szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


Együtt a várossal, együtt az egyetemmel

„Nemrég voltam Németországban, ahol szokás szerint évente egyszer találkoznak az üzletágak vezetői, s visszatekintenek az elmúlt időszakra, valamint megbeszélik a következő időszak terveit, feladatait. A Continental szinte valamennyi területén azt tapasztalhatjuk, hogy minden elképzelést felülmúlóan sikerült a tavalyi évet teljesíteni” – kezdte beszélgetésünket Pápai Tamás ügyvezető igazgató.

2011.05.11. 11:34

Adómegtakarítás az önkormányzatnak, lehetőség a

Magyarország egyik kiemelt pénzintézete a költségként elszámolható megtakarítási konstrukcióira egyedi szolgáltatást dolgozott ki, mely vonzó alternatívát kínál a polgármesterek számára esetlegesen kifizetendő végkielégítések rendezésére.
2011.05.11. 11:20

Víz, zene, Csillagpont

Nincsen nyár fesztiválok, színes és vidám rendezvények nélkül – ezt minden tatai jól tudja. Talán azt is sokan tudják, hogy református fesztivál nélkül sincs – idén a nem csupán a hagyományos Víz, Zene, Virág Fesztivállal, hanem a Csillagpont Országos Református Ifjúsági Találkozó kavalkádjával is találkozhatnak a tataiak. Áhítatok, előadások és koncertek, illetve csaknem háromezer fiatal foglalja el az olimpiai edzőtábort július 19. és 23. között.

2011.03.29. 14:41
Lesz Agora, és megújul a városközpont is

Komárom-Esztergom megye székhelyén – csakúgy, mint számos helyen az országban – tizenhat év után győzött ismét a polgári oldal a választásokon. Schmidt Csaba polgármesternek a városért való munka mellett több kihívással is szembe kell néznie.

2011.03.29. 14:38
A kistelepülési önkormányzatok segítője

Magyarországon a klaszter, mint fogalom és szervezet az elmúlt néhány évben került be a köztudatba. Együttműködést jelent, olyan szerveződést, amely tagjai átfogó célok elérése érdekében közösséget alkotnak. A KEMÉK Klasztert az építőipar és a környezetvédelem területén tevékenykedő Komárom-Esztergom megyei kis- és középvállalkozások hozták létre, hogy hatékonyabban legyenek képesek együttműködni egymással és piacaikkal. A klaszterről az ötletgazda Petkovics Zoltán, az elnök Páll János és a létrehozott ügyvivői szervezet, a KEM Klasztermenedzsment Kft. ügyvezetője, Bérces László mondja el a legfontosabb tudnivalókat.

2011.03.29. 14:35
Rekreációs juttatások a dolgozóknak - megéri!

Lassan két esztendeje, hogy megnyitotta kapuit Tatabányán a Gyémánt Élményfürdő. Bátran mondhatjuk, hogy hazánk egyik legszebb fekvésű élménykomplexuma, mégis idő kellett ahhoz, hogy a helyiek és a környéken élők, az itt működő vállalkozások felfedezzék az új lehetőségeket. A szolgáltatáskör folyamatosan bővül, a kreatív „Gyémánt”-csapat mindig kitalál valami újat. Erről mesélt a fürdő két ügyvezető igazgatója, Ujvári Szilvia és Sümegh István.

2011.03.29. 14:32
Stabil gazdálkodás, sok fejlesztés

Tapolca kisváros, itt nem jellemzőek a napi politikai csatározások, egységesnek mondható a városvezetés, konszenzusos alapon próbálunk döntéseket hozni valamennyi képviselőnk szempontjait szem előtt tartva – jellemzi a képviselő-testület munkáját Császár László polgármester. 2010 az erőt próbáló esztendők között volt, Tapolca mégis szépen vette az akadályokat, és az új ciklus stabil alapokról indulhat.

2011.03.29. 14:26

Várpalota új arculatot szeretne

Talabér Márta, Várpalota új polgármestere nem most kezdte politikai pályafutását. 1998 óta vesz részt aktívan a közéletben. 26 évesen képviselő lett Berhidán, és egyúttal tagja, illetve alelnöke a Veszprém Megyei Közgyűlésnek. Alelnökként főképp a szociális és kulturális terület tartozott hozzá. Várpalotához erős szálak fűzik, hiszen itt végezte középiskolai tanulmányait, és számtalan barátság, ismeretség köti ide ma is.

2011.03.29. 14:23
Új módszer az intézményfenntartásra

Porga Gyula Veszprém polgármestere évértékelő interjújában sikeresnek ítélte meg az elmúlt négy évet. Hatékony pályázati tevékenységet folytatott a város, és a két éve tartó válság ellenére a munkanélküliség öt százalék alatt van.

2011.03.29. 14:10
A stabilitás záloga a kkv-k fejlődése

A megyei önkormányzat a városokkal együttműködve tudja fenntartani, működtetni intézményeit, és a 2011-es esztendő sem hoz javulást. Az önkormányzatok megerősítése a kis- és középvállalkozói szektor fejlesztésével érhető el – mondta lapunknak Lasztovicza Jenő, Veszprém Megye Közgyűlésének Elnöke.

2011.03.29. 14:07
Az alapvető városfejlesztési feladatok végén járna

A nagyszabású településfejlesztési beruházások 80%-ban elkészültek, a következő időszak központjában a városszépítés és a négy évszakos turizmus megteremtése áll – mondta lapunknak Oláhné Surányi Ágnes, Velence polgármestere.

2011.03.29. 14:03

A zirciek jól gazdálkodtak

A következetes gazdálkodás, a működés racionalizálását szolgáló intézkedések sora meghozta a várt eredményeket. A város a folyamatosan romló gazdasági környezet hatásaival dacolva megőrizte működőképességét, fejlesztések sorát indította el, valósította meg az ősszel lezárt négyéves önkormányzati ciklusban. Mindezt a régi-új polgármester, Ottó Péter értékelte.

2011.03.29. 14:00
A Robix Hungary Kft. tovább bővíti zirci üzemét

A Robix Hungary Kft. saját fejlesztésű motoros kerti kisgépeit, a Robi gépcsaládot ma részben központi telephelyén, Veszprémben, részben pedig zirci üzemében gyártja. Németh László ügyvezető igazgatóval cégükről, termékeikről és terveikről beszélgettünk.

2011.03.29. 13:57
Házakat, kapcsolatokat, barátságokat épít

Juhász József esztergomi kőművesmester, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke tavaly decemberben átvehette a Komárom-Esztergom Megyéért Szakmai Díjat.

2011.03.29. 13:52
A MÜTF saját céggel segíti a feltalálókat

Igazi tudásközponthoz illő, dinamikus élet zajlik a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának falai között. Nem múlik el hét, hogy ne történne valami figyelemre méltó a felsőoktatási intézmény berkeiben. Csupa újdonság, diákos lendület, innováció, együttműködés a piac szereplőivel - s mindez a tanulás és a valós üzleti élet finom ötvözésével. A legújabb ötletekről, a régió vállalkozásait segítő szolgáltatásokról dr. Tóth Gábor főtitkár úr mesélt lapunknak, nem kis lelkesedéssel.

2011.03.29. 13:50

A jövő mérnökeinek tananyaga készül a MÜTF-ön

Magyarországon egyedülálló lézertechnológia és megújulóenergia-képzéseket indít a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, a gyakorlati oktatás és alkalmazás feltételeként pedig korszerű laborokat alakítanak ki. A főiskola két nyertes uniós projektjét nyitó rendezvényén a sajtó munkatársainak is bemutatta. A tananyagfejlesztésről Medgyesi Balázstól, a projekt szakmai tanácsadójától, a főiskola ökonagykövetétől tudhattunk meg részleteket, aki maga is részt vesz a módszertan kidolgozásában, a konkrét fejlesztésben.

2011.03.29. 13:45
Sebestyéni ünnepkör Felsővároson
Székesfehérvár Felsőváros városrésze az 1739-es pestisjárványtól megszabadulás óta január 20-át, védőszentjük napját a város fogadalmi ünnepeként köszönti.
2011.03.29. 13:42
Veszprém megyében járt Schmitt Pál

Országjáró körútja során Veszprém megyében tett látogatást dr. Schmitt Pál. A Magyar Köztársaság elnöke és felesége elsőként Devecserbe érkezett, ahol az iszapkatasztrófa utáni kármentő munkálatok jelenlegi helyzetéről és az épülő lakópark állapotáról tájékozódott. Az államfő összevont közgyűlésen tanácskozott a megye önkormányzati vezetőivel, és megismerkedett a veszprémi egyetemi ifjúsággal is.

2011.03.29. 13:41
A GKF Csoport az önkormányzatok fejlesztési partne

Tavaly ősszel már bemutattuk olvasóinknak az ugyan csak két éves múltra visszatekintő, ugyanakkor fiatal kora ellenére igen sikeres GKF Csoport munkáját. Újabb találkozásunk apropóját az adta, hogy a dinamikusan fejlődő cég a vállalkozások után újabb partnercsoport felé terjesztette ki szolgáltatásait. Oszlányi Törtellel, a GKF Csoport egyik ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

2011.03.29. 13:39
Játszóterek építéséről a teljesség igényével

Veszprémben élve nap, mint nap csodálhatom a köztéri parkokat, amelyeket a Royal-Kert Kft. gondoz mindenki örömére. A 10. évfordulóját ünneplő cég megbízhatósága, szakértelme vitathatatlan, és szerencsénkre ezek eredményeiben mi már hosszú évek óta gyönyörködhetünk. Kishalmi Tibor ügyvezető büszkén mutatja meg a www.royalkert.hu weboldalukat, amely hűen tükrözve elhivatottságukat, bemutatja a főbb üzletágakon belül a megrendelői kör számára biztosított teljes körű szolgáltatási rendszerüket. A honlapot megtekintő látogató komplett segítséget és megoldást kap a tervezett projekt megvalósításához.

2011.03.29. 13:35
Kutatás közben...

A Kutatás közben… című konferencia sok szakember fantáziáját megmozgatta, hiszen a cím nyitottságával szinte minden lehetőség megadatott a témaválasztásban, a kutatási módszerekben, az előadásmódban. Székesfehérváron, a Kodolányi János Főiskolán tartott tudományos ülést a színesség, sokoldalúság jellemezte.

2011.03.29. 13:32
Tatabányán is bemutatkozott az Új Széchenyi Terv

Tatabányára látogatott az Új Széchenyi Tervet ismertető országjáró körút. A február 8-ai konzultáción Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyi államtitkára, valamint a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség szakemberei mutatták be az Új Széchenyi Tervben rejlő lehetőségeket. Az országjárás a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szervezésében valósul meg.

2011.03.29. 13:31

Négy csillagot kapott a sümegi Hotel Kapitány

A sümegi Hotel Kapitány 117.950.935 forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Közép-dunántúli Operatív Program „Nagy projektméretű kereskedelmi szálláshelyek fejlesztése” pályázat keretében ”A Hotel Kapitány**** három csillagos szállodai részének bővítése, átalakítása négy csillagos szállodává” című projekt megvalósítására. Az elkészült beruházást ünnepélyes keretek között adták át.

2011.03.29. 13:29

Megvalósulhat a Tihanyi Legenda terve

A Tihanyi Legenda projekt tervezési folyamata még 2007-ben indult el, azzal a céllal, hogy a település központjában egy új főteret tudjanak létrehozni, megszüntessék a parkolást a központban, és egy sétáló-pihenő övezetet alakítsanak ki a műemléki területeken. A kormány 2010 márciusában kiemelt projektté nyilvánította a KDOP keretében benyújtott pályázatot, majd a második sikeres bíráló bizottsági ülést követően szabad utat és 600 millió forint összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert.

2011.03.29. 13:28
Az Alba Takarék, a magyar forintok őrzője

Székesfehérvár belvárosában vagy harminc pénzintézet található. Szoktuk mondani, ha bezár egy üzlet, „Vagy bank vagy kaszinó lesz a helyén…” Ebben a túlkínálati versenyben, a kecsegtető reklámok, THM-ek, EBKM-ek, hitelkonstrukciók világában még a szakemberek is nehezen igazodnak el. Arra voltam kíváncsi, milyen érvek szólnak amellett, hogy a Táncsics utcai szövetkezeti hitelintézet szolgáltatásait válasszuk?

2011.03.29. 13:27
Danuwin 2011 – konferencia Dunaújvárosban

Alig, hogy megalakult Dunaújvárosban a kereskedelmi és iparkamara kezdeményezésével, az önkormányzat, a főiskola és a város legnagyobb foglalkoztatóinak összefogásával a Közép-Duna Térségi Gazdaságfejlesztési Platform, máris megkezdték a munkát. A cél egy térségi gazdaságfejlesztési stratégia kidolgozása, és megvalósítása. Ennek első állomása volt a Danuwin 2011 integrált térségi gazdaságfejlesztési közép-európai innovációs és technológia-transzfer konferencia, melyre február 3-4-én kerül sor a Dunaújvárosi Főiskolán.

2011.03.29. 13:22

Egy megoldási javaslat a lánctartozásokra

Szép számmal gyűltek össze az érdeklődők a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamarában annak reményében, hogy megoldást kapnak az ország gazdaságát egyre nagyobb mértékben megnyomorító lánctartozásra. A kamara vendégeként Szabó Dorottya, magyar származású kanadai vállalkozó tartott előadást, aki egyúttal a nemzetközi cserekereskedelmi szervezet - az IRTA - európai és ázsiai elnöke, valamint a Kanadai Kereskedelmi és Iparkamara egyik igazgatója. Húsz év után hazajött, vállalkozásba kezdett, majd döbbenten tapasztalta, hogy Magyarország gazdaságát szinte ellehetetleníti a körbetartozás. De mit tehetünk ez ellen kérdezték sokan?

2011.03.29. 13:12

Megalakult a TDM-Szervezetek Országos Szövetség

2011. január 28-án az ország szinte minden részéből, turisztikailag jelentős desztinációiból érkező TDM-szervezetek Esztergomban megalapították a Magyar TDM Szövetséget. Az alakuló ülésen jelen lenni nem tudó egyesületek döntő többsége ugyancsak kinyilvánította mielőbbi csatlakozási szándékát az országos szövetséghez. A magyarországi TDM szervezeti rendszer fejlődése ezzel újabb, meghatározó szakaszához érkezett.

2011.03.29. 13:10

Népszerű a Kormányablak Fejér megyében

2011. január 3-ától az ország 29 pontján nyíltak integrált ügyfélszolgálati pontok. Fejér megyében Székesfehérváron 667, Dunaújvárosban 494 ügyfélnek nyújtottak segítséget az irodák munkatársai.

2011.03.29. 13:08

Herczog Edit most nem szerződéseket köt

2011 az önkéntesség éve. Mit tesz ilyenkor az Európai Parlament képviselője? Valami olyan megoldásban gondolkozott, amit hivatali kötelezettségei mellett teljesíteni tud, s mégis lendületet adhat másoknak. Hogy fér össze a sál és az önkéntesség?

2011.03.29. 13:06

Megszépült a városháza Martonvásáron

Martonvásár kis város, de rendkívül jó természeti adottságokkal, földrajzi elhelyezkedéssel bír, ugyanakkor nem rendelkezik kialakult városmaggal. Az önkormányzat által kidolgozott Dreher Jenő integrált városfejlesztési stratégia ezen az áldatlan helyzeten kíván segíteni. Első lépésként február közepén felavatták a gyönyörűen felújított városháza épületét.

2011.03.29. 13:04

Feszes, de végrehajtható költségvetés

Minden politikai oldal elfogadta – kis módosításokkal – Székesfehérvár 2011-es költségvetését. Az a szemlélet, hogy hitelek helyett takarékos működtetéssel és a saját bevételek növelésével törekedjék a város az egyensúly fenntartására.

2011.03.29. 13:02

Törekvések a civil szervezetek segítésére

Róth Péter alpolgármester ismertette a megyei jogú város terveit a civil szervezetek megsegítésére.

2011.03.29. 13:01

Országjáró körúton az Új Széchenyi terv

Még a csillárokon is lógtak – mondhattuk volna február 4-én a városháza nagytanácstermét látva: megtelt a helyiség, a karzaton minden helyet elfoglaltak, még az ajtókat is nyitva kellett hagyni, hogy a folyosóra kiszorulók is láthassák-hallhassák a tájékoztatót.

2011.03.29. 13:00

Fölépülés Himalája expedícióval

Kevesen tűznek olyan célt, mint rehabilitációs hegymászó program a Himaláján, ám Erőss Zsolt megtette! Balesete és sérülése ellenére olyan sportteljesítményre volt képes barátai támogatásával, ami egészséges embereknek is erőt próbáló… és visszatért!

2011.03.29. 12:59

Interaktív táblák Gyermelyen is

Gyermely-Máriahalom Közoktatási Intézményi Társulás nevében Gyermely Község Önkormányzata, mint gesztor, a TIOP -1.1.1-07/1 kódjelű kiírás keretében 2007-ben meghirdetett A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése elnevezésű konstrukcióra nyújtotta be pályázatát.

2011.03.29. 12:58

Farsangi pingpong

Jelmezbe ugyan senki nem öltözött, de minden idők legnagyobb létszámú és jó hangulatú farsangi asztalitenisz-versenyét bonyolította le a Városi Sportiroda és a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség.

2011.03.29. 12:54

A jó ügy mozgósít

Az adventi udvar jótékonysági vásárát a fogyatékkal élők civil szervezeteinek támogatására, szegény családok támogatására és tehetségek fiatalok továbbfejlesztése érdekében hívta életre a Székesfehérvári Püspökség.

2011.03.29. 12:53
A Közép-Pannon Zrt. újabb eredményei

A Közép-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. (Közép-Pannon Zrt.) működési stratégiájában kiemelt középtávú célként szerepel nemzetközi kapcsolati hálójának szélesítése. Ehhez kitűnő alapot szolgáltatnak azok az elmúlt években indult, támogatott, projektalapú együttműködések, melyekben a Zrt. kulcsszerepet tölt be.

2011.03.29. 12:50

Világújdonság a Pannon Egyetem fejlesztésében

Speedstar3000 – intelligens nyomtatót alkotott az egyetem Műszaki Informatikai Kara.

2011.03.29. 12:47
Rendezvények a régióban, a megyeszékhelyeken

Több mint húsz esztendeje, azaz 1989 óta ünnepeljük a magyar kultúra napját országszerte – így régiónkban is – január 22-én. Kölcsey Ferenc e napon tisztázta a Himnusz kéziratát csekei otthonában. A megemlékezések célja azonos a kezdetek óta. Figyelemfelhívás arra, hogy mennyire fontosak nemzeti hagyományaink, kulturális gyökereink, erősítsük hát ezek által is nemzeti tudatunkat. Az idei ünnepségeket régiónk számos településén rendezték meg, így természetesen a három megyeszékhelyen is.

2011.03.29. 10:51

Új szakmát teremtettek: fürdővezető-képzés

Remek példáját láthatjuk a gazdasági szereplők és felsőoktatási intézmények promt együttműködésének. Az év elején az országban elsőként indult el hiánypótló fürdővezető-szakmérnök-, szakember-szakirányú továbbképzés a Szent István Egyetemen.

2011.03.29. 10:47

IDEA - Innovative Development of European...

A projekt INTERREG CENTRAL EUROPE Program keretében konzorciumi formában valósul meg, amely a résztvevő régiók tapasztalt és magasan képzett partnereinek körét foglalja magában. A partnerek saját tevékenységi területükön és régióikban széleskörű ismeretekkel rendelkeznek az innováció-fejlesztésben.

2011.03.29. 10:45
   Regio Regia magazin


163. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 162. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 161. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 160. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 159. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 158. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás