szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


XX. évfolyam 143. szám
FEJÉR/KOMÁROM-ESZTERGOM/VESZPRÉM MEGYE
2020.03.08. 16:59
Az év edzője: Salamon Zoltán

Salamon Zoltán, a TSC-Geotech atlétikai szakosztály vezetőedzője tavaly év végén jelentős kitüntetést vehetett át: az év utánpótlás edzője lett. Az elismerést, mely minden évben csak egy személynek adományozható, az Európai Atlétikai Szövetség adta a Magyar Atlétikai Szövetség felterjesztésére.

2020.03.08. 16:58
Szécsi Margit: Március 15.

Zsír fogytán, bor apadtán
tengtek a jobbágyfalvak.
Füsttelen tűzhelyeken
főzték a forradalmat.

2020.03.08. 16:57
Újjászületik a Mária-kegyhely Bodajkon

Nagyüzem van a kisváros egyházközségénél, ugyanis négy egymástól elkülöníthető, mégis összefüggő pályázat fut egyszerre annak érdekében, hogy a 21. század igényeit kielégítve várhassák a zarándokokat. Mórocz Tamás atya ismertette a részleteket.

2020.03.08. 16:57
Koreai üzem épül Tatabányán
Hétmilliárd forintból létesít gyárat a koreai Soulbrain vállalat Tatabányán, 4700 négyzetméteren lítiumos akkumulátorokhoz szükséges elektrolitokat gyártanak majd.
2020.03.08. 16:57
Etikus Vállalat Díj a Möllmann-háznak

"Akkor találod meg magad, ha a munkád a hobbid is" - vallja Möllmann Günterné, Erzsébet asszony, aki férjével közösen, közel harminc évvel ezelőtt, gyakorlatilag a semmiből hívtak életre két nívós vidéki vendéglátó- és szálláshelyet Móron, melyek a "Fogadó az Öreg Préshez", illetve a "Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark" néven lettek aztán ismertek és elismertek. Ezt a teljesítményt és az emögött rejlő emberi, vállalkozói értékeket díjazta a közelmúltban a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az Etikus Vállalat Díjat ünnepélyes körülmények között adták át a Möllmann családnak. Alábbi írásunkkal mi pedig arra tettünk kísérletet, hogy közelebbről is megmutassuk önöknek ezt a három évtizedes történetet, a Möllmann családot, melynek tagjai sokéves, kitartó munkájukkal, rendíthetetlen hitükkel a vendéglátásban sikerre vitték, és viszik ma is álmaikat.

2020.03.08. 16:56

Útjára indították az első szállítmányt

A tatabányai Bridgestone gyár elindította az első szállítmány Turanza típusú gumiabroncsait, melyek a kecskeméti gyárszalagról legördülő Mercedes-Benz személygépjárművekre kerülnek majd. Az A-osztályú Mercedesekre defekttűrő technológiával ellátott nagyteljesítményű abroncsokat gyártottak Tatabányán, direkt a Mercedesekre tervezve. A tatabányai gyár kapacitásait egyre nagyobb arányban foglalja le a gyári beszállítói piac. A vállalat mindinkább szeretné a régió autógyártóinak igényeit is kielégíteni.

2020.03.08. 16:55
A hazai Grundfos a cégcsoport növekedésének motorj

2019 augusztusában jelentős szervezeti átalakítást hajtott végre a Grundfos Magyarország Kft., mely mind a tatabányai, mind pedig a székesfehérvári gyáregységeket érintette. Két önálló telephely jött létre, élükre egy-egy gyárigazgató került. A Grundfos Magyarország Kft. székesfehérvári egységét azóta Udvar Csaba vezeti, őt kérdeztük a változásokról, az eddigi tapasztalatokról, illetve a további tervekről.

2020.03.08. 16:55
Hivatásuk a tárgyakat megőrizni

Papp Mátyás és Jakab Dániel tárgyrestaurátorokkal Budapesten, a Vasvári Ipari Parkban lévő műhelyükben találkoztam. A volt laktanya egyik épületében, az első emeleti két nagy helyiségben végzik aprólékos, szemet gyönyörködtető végeredményt hozó munkájukat. Mindenhol a fa jellegzetes illata fogadja a belépőt, a polcokon ezerféle szerszám, vegyszer, körben korszerű famegmunkáló gépek. Igazi, varázslatos birodalom, ahova a műtárgyak roskatagon, pudvásodva, elkopva érkeznek, és úgy távoznak, mintha csak most kerültek volna ki a több évszázaddal ezelőtt élt mesteremberek kezéből.

2020.03.08. 16:55

HORIZONT - az otthonteremtő technológia

A HORIZONT Global Kft. ügyvezető igazgatója és csapata több mint 20 éve dolgozik azon, hogy teremtsen valami jót, valami maradandót, egy olyan lehetőséget, amely segít a magyar családoknak saját otthonuk megteremtésében. A több mint 20 éves, szabadalmaztatott HORIZONTTM TECHNOLÓGIA ma már világszerte elismert acélszerkezetes építési rendszer, mely bárhol megállja a helyét, függetlenül az időjárási vagy földrajzi viszonyoktól. A tavalyi évben a több éves folyamatos technológiai fejlesztésnek köszönhetően, Dienstmann Tamás ügyvezető igazgató saját álmát is valóra váltotta, amikor kiforrott technológiájukra építve útjára indította a Fészekház Otthonteremtő Programot.

2020.03.08. 16:54
Sikeres volt a 2019-es esztendő

A Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség "KISZÖV" közgyűlés keretében köszöntötte a kitüntetteket Komáromban, a WF Szabadidőpark Éttermében.

2020.03.08. 16:54
Az Év Mérnöke Díjat is átadták

Huszadik alkalommal rendezték meg a Komárom-Esztergom Megyei Mérnökbált, ezúttal Naszály-Billegpusztán, a Balogh-Esterházy Kastélyban. Az eseményen Velencei Zoltán vehette át az Év mérnöke díjat, valamint köszöntötték a frissen végzett mérnököket, és "Az Év Háza Komárom-Esztergom megyében" pályázat díjazott tervezőit.

2020.03.08. 16:53
A három lábú szék sosem billeg

Immáron 27 esztendeje annak, hogy a tatabányai Rotavill Kft. megalakult. Az induláskor csupán négyfős vállalkozásból mára a térség vezető villamosipari kereskedője lett, a társaság 2019-ben az Év vállalkozója díjat is átvehette a VOSZ megyei szervezetétől. Az elismerést mintegy megkoronázza az újonnan épült telephelyük, melyet ez év januárjában vettek birtokba. Az alapítókkal, Lengyel Róberttel, Guttmann Gáborral és Horváth Nándorral, mondhatni, régi, jó barátként ültünk le beszélgetni múltról, jelenről, jövőről. Alábbi cikkünkkel mi magunk is tisztelegni kívánunk a teljesítmény előtt, amit ma a Rotavill név fémjelez.

2020.03.08. 16:53
Új lézervágó géppel is dolgozhatnak a fiatalok

Az Arconic Alapítvány jelképesen átadta az Alba Innovár Digitális Élményközpontnak azt a 60 ezer dollárnak megfelelő támogatást, amelyből az intézmény további fejlesztéseket valósít meg. Az új pedagógusoknak köszönhetően több műszakban, hétvégén is működhet a központ, illetve egy új, nagyteljesítményű lézervágó gép is a digitális alkotómunkát szolgálja a foglalkozásokon.

2020.03.08. 16:53
Harminchat éve város Sümeg

A várossá avatás 36. évfordulójára szervezett rendezvényen az újévet együtt ünneplők visszaemlékeztek az elmúlt esztendőre, valamint kitüntetéseket, elismeréseket vehettek át többen is. Az ünnepségre a Balaton-felvidéki Radetzky Huszáregyesület tagjai vitték be a város zászlaját, majd az elmúlt időszakra emlékezett néhány kiragadott példával Végh László polgármester.

2020.03.08. 16:52
30 éves a Tatai Televízió

30. születésnapját ünnepli idén a Tatai Televízió. A jubileum alkalmából szervezett ünnepi ülést Tata Város Önkormányzata és a Tatai Televízió Közalapítvány Kuratóriuma a Hotel Gottwaldban. Az eseményen részt vettek a volt és jelenlegi munkatársak, valamint mindazok, akik segítették, támogatták városunk televízióját az elmúlt három évtized során.

2020.03.08. 16:52
Fehérvári séták
1891. január 22-én halt meg a székesfehérvári születésű építész, Ybl Miklós. Bérházaktól kastélyokon, palotákon, bazilikákon át a Várkert Bazár, az Operaház, az MTA építése fűződik a nevéhez.
2020.03.08. 16:51
"A" legdinamikusabban fejlődő kisváros

"Komárom Európa egyik legdinamikusabban fejlődő kisvárosa" - hallhattuk, olvashattuk nem egyszer Molnár Attila polgármester szavait. Elnézve az elmúlt öt esztendő eredményeit, úgy tűnik, az "egyik" helyett inkább az "a" lesz a megfelelő. Egy biztos, a hasonló lélekszámú kisvárosok között nemigen akad másik Európa szerte, ahol ennél nagyobb volumenű fejlesztések történtek volna ilyen rövid idő alatt, és még korántsem vagyunk a végén, ahogy erről alábbi interjúnk is tanúskodik.

2020.03.08. 16:51
16 TOP-os projektet bonyolítanak

Pápán nem hozott alapvető változást az őszi önkormányzati választás, bár néhány esetben szorosabb volt az eredmény a vártnál. Maradt a jelentős többségű jobboldali városvezetés, mely további öt évig folytathatja az elkezdett munkát, és dolgozhat a folyó projektek megvalósításán. A befejezett és a tervezett beruházásokról dr. Áldozó Tamás polgármester, és Rádi Róbert, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. ügyvezetője tájékoztatta lapunkat.

2020.03.08. 16:51
"Soha rosszabb öt évet Rácalmásnak"

Ciklusértékelő beszélgetésünk során elégedettségének adott hangot Schrick István, Rácalmás polgármestere. Ha a számok tükrében vizsgáljuk az elért eredményeket, azok vissza is igazolják a városvezető optimizmusát, hiszen azok azt mutatják, 3,1 milliárd forintnyi fejlesztést hajtottak végre egyetlen önkormányzati ciklus alatt, ami ritka bravúrnak számít a magyar kisvárosok életében. Hogy mi mindenre futotta ebből a jelentős összegből? – alábbi összeállításunkból kiderül.

2020.03.08. 16:50
Gárdony és partvidéke

A Velencei-tó rehabilitációs pályázatához kapcsolódva az önkormányzati tulajdonhoz tartozó partszakaszok, strandok, fürdőhelyek is megújulnak. Lassan, de biztosan eltűnnek a retro-emlékművek, idejétmúlt építmények, pár év múlva újra igazi fényében tündökölhet a tópart. Erről beszélgettem Tóth István gárdonyi polgármesterrel.

2020.03.08. 16:50
Nem szabad kapkodva fejleszteni!

Az önkormányzati választások Adonyban Ronyecz Péter és csapata egyértelmű sikerét hozták. Olyannyira, hogy a polgármesteri címet soha nem látott szavazatmennyisséggel sikerült megnyerni. Ez egyértelmű felhatalmazást jelent, hogy a megkezdett út jó, ennek folytatását várják az önkormányzattól az adonyiak.

2020.03.08. 16:49
Előrelépés a fenntarthatóság jegyében

Melyek is azok az adottságok, amelyek Velencét oly vonzóvá teszik? Nemcsak a tó nádasokkal tarkított víztükrének látványa, a Bence-hegy, a háttérben húzódó Velencei-hegység szelíd dombjai, vagy éppen a dél felől besimuló mezőföldi lankák adják e település varázsát, hanem a még itt-ott fellelhető régi nádtetős halász- és présházak, pincék, a kastélyok (meg-megmaradt ősfás parkjaikkal). A helybéliek, az itt nyaralók, s az értékekben csak alkalmanként gyönyörködő turisták igényeit nem könnyű összhangba hozni - ezt a feladatot igyekszik megvalósítani a város képviselőtestülete, élén Gerhard Ákos polgármesterrel.

2020.03.08. 16:49
2019 az átadások éve volt

Veszprém tőszomszédja, a "Királynék Falva" egyre népszerűbb a fiatal családok körében, ami nem is csoda, hiszen a dinamikusan fejlődő kistelepülésen példaértékű munkát végez az önkormányzat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 2019-es esztendő, melynek során számtalan beruházást, fejlesztést adtak át az itt, illetve a környéken élők, tevékenykedők, vagy épp az ide látogatók legnagyobb örömére. Sövényházi Balázs polgármestert ezekről az eredményekről, illetve a következő időszak terveiről faggattuk.

2020.03.08. 16:48
Lencse és hurka, nagysikerű fesztivál Vámoson

A vámosi lencse fogalom, állítólag a Veszprém megyei település földjein termő apró finomság a világ talán legjobbja. Finom az íze, szép nagyok a szemek, és főzési tulajdonságai páratlanok. Erre a hagyományra alapozta a nemesvámosi önkormányzat nyolc éve a Lencse- és Hurkafesztivál megrendezését, és az esemény jól kinőtte magát. Február nyolcadikán, a sportcsarnok környékét sok ezer érdeklődő vette ismét birtokba.

2020.03.08. 16:48
Floriana Könyvtár és Közösségi Téravató

Február 1-jén a Vörösmarty Színház által színre vitt, a környékhez kötődő Perelj, Uram! című darab díszelőadásával avatták a csákváriak új, a 21. század igényeire szabott közintézményüket. A Floriana Könyvtár és Közösségi Tér megvalósításához Magyarország Kormánya 682 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyújtott, Csákvár Önkormányzata pedig 28 millió forinttal járult hozzá a költségekhez.

2020.03.08. 16:48
Sobor Antal: Perelj, uram!

Vannak szituációk, amikor a tanult pennaforgató félretesz mindenféle jól bevált kritikai módszert: esztétikai indoklást, színháztudományi okfejtést, szövegelemzést és társait. Mert vannak szituációk, amikor egy előadás úgy hat az emberre, mintha fejbe vágták volna egy szöges léccel. Amikor minden mondat, és szituáció fáj, és a tehetetlen düh, no meg a sírás szorongatja a torkot. Ilyen élmény a Vörösmarty Színház Perelj, uram! című előadása.

2020.03.08. 16:47
Navracsics Tibor kormánybiztos
- Gyerekkorom óta meggyőződésem, hogy Veszprém európai jelentőségű város, - mondta Navracsics Tibor, a Veszprém-Balaton 2023 Európa kulturális fővárosa program kormánybiztosa
2020.03.08. 16:47
Prima Primissima: Tóth Ildikó

Ez év januárjában a legprímábbak közé választották Tóth Ildikót, a Vörösmarty Színház színművészét. Az idén 30 éves pályafutását ünneplő művésznő szívének különösen kedves a Prima Primissima Díj, mert egy független, sokak véleményét visszatükröző, országos elismerés. Színes, izgalmas pályájáról kérdeztük a kitüntetettet.

2020.03.08. 16:47
Két kapu

Az egyik Tatabányán épült, fából, szorgos sváb mesterek keze munkájával. 120 éve szolgálja az itt lakókat. A helytelen kezelés, a karbantartás hiánya miatt megroggyant, széteséssel fenyegetett. A városi önkormányzat helyileg védetté nyilvánította, így csak szakértő kezek nyúlhattak hozzá. A másik egykor Párizs, majd Pápa dísze volt, jeles kovácsok készítették, és főurak, harcegek, grófok fogadásakor nyitotta ki légiesen áttört kovácsoltvas szárnyait. Aztán 1945-ben nyoma veszett. Két kapu, két sors, ám ezek a sorsvonalak 2019-ben összeértek. Mindkét kapu újra régi szépségében, pompájában áll, hirdetve a jó szándékú összefogás erejét. Ismerkedjünk meg hát a Főnixként hamvaiból feltámadt műemlékek történetével!

2020.03.08. 16:46
Látogatóközpont épült Péliföldszentkereszten

Bajót - Péliföldszentkereszten, a Gerecse szívében "Ahol a források vize és a zarándokutak csendje a sasbércek világával találkozik", átadták rendeltetésének a Gerecse Natúrpark Látogatóközpontot. A 214 milliós támogatással létrejött beruházás egy tematikus turisztikai fejlesztés, mely a helyi és a térségi kulturális, épített, természeti örökség turisztikai hasznosítására irányul.

2020.03.08. 16:46
Látogatás a Don Bosco Iskolaházban

A Regio Regia magazinnál immár hagyomány, hogy évente néhány alkalommal meglátogatjuk Polgárdiban Böjte Csaba testvér Don Bosco iskolaházát. Ezúttal is voltak partnereink (Gyermelyi Zrt., hentesmesterek, Andrea fodrászat), akik önzetlen adományaikkal igyekeztek szebbé varázsolni a gyerekek mindennapjait. Főztünk, fodrászkodtunk, együtt játszottunk, közösen vacsoráztunk. Az emlékezetes délután pillanatait Mazán Tibor, fotós kollégánk kapta lencsevégre.

2020.03.08. 16:45
Indul a rendházépületének felújítása Fehérváron

Január végén jelent meg az a kormányhatározat, amely az Árpád-ház Program részeként rendelkezik a „Királyok és szentek. Az Árpádok kora” című kiállítás megvalósításáról, és ennek érdekében a Szent István Király Múzeum Rendházépületének rekonstrukciójáról. A 21. századi múzeumi tér kialakításához közel 5,5 milliárd forintos támogatást biztosít a Kormány, melyet a város 189 millió forinttal egészít ki.

2020.03.08. 16:45
Ballagó idő nyomában: Hipp-hopp! Jött Vuk!

Remélem, a címekből minden Kedves Olvasó kitalálta, hogy az egyik legnépszerűbb magyar íróról, Fekete Istvánról emlékeztek meg a József Attila Művelődési Házban. Először fürge rókalábakon Vuk érkezett a Művészet Alsógallán rendezvénysorozat legutóbbi estjére, majd a 120 éve született író rendkívüli - időnként bizony emberfeletti - bölcsességgel megáldott, kedves állathőse is bemutatkozott.

2020.03.08. 16:44
Elment Wichmann Tamás

Súlyos betegségével küszködve arról álmodozott, hogy még végigszurkolhatja a tokiói olimpia döntőit. A kór azonban legyűrte a vasakaratú sportembert, egy héttel 72. születésnapját követően, február 12-én elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes, 37-szeres magyar bajnok kenus.

2020.03.08. 16:44
   Regio Regia magazin


157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás