szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


XX. évfolyam 144. szám
FEJÉR/KOMÁROM-ESZTERGOM/VESZPRÉM MEGYE
2020.05.31. 09:35
Mit várnak a cégvezetők a járvány elmúltával?

A COVID-19-koronavírus-járványra nagyon hamar reagált kormányzatunk, hazánk érintettségére felkészülve már január 31-én létrejött az operatív törzs a védekezés érdekében. Magyarország első regisztrált esetét március 4-én jelentették be, az első beteg pedig március 15-én hunyt el. Március 18-án már azt hallottuk, hogy az országban bárhol jelen lehet a fertőző vírus, és mára az elhunytak száma 400 fölé emelkedett. A járvány megjelenése után azonnal veszélyhelyzetet hirdettek ki, fokozatosan különleges jogrend lépett életbe Magyarországon.

2020.05.31. 09:34
Soós József:
Ölébe hajtja sugarát a Hold
(Anyák napjára - 2020)
2020.05.31. 09:33
Covid kézikönyv vendéglátósoknak

A turisztikai ügynökség segítve munkájukat, minden szálláshelynek és vendéglátóipari egységnek eljuttatta azt a kézikönyvet, amelyben ajánlásokat fogalmaz meg nyugat-európai minták és egészségügyi szervezetek ajánlásai alapján.

2020.05.31. 09:33
A BYD vezetőjével tárgyalt Szijjártó Péter
A kínai BYD vállalat ügyvezető igazgatójával, Isbrand Hóval tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A BYD Komáromban üzemelteti legnagyobb elektromos buszgyárát Európában.
2020.05.31. 09:32
Három évtizeden és két válságon túl

Ritkán látni a gazdasági életben olyan összetartó, sikeres csapatot, mint amilyet a tatabányai Korall Számítástechnikai Kft. tulajdonosai alkotnak. Mérnökök, kiváló szakemberek, akik megélték a számítástechnika hőskorát, a folyton változó IT-szektorral együtt fejlődtek, és harminc év tapasztalattal a hátuk mögött ma is professzionális megoldásokat nyújtanak partnereiknek. A társaság ügyvezető igazgatójával, Stamler Sándorral elevenítettük fel a korallosok történetét.

2020.05.31. 09:32
Nehéz évekre készülnek

A koronavírus járvány érzékenyen érintette az autóipart. A járműveket előállító gyárakba drasztikusan csökkenő számú megrendelés érkezik, ez a visszaesés pedig kihat az iparág szereplőire is. A világ legnagyobb gumiabroncsot előállító cége a Bridgestone csoport, ahol szintén érezhető ez a trend. A borús jelenről, és a remélhetőleg derűsebb jövőről beszélgettünk Topolcsik Melinda ügyvezető igazgatóval.

2020.05.31. 09:32
"Csöndes vizeken nem születnek jó hajósok"

Minden válság - bár soha sem kívánatos - mindig valamilyen lehetőséget is magában hordoz. Éppen ezért vezetőként minden ilyen helyzetet egyfajta kihívásnak, megoldandó feladatnak tekintek, és arra törekszem, hogy a végén a lehető legjobb pozícióból léphessünk tovább - vallja Selmeczi Attila, a Transintertop Kft. ügyvezető igazgatója, akit a koronavírus-járványról, annak a szállítási piacra, a cégükre való hatásairól kérdeztük.

2020.05.31. 09:31
#maradjitthon

A külföldről hazatért szakembereket szólítja meg a hazai építőipar egyik legnagyobb vállalatcsoportja #maradjitthon üzenetével. A KÉSZ Csoport vezérigazgatója szerint az iparág nagyobb szereplőinek most ez az egyik legfontosabb feladata, hiszen a gazdaság újraindításában fontos szerepük lesz a nemzetközi tapasztalattal rendelkező, nyelveket beszélő magyar szakembereknek.

2020.05.31. 09:31
Folyamatos a tejtermékek gyártása és kiszállítása

Folyamatosan, a hét minden napján 24 órában zajlik a termelés az Alföldi Tej Kft. székesfehérvári és debreceni üzemeiben. A vállalat valamennyi gépe üzemel és minden termék - friss és tartós tej, trappista sajt, vaj, túró, tejföl, joghurt, tejszín - kiszállítása folyamatos a kereskedelmi partnerek felé.

2020.05.31. 09:31
Az integrált együttműködés most is alap volt

A lábatlani székhelyű Magyar Piszke Papír Kft. évtizedes, tradicionális papíripari tevékenysége,  nemzetközi kapcsolatai, a HoReCa-szektorban beszállítóként betöltött szerepe révén sok ponton érintett a Covid-19 járványban. Éppen ezért kíváncsiak voltunk arra, hogyan hatott a társaság működésére, nemzetközi kapcsolataira, jövőbeli terveire a kialakult vészhelyzet, és hogy milyen módon sikerült alkalmazkodniuk a körülményekhez. Bodrogai Ferencet, a cégcsoport tulajdonos-ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

2020.05.31. 09:30
Helyi termékek piacra jutását segítik

Akoronavírusjárvány-helyzet miatt az élelmiszer termelők hagyományos értékesítési lehetőségei beszűkültek. Az új értékesítési csatornák kiépítésében a termelők azonban nemcsak saját kapcsolatrendszerükre és kreativitásukra támaszkodhatnak, ezen túlmenően több irányból is kapnak segítséget!

2020.05.31. 09:30
Tizedszer osztották ki az InnoMax díjakat

Közel hatvanan pályáztak az infokommunikációs szolgáltató Invitech jubileumi, tizedik alkalommal kiírt InnoMax Díjára. A nonprofit szervezetek részére meghirdetett innovációs pályázaton önkéntes tűzoltókat segítő riasztórendszer, internetes jelnyelvoktatási program, hátrányos helyzetű gyermekeknek készített online oktató társasjáték, vagy éppen akadálymentesített digitális vizsgáztató felület is volt a díjazottak között.

2020.05.31. 09:30
A legkisebb település sem maradt ellátatlanul

A veszélyhelyzet és a hatósági korlátozások ellenére zavartalanul biztosítja 1500 település - főként kistelepülés - élelmiszerellátását a COOP Üzletlánc 2300 üzlete. A cégcsoport a gazdasági nehézségek közepette is szem előtt tartja, hogy polcain elsősorban magyar élelmiszerek várják a vásárlókat, dolgozói megfeszített munkáját pedig többféle módon honorálja – tudtuk meg Pekó Lászlótól, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnökétől.

2020.05.31. 09:29
Láttuk mi vár ránk, ha nem vigyázunk

Az építőipar, különösen az ahhoz alapanyagokat előállító betongyártás piaci helyzete, a termelést érintő változásai mindig jó előrejelzői a bajnak, hiszen, ha ezek az ágazatok jól prosperálnak, az reményt adhat a többieknek is a boldogulásra. Éppen ezért voltunk kíváncsiak arra, hogy hogyan élték meg a koronavírus-járványt a Lábatlani Vasbetonipari Zrt.-nél, akik cégcsoport szinten nem csak a hazai, de a világpiacon is jelen vannak. Galler Károly vezérigazgatót kérdeztük.

2020.05.31. 09:29
Akadémiai díjat kapott dr. Karsai Béla

A Magyar Tudományos Akadémia Vezetői Kollégiuma 2020-ban Wahrmann Mór-érmet adományozott dr. Karsai Bélának, a Karsai Holding Zrt. tulajdonosának és elnökének, a Bolyai János alkotói díj alapítójának.

2020.05.31. 09:29
A "Magyar Tudomány" kategória díjazottja

A Magyar Tudományos Akadémián 2019. november 28-án tartott díjátadón Dr. Lovász László, az MTA elnöke, Dr. Láng Géza nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyért felelős helyettes államtitkár és Dr. Sipos-Tompa Levente, az MFB elnök-vezérigazgatója adta át a 2019. évi Junior Prima Díj "Magyar Tudomány" kategória elismeréseket tíz fiatal kutatónak, közöttük Dr. Sándor Renátának, az ATK Mezőgazdasági Intézet Növénytermesztési Osztály tudományos főmunkatársának.

2020.05.31. 09:28
Nyár végére elkészülhet az új komáromi Duna-híd
Folytatódik a Komáromot Révkomárommal összekötő új Duna-híd építése, és a munkákat a nyár végén, az ősz elején befejezik - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
2020.05.31. 09:28
Folytatódik a Magyar Falu Program

Bár a koronavírus elleni védekezés alapjaiban írta át a 2020-as esztendő terveit, idén is folytatódik a Magyar Falu Program. Gyopáros Alpár, modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos szerint ebből is látszik, hogy a kormánynak továbbra is kiemelt célja a falvak népességmegtartó erejének erősítése. A cél, hogy ismét vonzóvá váljanak az 5000 lélekszám alatti települések a fiatalok, a családok és a letelepedni vágyók körében.

2020.05.31. 09:28
Bővül a Veszprém déli elkerülőut

A vírusválság nem írja felül a hazai közúthálózat fejlesztésével kapcsolatos terveket, és a védekezés első szakaszában nem okozott jelentős késedelmet a beruházások megvalósításában - mondta el Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára a 8-as főút Veszprém déli elkerülőjének meginduló fejlesztésénél tartott munkabejáráson 2020. április 29-én.

2020.05.31. 09:27
Sikeres TOP-os pályázatok KEM-ben

Újabb TOP-os támogatási kérelmeket bíráltak el a közelmúltban, így Komárom-Esztergom megyében a több mint 203 milliós csomagból Csolnok minibölcsőde építésbe, Pilismarót az orvosi rendelőjének felújításába, Máriahalom Epöllel közösen az egészségügyi szolgáltatásainak fejlesztésébe kezdhet.

2020.05.31. 09:27
Tízéves a pákozdi Katonai Emlékpark

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából köszöntötték a Katonai Emlékpark Pákozd - Nemzeti Emlékhely felavatásának 10. évfordulóját, és egyben megnyitották 11. évadját. Az ünneplők akkor még nem sejtették, hogy a járvány miatt az új évad bizonyára igen csonkára sikeredik. Az esemény felvezetéseként hagyományosan történelmi emlékfutás indult reggel Székesfehérvárról a KEMPP-ig, ahol a sportolók fogadását zenés, irodalmi műsor, ünnepi köszöntők és elismerések átadása követte. A rendezvényen beszédet mondott dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter és dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.

2020.05.31. 09:26
Felelősen Velencéért!

Vasárnap is dolgozik Gebhard Ákos polgármester, épp a parkolási rendelet betartását ellenőrzi segítőivel. A koronavírus fertőzés új feladatokat hárított a városra.

2020.05.31. 09:26
Természetvédelmi terület lett a Táti-szigetcsoport

Az Agrárminisztérium természetvédelmi területté nyilvánította a Duna Táti-szigeteinek közel háromszáz hektáros térségét - közölte a magyar állami természetvédelem hivatalos honlapja. Tájékoztatásuk szerint az egykori folyó menti vizes és víz közeli élőhelyek maradványainak védelmével megőrizhetők a kiemelkedő természeti értékekkel rendelkező ártéri élőhely-maradványok, mocsárrétek és puhafás ligeterdők.

2020.05.31. 09:26
Megkezdődött a kivitelezés a Várkertben

A közelmúltban megkezdődött Pápa város egy újabb sportlétesítményének építése. Mint arról korábban hírt adtunk, az önkormányzat sikeresen pályázott a Nemzeti Futópályaépítési Programban, így forrást nyert egy több mint egy kilométeres, természeti környezetben megépülő futópálya építésére. A pályázati kiírás szerint a beruházási költség 50 százalékát biztosítja a program, a költségek másik felét pedig a városnak kell állnia.

2020.05.31. 09:25
Megújul a Dunaújváros és Sárbogárd közti út

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el. A program egyik elemeként Fejér megyében az 6219-es jelű út 14,59 kilométeres szakaszához kapcsolódóan a kivitelezési munkák folyamatban vannak.

2020.05.31. 09:25
Gárdony koronán innen, s túl

Március 17-től új rendeletek születtek az országos korlátozásokkal párhuzamosan Gárdonyban is. Most megint változott a helyzet, hogy éli meg mindezt a város, s polgármestere, Tóth István?

2020.05.31. 09:24
Felújítják a Gyermely-Bajna összekötő utat

A Magyar Falu Program keretében, hazai finanszírozásból újul meg a 1105-ös Zsámbék-Bajna összekötő út Gyermely és Bajna külterületi szakasza 4,1 kilométer hosszan. A mintegy 560 millió forintból megvalósuló beruházás része a burkolatfelújításon túl a bajnai Ugrató-patak híd felújítása is. A munkálatok a munkaterület térségében 40 km/órás sebességkorlátozás és jelzőőrös forgalomirányítás mellett zajlanak, várhatóan június közepéig.

2020.05.31. 09:24
Füreden akár 30%-os bevételkieséssel is számolnak

A koronavírus járvány miatt nagy a bizonytalanság, milyen lesz az idei balatoni turisztikai szezon, erősen kérdésesek a hagyományos városi rendezvények is. Egyáltalán, milyen mértékű bevételkieséssel kell számolnia az önkormányzatnak? Bóka Istvánt, Balatonfüred polgármestert kérdeztük.

2020.05.31. 09:24
18. Farsang Kupa Tatán

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségen belül, a Tata és Környéke Regionális Szervezet 18. alkalommal rendezte meg a Farsang Kupa Gasztronómiai Bajnokságot (szakács, cukrász, cukorvirág, felszolgáló, pék szakmákban), kiegészítő szakmai és szórakoztató programokkal március 7-én Tatán, a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokban. A Farsang Kupa Országos Gasztronómiai Bajnokság már évek óta kategóriájában Magyarország legnagyobb és legrangosabb versenye, az itt sikerrel szereplő versenyzők évről évre számos világversenyen is bizonyítják tudásukat.

2020.05.31. 09:23
Mesélő házak Székesfehérváron

A székesfehérvári Szín-Tér egyesület több, mint tíz éve foglalkozik a várostörténethez kötődő, történelmi városarculat alakító kutatásokkal, és erre építkező kulturális, turisztikai interpretációkkal, rendezvények, work-shopok, táborok, előadások szervezésével. Ám a hagyományos eszközök mellett igény merült fel arra, hogy a virtuális térben is meg tudjuk mutatni legalább egy részét annak a munkának, amelyet több mint 10 éve elkezdtünk; sajnos azonban ez ideig nem volt megfelelő anyagi háttér erre a fejlesztő munkára. Most TOP-os forrásból végre hozzá tudunk kezdeni az álom megvalósításához.

2020.05.31. 09:23
Széchenyi-díjat kapott dr. Borhy László
Áder János köztársasági elnök nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Széchenyi-díjat adományozott dr. Borhy Lászlónak, Komárom díszpolgárának.
2020.05.31. 09:23
Ősbemutató és vastaps

Óriási sikert könyvelhet el ismét a székesfehérvári Vörösmarty Színház: március 7-én a megtartották a Trianon ősbemutatóját, amit vastapssal ünnepelt a közönség. A Trianon hiánypótló műként, a Párizs környéki békék 100. jubileuma alkalmából került színpadra.

2020.05.31. 09:22
30 éves a Peron Music márkanév

30 éve jelent meg első alkalommal a Peron Music márkanév a tatabányai Company együttes kazettáján. Akkor még egyesületi formában, ám értéket teremtő csapatként indultak útnak Komárom-Esztergom megyében. A Company, majd később a Grogen zenekar a kazettától eljutott a CD-ig. Slágerlistán, turnékon, a Tv-ben és a rádióban is otthon voltak a fiúk. Szőke Zsolt, Mike Zsolt, Schneider Zoltán, Fakli Károly és Király Zoltán alkotta a Company első nagy csapatát. Egy ország énekelte akkoriban a Ujjlenyomatok, vagy a Valami valahol című dalokat.

2020.05.31. 09:22
Folytatódnak a fürdőfejlesztések

A koronavírus járvány alatt is folytatódik a balatoni strandok fejlesztési programja. Kormányzati támogatással idén hárommilliárd forintból hatvan strand újul meg a tónál, ezúttal az alapinfrastruktúra-fejlesztés a cél. Balatonfüreden 150 milliót költenek a strandokra - jelentette be a Magyar Turisztikai Ügynökség.

2020.05.31. 09:22
Felújítják a tájházat

A város tájházának felújítási munkálatai megkezdődtek az elmúlt napokban, a Balatonkenesei Városvédő Egyesület tagjai minden előírást betartva dolgoznak azon, hogy az idei nyáron ismét látogatható legyen.

2020.05.31. 09:21
Már bezárt
A 2018 novemberében megjelent Jáger Dávid Játszótéren laposüveggel című első verseskötete Tatabányán a Peron Music Alapítvány gondozásában. Most folytatásként a második kötet a már bezárt címet kapta. Az első kötetben fellelhető zsengeségek, a felnőtté válást megsínylő főszereplő gondolatai az elengedés gondolatára változnak. Az első kötetben Nagy Angéla kiváló grafikái voltak a líra támogatói, a második kötetben Sós Bíborka volt az illusztrációk alkotója.
2020.05.31. 09:21
In memoriam Gyimesi Edit
2020. április 18-án súlyos betegség következtében elhunyt Gyimesi Edit, népművelő, közösségszervező, két cikluson keresztül Székesfehérvár Képviselőtestületének tagja, területi képviselőként, valamint a szociális bizottság tagjaként. Gyimesi Edit 1955-ben született Szegeden, ahonnan a Berhidai Csecsemőotthonba, majd Rácalmásra, Soponyára került gyermekotthonokba.
2020.05.31. 09:20
Kastély-mese
Szeretettel ajánljuk a Velencei-tavi könyvtár című könyvsorozat harmadik darabjaként frissen megjelent könyvet, Bányai Balázs frissen megjelent művét, mely a vészhelyzet lezárultával megvásárolható lesz a Halász-kastélyban. L. Simon László fülszövegéből fontos információkat tudhatunk meg a kötetről:
2020.05.31. 09:20
Karanténba zárt jubileum
A 70 éves Hegedűs 2 László jubileumi kiállításait a koronavírus-járvány "karanténba zárta", ám egy meghívásnak köszönhetően két alkotásával részt vesz egy virtuális plakátkiállításon, melyre Katalónia hivatalos grafikai tervezőinek szövetsége, annak dékánja hívta meg, s melynek témája a Covid-19. Születésnapja alkalmából szeretettel köszöntjük az alkotót!
2020.05.31. 09:19
   Regio Regia magazin


157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás