szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


XIX. évfolyam 142. szám
FEJÉR/KOMÁROM-ESZTERGOM/VESZPRÉM MEGYE
2019.12.19. 19:43
Átadták a város legmagasabb kitüntetéseit

Hagyomány, hogy Szent Borbála, a bányászok védőszentjének napján adja át a városvezetés Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának legmagasabb kitüntetéseit - a Szabó Ignác díjakat, a Címzetes Főorvosi címet, az Ezüst Turul Díjakat és a Tatabánya Díszpolgára címet. A díjak átadása után a Szent Borbála szobornál gyertyagyújtással folytatódott, majd az Óvárosi Szent István templomban ünnepi szentmisével fejeződött be a program.

2019.12.19. 19:42
Energiahatékonyság, környezettudatosság

A klímaváltozás és a környezetszennyezés egyre nagyobb súllyal szerepel a világsajtó vezető híreiben. Persze kétélű ez a dolog, hiszen felmelegedések és lehűlések számtalanszor előfordultak a jó öreg Föld történetében, ám kétségbevonhatatlan tény, hogy amit manapság az ember tesz a környezetével, az példátlanul felháborító.

2019.12.19. 19:42
Látogatás a BME Ipar 4.0 Technológiai Központjában

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a közelmúltban látogatást szervezett a Budapesti Műszaki Egyetem Ipar 4.0 Technológiai Központjába. Az ingyenesen igénybe vehető programra olyan termelő, gyártó kkv-k jelentkezését várták, akik fejleszteni kívánják kapacitásukat, vagy a már meglévő eszközeikkel szeretnének hatékonyabbá válni. Hogy megtudhassuk, mit képes ehhez hozzátenni az Ipar 4.0 technológia, lapunk is a látogatókkal tartott, akiket a központ vezetője, Kovács László fogadott. Előadásából, bemutatójukból számtalan kérdésünkre választ kaptunk.

2019.12.19. 19:42
Öt kikötő újul meg a Duna mentén
Jövő őszre 900,57 millió forintból megújul Komárom, Esztergom, Dömös-átkelés, Zebegény és Visegrád kikötője. A beruházásokat az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára jelentette be Budapesten.
2019.12.19. 19:41
Átadták a megyei Prima Díjakat a Közép-Dun

A Prima Díjat - melyet másfél évtizede megyei szinten is kiosztanak - vállalkozók, gazdasági szereplők alapították, hogy a közéleti személyiségek és a díjazottak - művészek, tudósok, orvosok, zenészek, sportolók - ezáltal is jobban figyeljenek egymásra, megbeszéljék, értékeljék, majd együtt ünnepeljék az élet minden területén elért kiemelkedő teljesítményeket.

2019.12.19. 19:41
Egy sikeres menedzserpálya

A Komárom-Esztergom Megye Gazdaságáért Életműdíjat idén Schwarzenberger István, a Güntner-Tata Kft. megalapítója vehette át. A 12 éve nyugdíjba vonult vezető, megyénk első klasszikus értelemben vett menedzsereként érte el sikereit. Színes, fordulatokban, sikerekben bővelkedő életútja – még, ha néha úgy is tűnik – koránt sem a véletlen műve, ahogy ez alábbi interjúnkból is kiderül.

2019.12.19. 19:40
Üzemcsarnokot avatott a Thermotechnika

A kereskedelmi és vendéglátóipari hűtőket gyártó Thermotechnika-Crown Cool Kft. Tatabányán felavatta 2200 négyzetméteres, új gyártócsarnokát és raktárát, a beruházás értéke 600 millió forint. A kormány 2015-ben indított támogatási programot olyan vállalatoknak, amelyek nem juthattak uniós támogatáshoz. Eddig 78 milliárd forint nagyvállalati támogatás összesen 200 milliárd forint értékű beruházás megvalósítását tette lehetővé, ezzel 2400 új munkahelyet teremtve – mondta el köszöntőjében az avatóünnepségen Varga Mihály pénzügyminiszter.

2019.12.19. 19:40
Botlik-Trans Kft.

Mintha nem is Tát városának egyik prominens fuvarozó cégének udvarán járnánk. A példás rendben álló kamionok között aranyos kiscicák játszadoznak, az irodaépület előtt szépen gondozott virágoskert – igazi családias hangulat fogad a Botlik Trans Kft. telephelyén. A cég idén érdemelte ki a Komárom-Esztergom Megye Középvállalkozása címet.

2019.12.19. 19:40
Építsd meg te a házad!

Sokéves kutatómunkával alkotta meg a HORIZONT Global Kft. az úgynevezett FÉSZEKHÁZ-at, mely lehetőséget ad a fiatal párok számára, hogy akár saját maguk is szerkezetkészre építhessék új családi házukat. Költségtakarékos, nagyon gyors, és minden tekintetben megfelel a hazai szabványoknak. A termékbevezetés ideje alatt a fiatal párokat a fejlesztő cég pályázattal is segíti, így a jelentkezők még kedvezőbb feltételekkel juthatnak családi fészkükhöz – tudtuk meg Dienstmann Tamás ügyvezető igazgatótól.

2019.12.19. 19:39
Jól, stabilan, gyorsan!

A Minőségügyi Világnap – melyet 1988. november 12-étől ünnepelnek évente – legfontosabb célja, hogy előmozdítsa a minőség iránti elkötelezettséget. Felhívja a figyelmet azokra lehetőségekre, amelyekkel megfelelően kezelhetővé válnak a cégek működési problémái, valamint figyelmeztet azokra a tényezőkre, amelyek hozzájárulnak a piaci és az iparági fejlődés lassulásához, s így kihívásként állnak előttük. Az AGC Glass Hungary Kft. idén a világnapon, videokonferencia segítségével, a Nemzetközi Minőség Nap keretében kereste a témához illő válaszokat, közösen a cégcsoport többi európai vállalatával. Az eseményről Kobli Attila minőségügyi igazgató tájékoztatta lapunkat.

2019.12.19. 19:39
Sikeres évet zárt a Grundfos

Szundy Olivért, a Grundfos tatabányai egységének gyárigazgatóját kértük, hogy értékelje a hazai Grundfos csoport idei évi teljesítményét, illetve, hogy avasson be minket a vállalat jövő évi terveibe. Mint megtudtuk, szép sikerekkel zárják 2019-et, és nagy ünnepek előtt állnak a 2020-as esztendőben, mind idehaza, mind pedig a határon túl.

2019.12.19. 19:38
30 éves az ÉVOSZ

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) hagyományos évzáró közgyűlései közül kiemelkedik az idei, hiszen ez alkalommal ünnepelték az érdekvédelmi szervezet megalakításának 30. évfordulóját is. A december 6-i budapesti eseményen zsúfolásig megtelt a Mercure Budapest Buda Szálloda Mátyás terme. A vendégeket Koji László, az ÉVOSZ elnöke köszöntötte. Az ünnepi aktust a hazai építőipar nagyvállalatainak képviselői, illetve az állam részéről Nagy Ádám, az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára is megtisztelte jelenlétével.

2019.12.19. 19:38
A T-Szol fűtésszerelői az év legjobbjai

 A T-Szol Zrt. csapata nyerte a 2019. évi országos Távfűtésszerelő versenyt, a TávHősök Viadalát. 

2019.12.19. 19:38
Átadták a környei napelemparkot

A magyar tulajdonú Eurotrade Kft. Környe határában átadta nyolchektáros napelemparkját, melyet 1,6 milliárd forintból hoztak létre. Szücs Attila, a vállalkozás ügyvezetője elmondta, a társaságnak 20 éves áramátvételi szerződése van a MAVIR Zrt.-vel, és arra számítanak, hogy a beruházás 8-9 év alatt térül meg.

2019.12.19. 19:37
Az értékteremtés került a fókuszba

Zsúfolásig megtelt december 11-én Székesfehérváron a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara díszterme. Az idei gazdasági évzárón a most megjelent Gazdasági Körkép bemutatásán túl két előadást is hallhattunk Fejér megye éves gazdasági teljesítményéről, és újabb kamarai díjakat is átadtak. Radetzky Jenő, a kamara elnöke beszédében az értékteremtés fontosságát, sokszínűségét hangsúlyozta, amit új kiadványukban a korábbinál szélesebb palettán igyekeztek bemutatni.

2019.12.19. 19:37
Energiatudatos szervezetek elismerése

A Magyar Innováció és Hatékonyság (MI6) Kft. a Parlamentben 9 Komárom-Esztergom megyei szervezetnek adott át energiatudatosságot elismerő díjakat. A rendezvényen beszédet tartott Jakab István, az Országgyűlés alelnöke és Dr. Szili Katalin miniszterelnöki megbízott, köszöntőt mondott Dr. Molnár Ferenc, a MI6 tulajdonosa és Dr. Mezősi Balázs, a Virtuális Erőmű program igazgatója.

2019.12.19. 19:36
Átadták a Schmidl Ferenc Díjat

Ünnepélyes keretek között adták át a Schmidl Ferenc Építészeti Díjat a Hiemer-házban. A Székesfehérvár Közgyűlése által alapított elismeréssel azokat az építészeket tüntetik ki, akik 1990 után megvalósult alkotásuk révén hozzájárultak a városkép fejlődéséhez, az építészeti kultúra előmozdításához és az épített környezet minőségének javításához. Idén Akúcs Levente és Keszei Balázs építészeknek adományozták megosztva a díjat, akik a Mártírok útján megvalósult Albacomp Innovációs Központ mértéktartó építészeti megformálásával, valamint annak magas színvonalú megvalósításával alkottak kimagaslót.

2019.12.19. 19:36
Négy munkavédelmi projektet zártak

Az OKISZ, mint konzorciumvezető és érdekvédelmi partnerei – a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Munkástanácsok Országos Szövetsége - változó összetételű konzorciumi felállásban összesen négy, különböző ágazatokat érintő munkabiztonság és munkaegészség témájú pályázati projektet zártak. A Komárom-Esztergom megyei szervezet (KISZÖV) tatabányai irodájában 2019. november 26-án tartott sajtótájékoztatón bemutatták az elkészült szakmai kiadványokat, a tananyagot, és beszámolót tartottak a pályázati projekt megvalósításáról. Dr. Vadász György, az Iparszövetség (OKISZ) elnöke is értékelte az elvégzett munkát.

2019.12.19. 19:36
Fehérvár krónikása
Október 23-án a Székesfehérvári Sajtóház falán avatták fel Skorka Károly újságíró, költő emléktábláját.
2019.12.19. 19:35
Dunaújváros irányt váltott

Jelentősen megváltozott az önkormányzati képviselőtestület összetétele Dunaújvárosban, a város élére is új vezető került Pintér Tamás személyében, akinek a neve nem ismeretlen a térségben, hiszen 2010 óta egyéni képviselőként, 2016-tól pedig országgyűlési képviselőként is tevékenykedett a Jobbik színeiben. Az új polgármestert a váltásról, a további tervekről kérdeztük.

2019.12.19. 19:35
Keresik a város karakterét

Határozott városfejlesztési koncepciót, egyedi arculatot, fejlődést, nagyobb nyilvánosságot és közvetlenséget, közösségépítést ígér Balatonalmádi lakóinak az új városvezetés, élén frissen megválasztott polgármesterükkel, dr. Kepli Lajossal.

2019.12.19. 19:34
Bicske új polgármestere: Bálint Istvánné

Pálffy Károly a Fejér Megyei Közgyűlés alelnökeként folytatja pályafutását, Bicske város polgármesteri székébe pedig a szintén FIDESZ-es Bálint Istvánné került. Hitvallása szerint egy közösségért akkor is sok mindent lehet tenni, ha nem azonosak az emberek politikai nézetei.

2019.12.19. 19:34
Balatonfűzfő a lehetőségek városa

A Balatonfűzfő új polgármesterét, Szanyi Szilviát terveiről, képviselőként korábban elért eredményeiről kérdeztük. Az egykori önkormányzati képviselő, a helyi turisztikai egyesület elnöke polgármesterként nincs könnyű helyzetben, hiszen kisebbségben kell irányítania városát.

2019.12.19. 19:34
Szabó Tamás újra ringbe szállt

Volt tanácstag, tanácselnök, országgyűlési képviselő, 2006 és 2014 között pedig a város polgármestere. Nyugdíjba vonult, öt évre eltávolodott a közélettől. Lányainak segített az építkezésben, négy unokát kényeztetett, távol tartotta magát a médiától, nem szólt bele semmibe. Szabó Tamást aztán idén megkereste az ercsiek egy csoportja, hogy legyen polgármesterjelölt. Vállalta, és nyert a választásokon.

2019.12.19. 19:33
Kiegyenlített költségvetést örököltek

47 éves, kétgyermekes történelemtanárt választottak polgármesternek októberben a balatonkeneseiek. Jurcsó János az előző testületben képviselő volt, rajta kívül csak Kocsis Jenő, régi-új alpolgármester tudta megőrizni mandátumát.

2019.12.19. 19:33
Tovább mélyülhet az energiatudatosság

Tavaly decemberben 4,7 millió forintos támogatást nyert el a Bábolnáért Közhasznú Közalapítvány energiatudatos szemléletformálásra pályázati forrásból. A projekt célja az energiahatékonysági fejlesztések és a megújuló energiák alkalmazási lehetőségeinek ismertetése a településen. A Bábolnai Kukorica Fesztivál idején a projekt megvalósítói egy standot alakítottak ki, ahol zöld gondolkodásra ösztönző előadások és totó-feladatok vártak az érdeklődőkre.

2019.12.19. 19:33
Ügyesen gazdálkodva szépen fejlődnek

Ha valakit 100%-os eredménnyel választanak meg polgármesternek, az nemcsak azt jelenti, hogy egyedül indult a választáson, hanem azt is, hogy nem akadt kihívója, hiszen bizonnyal elégedettek az emberek a munkájával. Hajduné Farkas Erika is ezért lett Nagyigmánd nagyközség első embere, immár harmadik alkalommal.

2019.12.19. 19:32
Dr. Mohos Gábor: "Régi álmomat valósítom meg

Bár Veszprémben az októberi önkormányzati választáson munkája folytatására kapott felhatalmazást a korábbi polgármester, a hivatal mégis fontos változás elé néz. A város jegyzője ugyanis bejelentette, hogy a költségvetés elfogadását követően elköszön a városházától, és ügyvédi pályára lép. Dr. Mohos Gábort döntésének okairól kérdeztük.

2019.12.19. 19:32
Készülnek a következő ötéves ciklusra

Tapolca lakossága a 2019. évi önkormányzati választások alkalmával bizalmát javarészt új, civilként indult képviselőinek adta. A testület élére azonban ezúttal is Dobó Zoltán került, aki immáron szintén függetlenként, az Egységben Tapolczáért Egyesület képviseletében indult a megmérettetésen. A városvezetőt az elmúlt öt esztendőben elvégzett feladatokról, eredményekről, illetve a jövőre vonatkozó tervekről kérdeztük.

2019.12.19. 19:31
A hagyományőrző múzeológus

Hangodi László a Wass Albert Könyvtár és Múzeum - Tapolcai Városi Múzeum történésze, főmuzeológusa igen színes egyéniség. Történelem-rajz szakos tanár, 200 feletti, elsősorban helytörténeti témájú publikáció, és több mint húsz könyv, kiadvány szerzője. Főmuzeológusként gyarapítja a gyűjteményt, kiállításokat rendez, tárlatokat vezet, előadásokat tart. Katonai hagyományőrzőként tevékenykedik, és hadisírok kutatásával, gondozásával is foglalkozik.

2019.12.19. 19:31
Világhírű művészek a dévai gyerm
Tizenhét év után is világít a fény, amely a világosságot, a melegséget jelenti a dévai gyermekotthon lakói számára. Tatabányán ismét Déva Gálát rendeztek Böjte Csaba testvér gyermekeinek megsegítésére
2019.12.19. 19:31
Átadták a Reimann Bányászattörténeti Miniv

Az átadó ünnepségen a 130 éves Dorogi Bányász Zenekar koncerttel köszöntötte a szép számú közönséget, a rendezvény olyan sok érdeklődőt vonzott, hogy még az épület előtt is állt a sor. A koncert után köszöntötték Popovics Györgyöt, a megyei közgyűlés elnökét, Horváth Szeder Gábort, az esztergomi járási hivatal vezetőjét, Dr. Tittmann Jánost, Dorog város polgármesterét, valamint a megjelent bányászszervezetek képviselőt. A köszöntők után a résztvevők közösen elénekelték a bányászhimnuszt a Bányász Zenekar kíséretével.

2019.12.19. 19:30
Horváth Tímea mindig újabb kihívásokat ker

Oroszlány, Ácsteszér, Csatka, Bakonysárkány, egy mindig újat kereső, érzékeny, törékeny hölgy életének állomásai. Van egy 157 éves zongorája, ezt az egyet viszi magával mindenhova. Horváth Tímea névjegyén ez áll: Tiffany és ólmozott üvegkészítő, de akár nevezhetjük üvegművesnek, üvegművésznek is. Végtelenül aprólékos munkával készíti alkotásait, amelyek templomok, lakások, irodaházak és intézmények páratlan díszei. Életéről, pályafutásáról vallott magazinunknak.

2019.12.19. 19:30
Teríts-Meríts Gárdonyban

Átalakult a gárdonyi Polgármesteri Hivatal előtti tér a Teríts-Meríts Fesztiválnak helyet adva. Kirakodóvásár, kézműves portékák, mezőgazdasági termékek, ételek, italok, színpadi programok sokasága – így lehetne összefoglalni a neves nap látványosságait.

2019.12.19. 19:29
Észre kell venni a rászorulókat!

Hagyományos, Szent Erzsébet-napi jótékonysági estet tartott a Szent Anna Római Katolikus Plébánia a pápai Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont színháztermében. A rendezvény fővédnökei dr. Udvardy György veszprémi érsek és dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő voltak.

2019.12.19. 19:29
Fehérvári Panteon

A pannonhalmi levéltár falán olvasható felirat összegezhetné legjobban a Székesfehérvári Szent István Király Múzeum épületén megnyitott panteon gondolatiságát. Az önkormányzat támogatásával az intézményben dolgozó kutatóknak, szakembereknek, igazgatóknak kívántak emléket állítani a fehérváriak. Az emléktábla sorozat domborműveinek elkészítésére Nagy Benedek szobrászművészt kérték föl.

2019.12.19. 19:28
Bemutatták a Szénszimfóniát Tatabányán

A bányászhagyományok egyik őrzője a megyeszékhelyen Fehér János. Alsógallán, a József Attila Művelődési Házban mutatták be Szénszimfónia című fotóalbumát. Schmidt Csaba polgármester kívánt jó szerencsét mindenkinek. Kiemelte, hogy Fehér János egész életére elkötelezte magát a bányászat mellett. Tizennyolc évet dolgozott a Tatabányai Szénbányáknál, majd 2004-ben került jelenlegi munkahelyére, a XIV/A vízaknához.

2019.12.19. 19:28
   Regio Regia magazin


157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás