szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


XVI. évfolyam 133. szám
FEJÉR/KOMÁROM-ESZTERGOM/VESZPRÉM MEGYE
2018.03.01. 20:14
IV. MOST FESZT 2018

A tatabányai Jászai Mari Színház egyfajta szakmai űrt kívánt betölteni, amikor 2015-ben életre hívta a MOnodráma és STúdiószínházi FESZTivált, a MOST FESZT-et, azzal a céllal, hogy seregszemléül szolgáljon a vidéki és határon túli színházak, illetve független társulatok monodráma és stúdiószínházi előadásainak. A fesztivál öt napja alatt a két színházi műfaj kiemelkedő alkotásait tekintheti meg a közönség és a szakma. Crespo Rodrigo színházigazgató nyilatkozott lapunknak.

2018.03.01. 20:10
Kéthetes kulturális program-kavalkád

Kínálatában és hatókörében is gazdagodott a Tatabányai Tavaszi Fesztivál programja 2018-ban. Ezúttal a megyeszékhely mellett két térségi településen, Tarjánban és Környén is jelentkeznek kulturális programokkal a fesztivál időszaka alatt.

2018.03.01. 20:10
Kikelet hóval, jéggel
Amikor ezeket a sorokat írom, éppen a tavaszt várjuk. Február a végét járja, ám kőkemény mínuszok teszik próbára az utcára merészkedő bátor "sarkkutató-jelöltet". Hol a tavasz? Hol van a kikelet?
2018.03.01. 20:10
Versenyképes a magyar autóipar

Versenyképes a magyar autóipar, ezt igazolja, hogy termelésének 91,8 százalékát külföldön értékesíti - mondta a külgazdasági és külügyminiszter.  Szijjártó Péter Budapesten az Autózás 2.0 című konferencián hangsúlyozta: az autóipar termelési értéke 2017-ben 8038 milliárd forintot tett ki, ami történelmi rekord, és a teljes magyar feldolgozóipari kibocsátás 28,7 százalékát adta.

2018.03.01. 20:09
A Henkel rekordszintű árbevételt és eredményt ért
„2017 nagyon sikeres év volt a Henkel számára.
2018.03.01. 20:09
„In balance” – Egyensúlyban
Húsz évvel ezelőtt a Transintertop név egy mindössze háromfős, kis speditőr céget takart. Ma ugyanez a társaság háromszáz emberére, kiváló partnereire, jelentős számú járművére büszke, és arra, hogy szakmájuk élvonalába kerültek.
A 7 milliárd forint feletti árbevételű vállalat, eredményei alapján, a magyar árufuvarozási piac 9. helyét foglalja el. Selmeczi Attila ügyvezető igazgatóval, a cég alapítójával a közelmúltban ünnepelt jubileum, illetve a február elején átadott nagyberuházás alkalmából beszélgettünk.
2018.03.01. 20:08
620 milliós beruházás a Tatai Ipari Parkban

Új gyárcsarnokot adtak át a Tatai Ipari Parkban. A beruházó MooWa Assembling Kft. a fejlesztés nyomán további munkahelyeket is teremtett a városban. A cég 2011. január 4-én kezdte meg működését Tatán, gyártócsarnokát az elmúlt években a Honvéd utca 41. szám alatt bérelte. Huzaltermékek szerelésével, fröccsöntésével, vágásával és csomagolásával foglalkoznak, fő tevékenységük a kézi összeszerelésű számítógépes és telekommunikációs kábelek gyártása.

2018.03.01. 20:07
Ipar 4.0 - Automatizálás VIDEOTON-módra

A szemünk láttára zajlik a negyedik ipari forradalom, az automatizálás korát éljük. Nem véletlen, hiszen a hatékonyság növelése mellett egyre égetőbb probléma mindenütt a munkaerőhiány. Az ipari robotok gyógyírt adhatnak minderre, pótolva a hiányzó élőerőt. De elérhetőek-e ma széles körben ezek a gépek, kik, hol és hogyan készítik azokat? A válaszért nem kellett túl messzire mennünk, hiszen a székesfehérvári VT-ASYST Kft., a VIDEOTON Cégcsoport tagjaként éppen ilyen egyedi robotcellákat, célgépeket készít partnerei számára. Vámosi Attila ügyvezető igazgató örömmel nyitotta ki titokzatos világuk kapuit lapunk előtt.

2018.03.01. 20:07
Bridgestone ünnep

Ünnepeltek a Tatabányai Ipari Parkban, hiszen éppen tíz éve kezdte meg az abroncsgyártást a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. A japán anyavállalat, a BIRD (Bridgestone Innovative and Rational Development) fantázianevet viselő legkorszerűbb, teljesen automata gyártástechnológiáját telepítette Magyarországra.

2018.03.01. 20:06
Innowiz mozgalom az autóüveggyárban

Az AGC Glass Hungary Kft. tatabányai gyárában 2012 óta működik elektronikus formában – előtte papíralapon zajlott - az innowiz rendszer, mely elnevezés az „innovation” és „wizzard” szavak összevonásából ered. A gyár, illetve a cégcsoport összes gyárának dolgozói egy webes platformon adhatják be újító javaslataikat, ötleteiket, melyek közül számosat fel is használnak az autóüveg-gyártás folyamataiban. Az innowiz rendszer tatabányai koordinátorával, Havelda Brigittával beszélgettünk.

2018.03.01. 20:06
Egy új aranykor hajnalán vagyunk?

Soha nem feledem azt a látványt, amikor a válság előtti években egy kétezer fős német kis falu szélén kilenc toronydaruval építették a sorházakat. Irigykedve néztem, tudtam, hogy idehaza mindez elérhetetlen. Mára kiderült, hogy mégsem az. Nyolc toronydarut számoltam, miközben áthaladtam a budapesti Erzsébet-hídon – meséli örömteli élményét a Grabarics Építőipari Vállalat cégtulajdonosa, Grabarics Gábor, aki az építőipari szakma jó ismerője, tekintsük át, hol tart ma a magyar építőipar, milyen eredményeket tud felmutatni, illetve milyen kihívásokkal kell szembe néznie.

2018.03.01. 20:05
KISZÖV szakmai konferencia

A Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség „KISZÖV” minden év elején nyílt szakmai konferenciát szervez tagjai számára a társérdekképviseletek képviselőinek meghívásával. Idén január 25-én az Edutus Főiskola adott otthont a rendezvénynek. A résztvevők a megyei Kormányhivatal, az Adóhivatal vezetőitől és kiváló szakembereitől első kézből tájékozódhattak az aktuális jogszabályi változásokról, a foglalkoztatással összefüggő pályázati lehetőségekről. Az idei tematikában emellett kiemelt figyelmet kaptak a Jogpontok projekt Munkaügyi Tanácsadó és Alternatív Vitarendezési Szolgálatról szóló előadások is.

2018.03.01. 20:05
A Dunaferr fejlődési pályára állt

A Dunaferr átvészelte a rendkívül nehéz acélipari piaci korszakot, a hosszú távú stratégia helyes kijelölésével a vállalat megerősödött, és fejlődési pályára állt - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

2018.03.01. 20:04
Agroverzum – épül a látogatóközpont

Korábbi lapszámunkban már olvashattak arról, hogy a közeljövőben Martonvásáron egy 9 milliárd forintos állami beruházás keretében új, világszínvonalú agrárkutató-centrum és látogatóközpont épül. Arra voltunk kíváncsiak, hol tart a projekt, mikorra várhatóak az első, már a nagyközönség számára is megtekinthető eredmények. Ellátogattunk Martonvásárra, a Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpontjába és erről kérdeztük Szekeres Zsolt projektvezetőt, valamint dr. Bajzáth Juditot az Agroverzum névre keresztelt, most készülő látogatóközpont szakmai vezetőjét.

2018.03.01. 20:04
Új adatvédelmi törvény - 2018

2018. május 25-én hatályba lép az Európai Unió adatvédelmi rendelete (General Data Protection Regulation, GDPR), mely egységesíti a 28 tagállam adatvédelmi rendelkezéseit, és felülírja a nemzeti jogszabályokat. A GDPR elsősorban a személyek jogait, másodsorban pedig a társaságok kötelezettségeit bővíti.

2018.03.01. 20:03
Veszprém a Balaton üdülőkörzet része lett

A Balaton így még komplexebb programlehetőséget tud nyújtani a jövőben, Közép-Európa egyedülálló turisztikai régiójává válva, figyelembe véve a következő években elkölthető 370 milliárd forintos fejlesztési forrást is – hangsúlyozta Hoffmann Henrik, a Balatoni Turizmus Szövetség (BTSZ) elnöke.

2018.03.01. 20:03
Vajdasági gazdaságfejlesztési program

A magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programja 2018-ban eléri a 250 millió eurós léptéket, ami azt jelenti, hogy betartották azt a 2015-ös ígéretet, amely szerint rövid idő alatt új jövőképet adnak a vajdasági magyarságnak, és a vajdasági magyar gazdaságot új alapokra helyezik - emelte ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára Bácskossuthfalván, ahol a program újabb pályázatait hirdették meg.

2018.03.01. 20:03
Energiahatékonysági beruházások
Sajtótájékoztató keretében jelentette be Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, Bencsik János országgyűlési képviselő, Schmidt Csaba Tatabánya polgármestere és Borsó Tibor a megyei közgyűlés alelnöke, hogy megújul a KEM-i megyeháza, és több hivatali épület a megyében.
2018.03.01. 20:02
Az érem két oldala

Az Európai Bizottság (EB) szakértői Budapesten ültek össze, hogy kiválasszák az Európa Kulturális Fővárosa címre pályázó hét magyarországi város – Debrecen, Eger, Gödöllő, Győr, Székesfehérvár, Szombathely és Veszprém – közül azt a hármat, amelyet a szűkített listára javasolnak. Végül Debrecen, Győr és Veszprém pályázatait ajánlja az Európa Kulturális Fővárosa (EKF 2023) projekt döntőjébe a testület.

2018.03.01. 20:02
Nem európai szintű meghallgatás volt
Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere rendkívüli sajtótájékoztatón számolt be az EKF-pályázat Budapesten tartott meghallgatásáról. A bírálóbizottság munkájával kapcsolatban – mint a delegáció egyik tagja – azt mondta, szakértői meghallgatás nem történt, kizárólag napi politikai kérdésekkel, vádpontokkal illették a fehérvári delegációt – kifogásolva a görög, a római és a keresztény-zsidó kultúrkörre alapozott értékeket.
2018.03.01. 20:01
Valóra válnak a dunaújvárosi álmok

Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármesterét arra kértük, adjon áttekintést arról, mi minden történt településükön az elmúlt esztendőben, illetve milyen előrelépések várhatóak a városgazdálkodást, a fejlesztéseket-beruházásokat, a kulturális és sportéletet érintően. Öröm volt hallgatni az elért eredményeket, és a közeljövő már kézzel fogható, megvalósulás előtt álló terveit.

2018.03.01. 20:01
Tovább épül a megyeszékhely

Simon Róbert Balázs megyei jogú városok fejlesztésének végrehajtásáért felelős államtitkárt látta vendégül a tatabányai városházán Schmidt Csaba polgármester és Bencsik János országgyűlési képviselő, ahol bemutatták, milyen nagyszabású, a megyeszékhelyet élhetőbbé és gazdaságilag még stabilabbá tevő beruházások valósulnak meg a következő években.

2018.03.01. 20:00
Rekord főösszegű költségvetés

Komárom idén is azok között volt, akik már az év elején elfogadott költségvetéssel rendelkeztek. Az alapos előkészítés, a széles körű társadalmi egyeztetés ezúttal is meghozta gyümölcsét: ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag fogadta el a képviselőtestület a város 2018-dik évi büdzséjét. Dr. Molnár Attila polgármestert a részletekről kérdeztük.

2018.03.01. 20:00
2018: Jókai Emlékév

Egy TOP-os turisztikai pályázat segítségével Pápán irodalmi tanösvényt szerettek volna létrehozni, felújítva a Petőfi- és a Jókai-házat, melyek szerves részét képezték volna a tematikus sétáknak. A pályázat nem nyert, de az önkormányzat ettől függetlenül is feladatának tekinti, hogy előbbre lépjen akár önerőből is ezen a téren – tudtuk meg dr. Áldozó Tamástól, Pápa város polgármesterétől.

2018.03.01. 19:59
A sportcsarnok mindent visz

Rácalmás önkormányzata 1,4 milliárd forint értékű, gigantikus fejlesztést hajtott végre a tavalyi esztendőben. A városi sportcsarnok építése volt a fő attrakció, melynek átadását az idei évre tervezik – tudtuk meg Schrick István polgármestertől.

2018.03.01. 19:59
Jubileumok éve Bábolnán

A bábolnaiak régi álma valósulhat meg az elkövetkező időszakban, hiszen hamarosan elkezdődhet a feltárt vízvagyonra támaszkodó városi strandfürdő építése, mely egy szabadidőparki fejlesztés keretében zajlik majd – tudtuk meg dr. Horváth Klárától, a kisváros polgármesterétől.

2018.03.01. 19:58
Újra kell gombolni a kabátot

Balatonalmádiban tavaly ilyenkor, a 2016-os évet értékelve még arról beszélgettünk Keszey János polgármesterrel, hogy ez az év a felkészülés, a pályázatírás éve volt. Akkor 2017 tavaszára remélték a döntéseket, de azokra egészen őszig várni kellett. Az elhúzódó támogatói döntések alaposan felforgatták a gondosan előkészített, azóta nyertessé vált pályázatok költségvetését – tudtuk meg a városvezetőtől.

2018.03.01. 19:58
Megújul a Velencei-tó

Gyakorlatilag 50 évnyi nemtörődést kell behozni, ha a tó rehabilitációjának kérdését elővesszük. Most egy uniós támogatás révén 14 milliárdnyi összeg fordítódhat az öko és turisztikai célok fejlesztésére 2017-től 2021 augusztusáig.

2018.03.01. 19:57
Kreatív lencseételek, finom hurkák fesztiválja

2017. február 10-én, szombaton hatodik alkalommal várta a Nemesvámoson illetve környékén élőket a Vámosi Lencse- és Hurkafesztivál. Évről évre egyre több csapat méri össze tudását a lencseétel főző-, illetve a hurkakészítő versenyen. Az egésznapos fesztiválon termelői piac, kulturális- és gyermekprogramok várják az érdeklődőket. Az idei újdonságokról Nemesvámos polgármesterét, Sövényházi Balázst kérdeztük.

2018.03.01. 19:57
Jövő tavaszra minden elkészülhet

Adonyban sikeresnek ítélik a Területi Operatív Programon való szereplést, hiszen öt pályázatot adta be, és valamennyire megkapták a támogatást. Jó előre, 2-3 éve megkezdték a felkészülést a projektek végrehajtására, forrásokat, tartalékokat képeztek, hiszen jól látszott, hogy bár 100%-os az egyes pályázatok támogatottsága, azok tartalma különböző okokból túllépi ezt a keretet, ők pedig a megvalósításban a teljességre törekszenek – tudtuk meg Ronyecz Péter polgármestertől.

2018.03.01. 19:56
Gárdonyi 10 próba - újra
2017. március 15-e azért is emlékezetes a gárdonyiaknak, mert akkor indult el hódító útjára a Gárdonyi 10 próba.
2018.03.01. 19:56
Mátyás király-emlékévet hirdettek 2018-ra

Hunyadi Mátyás születésének 575. és királlyá választásának 560. évfordulója alkalmából emlékévet hirdetett 2018-ra a Nemzetpolitikai Államtitkárság – jelentette be Potápi Árpád János államtitkár. A Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát, kiállítást tart majd, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.

2018.03.01. 19:56
A jó pálinkáról Szákszenden

Ha valaki eddig hiányos ismeretekkel rendelkezett a jó pálinka elkészítésével kapcsolatban, az igazán autentikus személytől, Izsó Lászlótól, a Pálinka Lovagrend tagjától sajátíthatta el a nemes ital cefrézésének és főzésének titkait. A dadi szeszfőzde tulajdonosa volt ugyanis vendége a második alkalommal megrendezett szákszendi pálinkakóstolónak, ami Hartmann Imre alpolgármester kezdeményezésére indult tavaly.

2018.03.01. 19:55
A télűző Velencei Karnevál

Velence város törekszik arra, hogy ne csak a nyári szezonban legyenek vendégcsalogató programjai. Ennek jegyében idén negyedik alkalommal rendezték meg a Velencei Karnevált. A turisták és a helyi lakók egész nap szórakozhattak a Korzón február 10-én.

2018.03.01. 19:54
Teljes a technológiai sor

Befejeződött a 2-3 sávos fedőréteg alapanyag megmunkáló és osztályozó sor rekonstrukciója a Befag Parkettagyárban, melyről még 2016-ban született döntés a vállalatnál. A három részből összeállított, 95 méter hosszú gyártósor kapacitása műszakonként majdnem a duplájára nőtt. A beruházás folyamatáról Varga László vezérigazgató és Paluska Csaba faipari technológus, projektvezető adott tájékoztatást.

2018.03.01. 19:54
Elhunyt Kallós Zoltán néprajztudós

92. életévében erdélyi otthonában, Válaszúton elhunyt Kallós Zoltán Kossuth-nagydíjas néprajztudós, a nemzet művésze, a Magyar Corvin-lánc birtokosa, az MMA életműdíjasa, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja. Kallós Zoltán a szellemi és tárgyi népművészet avatott ismerője volt, élete és munkássága az erdélyi és moldvai népművészet kutatásának, értékmentésének és a kisebbségi sorsban élő magyarságért vállalt erőfeszítések jegyében telt.

2018.03.01. 19:48
   Regio Regia magazin


163. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 162. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 161. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 160. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 159. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 158. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás