 km/h sebességű kialakításnak köszönhetően biztonságos, színvonalas közlekedési környezet alakul ki.

2018.05.16. 08:18
Rotáció Expo - huszonhatodszor
Március első hétvégéjén csaknem 20 kiállító mutatta be termékeit a XXVI. Rotáció Expón Tatán, a cégek legalább negyede rendszeres részvevője a kiállításnak.
2018.05.16. 08:18
Legfőbb követelmény a rugalmasság

Ez év kezdetétől gyökeresen megváltozott Tatabánya tömegközlekedése. Az önkormányzat az erre a célra létrehozott, 100%-os közvetett tulajdonában lévő vállalkozása révén saját kézbe vette a helyi járati autóbusz-közlekedést. A T-Busz Kft. ügyvezető igazgatójával, Kupi Gáborral beszélgettünk az idevezető útról, a jelen nehézségeiről, és jövőbeli terveikről.

2018.05.16. 08:18
A Corvinus Székesfehérvári Campus várja a hallgató

Hazánk legrangosabb felsőoktatási intézménye, a Budapesti Corvinus Egyetem, tavaly ősszel nyitotta meg új campusát Székesfehérvárott, ez év januárjában pedig nagyszabású, kétmilliárd forintot meghaladó campusfejlesztésbe kezdett, melynek eredményeként 1200 hallgatónak válik elérhetővé Fehérvárott a Corvinus-képzés. A beruházásba a város is bekapcsolódik, az egyetem körül – számos új funkciót biztosító - nyitott parkot alakít ki – tudtuk meg az új campus vezetőitől, dr. András Krisztina rektori megbízott asszonytól és Horváth Béla campus igazgatótól.

2018.05.16. 08:17
Ipari parkot hoznak létre Martonvásáron

A város érdekében nyújtott kiváló emberi és szakmai teljesítményükért adtak át elismeréseket, jutalmakat Martonvásár önkormányzatának ünnepi közgyűlésen. Ugyanitt jelentették be, hogy kormányhatározat alapján 3,226 milliárd forint állami forrásból ipari parkot létesítenek a város határába.

2018.05.16. 08:16
Ahol a szinergiára alapoznak

Az EP Konstruktív Kft. az Extreme-Park Környezetépítő Kft. társvállalata. A tulajdonosi kör, Ercsey Áron ügyvezető igazgatóval az élen, az ügyfelek komplex kiszolgálása érdekében döntött az alapításról.

2018.05.16. 08:16
Bokrétaünnep a tatabányai Kő-hegyen

A szemerkélő eső ellenére is sokan látogattak ki Tatabányán a Turul madárhoz, az épülő Gerecse Kapuja látogatóközpont bokréta ünnepségére. Ez az ünnep – tudtuk meg a kivitelező cég vezetőjétől, Ercsey Árontól – egy XIV. századi, német nyelvterületről elterjedt szokás, ahol az építőket köszöntik a legmagasabb pont elérésekor.

2018.05.16. 08:15
Újabb gyártócsarnokkal bővül az Arconic

Egy új, 17.000 négyzetméteres gyártócsarnokkal bővül az Arconic – Köfém Kft. székesfehérvári keréktermék-gyártó kapacitása egy 35 milliárd forintos beruházás eredményeként. Az új gyár ünnepélyes alapkőletételén jelen volt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, David Kostelancik, az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője, dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere és Chip Blankenship, az Arconic Inc. vezérigazgatója.

2018.05.16. 08:15
26. DUNAGÁZ Konferencia

A dorogi székhelyű felnőttképző intézmény, a DUNAGÁZ Zrt. ismét konferenciára hívta a gáziparban tevékenykedő szakembereket, hogy a szegmens meghatározó szereplőitől, első kézből kaphassanak tájékoztatást a legújabb trendekről, termékekről, a közeljövő terveiről. Az eseménynek április 18-19-én, idén is, a Thermál Hotel Viságrád adott otthont. A rendezvénynyitó plenáris ülést dr. Völner Pál, államtitkár, a térség országgyűlési képviselője és Kóbor György, az NKM Nemzeti Közművek Zrt. elnök-vezérigazgatója is megtisztelte jelenlétével.

2018.05.16. 08:15
Trans-Sped Diáknap a Logisztika Napján

Április 19-én, csütörtökön – régiónkban - tatai telephelyére várta a környék logisztika iránt érdeklődő diákjait a Trans-Sped Kft. A papíron, elméletben talán kissé száraznak tűnő tananyag a való életben egészen más arcát mutatja. Életre kelnek a fogalmak - just-in-time, ellátási lánc, magasraktár, tömbös tárolási technika - a hatalmas raktárakban a nap 24 órájában nagy a nyüzsgés, kamionok jönnek-mennek, az áru a precízen eltervezett folyamatoknak megfelelően útnak indul. Felelősségteljes, fontos csapatmunka folyik itt. Az élet persze a legtöbb esetben átírja a terveket, de épp ezektől a kihívásoktól olyan vonzó ez a szakma. Mert a vállalásokat, történjék bármi, pontosan teljesíteni kell. Molnár Zoltán, a Trans-Sped Nyugat-Magyarországi Raktárlogisztikai Üzletágának vezetője válaszolt kérdéseinkre a nyílt napon.

2018.05.16. 08:14
Magyar Gazdaságért Díj a KEMKIK elnökének

A nemzeti ünnep alkalmából Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Magyar Gazdaságért díjat adományozta Dr. Szerencsés Lászlónak, a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének a minisztériumban tartott ünnepségen.

2018.05.16. 08:13
Tárt kapukkal várják a sportolni vágyókat

A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség újabb pályázata révén a Fejér megyei lakosok újabb ingyenes sportolási lehetőséghez jutottak - áprilistól decemberig - teke, asztalitenisz, tollaslabda és női torna ágakban. A pályázatot az EMMI Sportért Felelős Államtitkársága támogatja.

2018.05.16. 08:12
Főhajtás a lengyel nemzeti tragédia tiszteletére&n
Néma koszorúzással emlékeztek Székesfehérváron Lengyelország nemzeti tragédiája, a katyini mészárlás áldozataira.
2018.05.16. 08:12
Damokos László, Tatabánya főépítésze

„A Tulipános-ház és a színház nagyon komoly erőtér, ott lehetne a város kulturális közponja. Én a múzeumi jelleg helyett inkább eseménygeneráló helynek gondolnám a Tulipános-házat, hogy ott legyen minden: fogadás, bál, rendezvény, koncert, zenei fesztivál, ami nap mint nap megtölti közönséggel az épületet” – vázolta egyik elképzelését Damokos László, Tatabánya  főépítésze.

2018.05.16. 08:12
Parázs-Varázs – Dunaújváros

Mint minden nagyobb településnek, így Dunaújvárosnak is van egy saját, különleges rendezvénye, mellyel nemcsak a város, hanem a térség lakóinak is kikapcsolódási lehetőséget kínál, és ahol minden korosztály megtalálja a kedvére való szórakozást. Immár 14. alkalommal szervezik meg a Dunaújváros önkormányzatának égisze alatt működő nagy sikerű Családi Hétvégét május utolsó hétvégéjén. Az évek során igazi remekbe szabott fesztivállá nőtte ki magát a rendezvény, melyet mindig a résztvevők igénye, kérése mentén bővítettek, alakítottak. Az első nap koncertek sora várja az Alsó Duna-partra kilátogatókat. Másnap a gasztronómia veszi át a központi szerepet egy fergeteges össznépi sütögetéssel – persze az este azért ismét a koncerteké lesz -, majd a harmadik, a Gyermek Napon az apróságok kerülnek reflektorfénybe. De miből is áll ez az ingyenes családi hétvége? Nézzük a részleteket!

2018.05.16. 08:11
Erőd újrahasznosítva

A Liget Budapest Projektnek köszönhetően még ebben az évben befejeződik a komáromi Csillag erőd rekonstrukciója és bővítése. A  hatmilliárd forintos beruházással a tervek szerint egy új, összesen több mint 7000 négyzetméteres kulturális központ jön létre, ahol a Szépművészeti Múzeum hányatott sorsú gipszgyűjteményének jeles darabjai találnak majd otthonra. Az új létesítmény a tervek szerint oktatási, ismeretterjesztési feladatokat lát majd el korszerű, interaktív múzeumi körülmények között, így igazi családbarát kulturális intézményként várja majd a látogatókat 2019 nyarától.

2018.05.16. 08:11
Az épülés, szépülés a városlakók érdeme

Bicskén nem tudnák pályázataikat megvalósítani, ha csak az elnyert összeg állna rendelkezésre, erre a nemrég elfogadott költségvetés nyújtja a fedezetet. A könyvvizsgáló szerint ez az első olyan büdzsé, amely semmi kockázatot nem rejt magában pénzügyi szempontból, tehát a tervezett kiadásokat az összes bevétel fedezni tudja. Pedig 2008-ban szó szerint csődben, 100%-os eladósodottságban volt a város – tudtuk meg Pálffy Károly polgármestertől.

2018.05.16. 08:10
Már épül az új Dunaújvárosi Járási Hivatal

A KEHOP-5.2.2.-16-2016-00056 „Középületek energetikai fejlesztése Fejér megyében” elnevezésű program keretében – kormányzati támogatással – felújítják, átalakítják a Dunaújváros, Szórád Márton út 39. sz. épületet, melyben a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújváros Járási Hivatalának új székhelye kap majd helyet. A beruházás mérföldkőhöz érkezett, megtörténtek a szükséges bontási munkálatok, megkezdődött az új közigazgatási centrum kialakítása. Ebből az alkalomból szervezett ünnepséget, és időkapszulát helyezett el március végén a Fejér Megyei Kormányhivatal.

2018.05.16. 08:10
30%-os hivatali rezsicsökkentés

Március végén adták át a Székesfehérvári Járási Hivatal újabb három – a Honvéd és a József Attila utcai, valamint a Mátyás király körúti – épületeit. Dr. Simon László kormánymegbízott történelmi léptékűnek nevezte az elmúlt évek közigazgatási fejlesztéseit.

2018.05.16. 08:10
Milliárdok érkeztek a kisvárosba

Egy olyan kisváros életében, amelynek az évi költségvetése 1,7 milliárd forint körül szokott alakulni, óriási dolog, hogy a különböző pályázatokon 5 milliárdot sikerült nyerni. Sárbogárd tehát mindenképpen a pályázati időszak nyertese, tudtuk meg dr. Sükösd Tamás polgármestertől.

2018.05.16. 08:09
Egy XXI. századi óvoda alapkövét raktár le

Bogáth István, Kömlőd polgármestere, Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő és Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke mondott beszédet a sajtó képviselői és a helybéli érdeklődők előtt az új kömlődi óvoda alapkőletételén 2018. március 23-án.

2018.05.16. 08:09
Pályázatok minden mennyiségben

„Jó sok pályázatunk van, mintegy 500 milliós az összes megvalósuló fejlesztés, de ha a szennyvíztisztító telep korszerűsítésének állami projektjét kivesszük belőle, akkor is 250 millió. Ez a pénz minden olyan területre beszivárog, amire a falunak szüksége van. Ezek a beruházások biztosíthatják azt, hogy a lakosság komfortosan érezze magát” – kezdte beszélgetésünket Marschall Ferenc, Mocsa község polgármestere.

2018.05.16. 08:08
Születőben az új Duna-híd Komáromnál

A hídépítés ritka ajándék egy-egy térség életében, nem mindannyiunknak adatik meg, hogy figyelemmel kísérhessünk egy ilyen monumentális – 100 évre szóló – beruházást. Nemes, felelősségteljes munka ez, melyet, úgy tűnik, a komáromi új Duna-híd építői is átéreznek. Saját költségükön látogatóközpontot hoztak létre, hogy mindazok, akik figyelemmel szeretnék kísérni a híd születését, akár több alkalommal is, közvetlen közelről, szakemberek vezetésével tekinthessék meg a két éven át tartó építkezést. A látogatóközpont átadásán jártunk.

2018.05.16. 08:08
Bakonybél – 1000 év

Nagyszabású millenniumi ünnepségsorozatra készül Bakonybél önkormányzata, és a Szent Mauríciusz Monostor szerzetese. Közel másfél milliárd forintból megújul az ezer évvel ezelőtt alapított monostor és környezete, emellett jelentős turisztikai fejlesztések történnek a településen. Ezekről és a tervezett programokról tartottak közös sajtótájékoztatót 2018. március 24-én, ahol felszólalt a térség országgyűlési képviselője dr. Kovács Zoltán, a monostor perjele Halmos Ábel atya, és Bakonybél polgármestere, Márkus Zoltán, akivel a részletekről beszélgettünk.

2018.05.16. 08:07
Kerékpárút épül Környe és Vértessomló között

240 millió forintot nyert el megyei forrásból a Környe és Vértessomló által „Jó szívvel munkába” elnevezéssel benyújtott pályázat, így a két település között kerékpárút épülhet. A támogatói szerződést februárban szentesítették a felek, mára a 100%-ban támogatott projekt engedélyes tervekkel rendelkezik, a teljes műszaki dokumentáció rajtra kész, indulhat a közbeszerzési eljárás – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, melyet Környén tartottak.

2018.05.16. 08:06
700 millió forint támogatás a Pannon Egyetemnek
A Kormány 2017-ben létrehozta a Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Programot, melynek keretében a Pannon Egyetem és 10 másik hazai egyetem támogatást nyert el.
2018.05.16. 08:06
Mini Broadway épülhet Veszprémben

Néhány év, és újra régi fényében pompázhat a Veszprémi Petőfi Színháznak otthont adó épület, melyet Medgyaszay István tervezett. Azért, hogy a felújítás, átépítés megtörténhessen, a színház a közeljövőben ideiglenesen a volt művelődési központba költözik, tudtuk meg Oberfrank Pál igazgatótól.

2018.05.16. 08:06
Pilismarót a grassroots otthona

Immár hatodszor ad otthont Pilismarót a hagyományos Grassroots Labdarúgó Tornának, melyet középsúlyos értelmi fogyatékossággal élők alkotta, illetve egyesített csapatok számára írtak ki. A megmérettetésre május 9-én kerül sor a község sporttelepén.

2018.05.16. 08:05
A Dinnyési fertő világa

A Gárdonyi 10próba első kihívását a túra jelentette. György László szervező felhívására a tavalyi próbásokhoz újak is csatlakoztak, így 131 fő nevezett. Természetvédelmi területen, a Dinnyési fertőn részben a Madárdal tanösvényen haladtak, részben a reggel kialakított új (és már-már járható?), vadregényes útvonalakon…

2018.05.16. 08:05
Tatabánya egyetlen színpadi szerzője

Belinszki Zoltán író, szerkesztő, üzleti tréner – hogy csak néhányat említsünk foglalkozásai közül – Tatabányán született, majd Tatára és Budapestre vetette a sors. Három gyermek apja. Jelenleg leginkább a színház körül forog az élete. Sajátos, hogy a közreműködésével készült darabok közül eddig csak egyet, 2014-ben a Holle anyót láthatta szülővárosa közönsége. Hiába, ahogy a mondás tartja: senki sem lehet próféta a saját hazájában.

2018.05.16. 08:04
Múltunk jelen időben

A Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében 39 műemlék – 20 kastély és 19 vár – újul meg, nemcsak régi szépségüket nyerik vissza, hanem új funkciókkal is gazdagodnak, hogy – adottságaikhoz igazodó módon – megfeleljenek a mai kor turisztikai igényeinek. Örömteli, hogy a 2018. márciusában első körben elindított hét felújításból öt a Közép-Dunántúlon valósul meg. A projektnyitókon Dr. Virág Zsolt miniszteri biztos és a körzet országgyűlési képviselői, valamint a települések polgármesterei mutatták be a fejlesztéseket.

2018.05.16. 08:04
Hazatérés
In memoriam Gelencsér Sándor „Róka”
2018.05.16. 08:04
Projektről projektre a Széchenyiben

Ha április, akkor Szakmák Éjszakája program országszerte annak érdekében, hogy az általános iskolások és szüleik minél jobban megismerhessék jövőbeli iskolájukat, hivatásukat. A megyeszékhely legnagyobb intézményegyüttese, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum, illetve 10 iskolája szervezett programokat az eseményre. Horváth Lajos Zoltán, a Széchenyi Szakgimnázium igazgatóhelyettese fogta össze főszervezőként az eseményeket – vele beszélgettünk.

2018.05.16. 08:03
Elhunyt Cs. Kiss Ernő tatai fafaragó művész

Cs. Kiss Ernő 1929-ben, nagypéntek éjjelén született Csíkjenőfalván, a Kárpátok és a Hargita közti kis székely faluban. Az ott élő székelység élő hagyományát, a faluközösség összetartó erejét egész életére kiható örökségként őrizte, művészete ebből táplálkozott.

2018.05.16. 08:03
A máltai lovag: Süle Ádám

Alig egy éve, hogy elbúcsúztunk magazinunk korábbi sportújságírójától, Süle Károlytól, aki életének 60. évében hunyt el. Nem gondoltuk volna, hogy a Süle név szerzőként ilyen hamar visszatér a lapba, ám néhai kollégánk Máltán élő, dolgozó és sportoló fia, Ádám, továbbviszi az atyai örökséget: kézilabdás interjúkat kezdett írni weblapján, a thejumpshot.com-on, melyek közül felajánlotta a Regio Regiának a Közép-Dunántúlt érintő cikkeket. Hiába, nem esik messze az alma a fájától.

2018.05.16. 08:02
   Regio Regia magazin


163. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 162. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 161. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 160. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 159. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 158. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás