szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


XVI. évfolyam 125. szám
FEJÉR/KOMÁROM-ESZTERGOM/VESZPRÉM MEGYE
2016.09.22. 08:57
Tiszteletadás a Nemzeti Emlékhelyen

Augusztus 20-án szép székesfehérvári hagyomány, az hogy államalapító királyunk előtti tiszteletadás kerül sor a Nemzeti Emlékhelyen. Szent István szarkofágjánál dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke ünnepi beszédében államalapítónk szellemiségének továbbvitelét kérte, hogy legyen erőnk és tehetségünk megbirkózni a jövő problémáival, és hitünk a sikerünkben. A résztvevők a Fehérvári királyok menetéhez csatlakozva közösen sétáltak át a Szent István térre, Székesfehérvár Önkormányzatának ünnepi közgyűlésére.

2016.09.22. 08:52
Ünnepek és gyász
Még éppen csak elkezdődött a gyerekeknek az iskola, még harminc fokot mutat a kinti hőmérő, de feltartóztathatatlanul közeledik az ősz.
2016.09.22. 08:51
VIII. Hon-Nap

Új helyszínen, az Igmándi erődben várta a látogatókat a VIII. Hon-Nap. A rendező ezúttal is az Endresz Csoport volt. Idén is kiváló koncertekkel, nívós előadásokkal, gyermekprogramokkal, prémium kategóriás hagyományőrzőkkel, és nagyszerű kiállításokkal kedveskedtek az érdeklődőknek.

2016.09.22. 08:51
Megújult a T-Szol Zrt. székháza
Nem is választhatott volna megfelelőbb időpontot Tatabányán a T-Szol Zrt. felújított székházának ünnepélyes átadójára, mint a 66. Bányásznap nyitónapját.
2016.09.22. 08:51
Emblematikus, XXI. századi épületet terveznek

Orbán Viktor miniszterelnök legutóbbi tatabányai látogatásán a Modern Városok Program keretében írta alá a város polgármesterével, Schmidt Csabával azt a tízpontból álló együttműködési szerződést, amely új fejezetet nyit majd a megyeszékhely gazdasági, kulturális, oktatási és turisztikai életében egyaránt. A több mint 40 milliárd forintos kormányzati támogatást magába foglaló megállapodás első és egyben legkiemelkedőbb projektje a vasútállomás modernizálása.

2016.09.22. 08:50
A segítő állam a cél

A Magyar Kormány célul tűzte ki a közigazgatás reformját, a bürokrácia és az állami rezsi csökkentését.
E téren már számos előrelépés történt, és történik ma is, ami nem csak az állampolgárokat, hanem a vállalkozásokat is érinti. Az eddigi intézkedésekről, azok hatásairól, illetve a legaktuálisabb témákról – a bürokrácia-csökkentés újabb szakaszáról, és az állami tisztviselők életpálya-modelljének bevezetéséről - dr. Simon László kormánymegbízottat, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetőjét kérdeztük.

2016.09.22. 08:50
24. Berhidai Napok

Kegyes volt a sors, ragyogó, napfényes hétvégén ünnepelhettek a berhidaiak szeptember 9-10-11-én. „Idén nem lesz gumicsizmás party” – utalt köszöntőjében Pergő Margit polgármester a tavalyi esős időjárásra. A háromnapos programsorozat ezúttal is a hagyományos tematikára épült: teret adott a helyi csoportok bemutatkozásának, neves sztárok szórakoztató előadásainak, kiállításoknak, játszóházaknak, éjszakai focinak, főzőversenynek és az ezeket kísérő vásári sokadalomnak. Az első napon, péntek délután – ahogy az már szokásos - az ünnepélyes megnyitó keretében adták át az idei berhidai kitüntetéseket.

2016.09.22. 08:49
A Kertbarát Kör kiállítás-megnyitója

Kellerné Szász Anikó, a Berhidai Kertbarát Kör vezetője minden évben elmondja a csodásnál csodásabb kiállításukon, hogy az idei volt a csúcs, most már kifogytak az ötletekből, fogalmuk sincs, mit lehetne kitalálni a jövőre nézve. Aztán, amikor eljön a következő évi kiállítás napja, mindig mosolyogva fogad, és lelkesen meséli, mi az adott év tematikája, milyen gondolatok mentén építették fel új terménybemutatójukat. Nem volt ez másképp most sem. Kreativitásuk határtalan.

2016.09.22. 08:49
Megújult Ercsiben az Eötvös-kápolna

Báró Eötvös József élete és öröksége erkölcsi mérce az utókor számára, nagyságával és tévedéseivel együtt - mondta az emberi erőforrások minisztere a Fejér megyei Ercsiben, ahol szombaton felavatták az újjáépült Eötvös-kápolnát, Eötvös-obeliszket és a Mária-kegyhelyet.

2016.09.22. 08:48
A magyar-kínai kapcsolatok szimbóluma

A  Győri-Kastély nettó 380 millió forintos beruházásához - uniós forrásból - 345 millió forint támogatást nyert a Fejér megyei település. Galambos Dénes országgyűlési képviselő avatóbeszédében hangsúlyozta, hogy a térség turisztikai gyöngyszeme eddig a rácalmási Jankovich-kúria volt, mostantól azonban a Győry-kastély is „a választókerület ékszere lesz”.

2016.09.22. 08:48
Évtizedes barátság köttetett újra

Éppen húsz éve annak, hogy Polgárdi és a németországi Grafrath testvértelepülési megállapodást kötött. A jubileumot találkozóval ünnepelték, ahol vendégül látták a magyar kisváros másik két testvértelepülését is: a felvidéki Vágfarkasdról ötfős, a partiumi Mezőpetriről pedig négyfős küldöttség érkezett. A bajor delegációt 40 fős harmonika-zenekar, az Akkordeonorchester Ampertal kísérte. A küldöttséggel tartott Hans Eiwan, Grafrath egykori polgármestere, aki annak idején német részről az együttműködést szentesítette.

2016.09.22. 08:48
Átadták Oroszlány új sportcsarnokát

Nemzetközi kosárlabda-mérkőzések megrendezésére alkalmas sportcsarnokot adtak át szombaton Oroszlány központjában. Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke köszöntőjében elmondta, az oroszlányi sportcsarnok építését a társasági adó felajánlása tette lehetővé, mely egy kormányzati stratégia része. Az MKOSZ 7 milliárd forintból gazdálkodhat, az összeg egyharmadát létesítmények fejlesztésre fordítják.

2016.09.22. 08:47
A Magyar Népdal Napja

Martonvásáron a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban szeptember második hétvégéjén fergeteges sikert aratott az a kétnapos programsorozat, amelyet a magyar népdal tiszteletére rendeztek, immár harmadik alkalommal. Több ezren élvezték a fantasztikus hangulatú műsorokat, előadásokat, az azokat övező vásári forgatagot. A zárás előtti pillanatokban Nagy Árpádot, a Magyar Népdal Napja kommunikációs vezetőjét kértük, ossza meg velünk benyomásait, értékelje a két nap eseményeit.

2016.09.22. 08:47
91 milliárd a komplex telepprogramra

Augusztustól 91 milliárd forint áll rendelkezésre a komplex telepprogram folytatására - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a Fejér megyei Sárkeresztúron tartott sajtótájékoztatón.

2016.09.22. 08:46
Hogy a néptánc öröm legyen…

A Bán László művészeti vezetésével működő, nagy múltú tapolcai Batsányi Táncegyüttes jövője szempontjából az egyik legfontosabb kérdés, hogy képes lesz-e az elkövetkező időszakban, években minőségi utánpótlást kinevelni. Kis Betti és Buzás Balázs az együttes két, biztos szakmai lábakon álló, tapasztalt és elhivatott tagja ezen dolgozik.

2016.09.22. 08:46
Füredi szálloda nyerte a turisztikai szakma Oscar-

Huszonharmadik alkalommal hirdették ki az egyik legjelentősebb turisztikai elismerés, a World Travel Awards nyerteseit. A szakmai zsűri döntése alapján Magyarország vezető Resort Szállodája immáron harmadik alkalommal a balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort Wellness & Konferencia Szálloda lett.

2016.09.22. 08:45
Újjászületett a kulturális élettér Nagyvenyimen

Több ezren vigadtak a Nagyvenyim önállóvá válásának 69. évfordulójára megrendezett Falunapi Forgatagban. Az ünnep legkülönlegesebb aktusa azonban a Palágyi Józsefről elnevezett új könyvtár átadása volt. A település polgármester asszonya, Vargáné Kaiser Katalin számolt be lapunknak az eseményről és a könyvtárépítés előzményeiről:

2016.09.22. 08:45
Egy értékes falunap

Sokan azt gondolják, egy vidéki falunap nem is szólhat másról csak a bóvlikról, a lakodalmas bandákról, az eszem-iszomról. Szerencsére mindig akadnak olyanok, aki ezt cáfolják. A nemesvámosiak ismét megvillantották kreativitásukat, megmutatták, hogyan lehet méltó módon, közösen ünnepelni, kikapcsolódni, mégis értelmes célok mentén együttműködni. A Veszprém melletti község augusztus első szombatján – a település napján, egy reggeltől késő estig tartó, gazdag programsorozat keretében - közösen mutatta be Értéktárát testvérvárosával, Tusnáddal. Sövényházi Balázs, Nemesvámos polgármestere számolt be lapunknak az eseményről.

2016.09.22. 08:44
Gárdony nyáron

Az idegenforgalom a Velencei-tó-parti települések egyik bevételi forrása. Gárdony város sincs ezzel másképp – többek közt erről beszélgettünk Tóth István polgármesterrel.

2016.09.22. 08:44
Új vezérigazgató a Magyar Suzukinál
Yoshinobu Abét nevezték ki a Magyar Suzuki Zrt. élére. Az előző vezérigazgatót, Naoyuki Takeuchit előléptette az anyavállalat, a Suzuki Motor Corporation.
2016.09.22. 08:43
Corner Hotel a város közepén

„Valakit vendégül látni, annyit jelent, mint felelősséget vállalni azért, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.” – olvasható a dunaújvárosi Corner Hotel & Kávéház honlapján hitvallásuk a vendéglátásról. Aki járt már itt, jól tudja, hogy Grábics Gábor és csapata, vérbeli vendéglátósokként mindent megtesznek azért, hogy az idelátogató kellemes, pozitív élménnyel gazdagodhasson.

2016.09.22. 08:43
Biofoszfát üzem épülhet Kajászón

Ki gondolná, hogy egy Fejér megyei kistelepülés – esetünkben Kajászó – határában világszínvonalú, egyedi technológiára építő, a foszfor-tápanyaggyártást forradalmasító biofoszfát üzem épülhet? Ráadásul az ötlet és a technológia magyar tervezésű, tudtuk meg Edward Someustól, a Terra Humana Kft. ügyvezetőjétől.

2016.09.22. 08:42
Átadták az Esztergom és Párkány közötti teherkompo

Határon átnyúló együttműködésben készült teherkompot adtak át Esztergom és Párkány között. Az 1,1 milliárd forintos beruházással megszűnt a Esztergom és Párkány közötti áruszállítás fő akadálya, mert a komp a legnagyobb kamionok átkelését is lehetővé teszi.

2016.09.22. 08:42
Mindenki ezt a focit játssza

2016. augusztus 21-27. között Székesfehérváron az EMF EURO 2016-on, vagyis a Minifoci-Európa-bajnokságon mérte össze erejét 32 ország felnőtt kispályás futballválogatottja. A Piac téri parkolóban, a 2400 fős ideiglenesen kialakított stadionban díjtalanul élvezhették a meccseket a foci szerelmesei, köztük Tibor Dávid, az Országos Minifutball Szövetség elnöke, a legfőbb támogató, a Masterplast Nyrt. vezérigazgatója. Mi is a lelátón értük őt utol.

2016.09.22. 08:41
Önerőből építkezett a Coloplast

Negyedik gyárcsarnokát avatta fel Tatabányán az egészségügyi termékeket előállító, dániai központú Coloplast vállalat. Az új gyár a cég saját beruházása, melynek összértéke meghaladja a hatmilliárd forintot - mondta avatóbeszédében a Coloplast Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

2016.09.22. 08:41
A jó példa ragadósabb is lehetne!

A VIDEOTON vállalatcsoport tagjainak együttműködése különleges értéket képvisel ma a piacon. Hazánk legnagyobb magyar tulajdonban lévő ipari csoportja ennek a többletnek, versenyelőnynek köszönhetően Magyarországon az elsők között nyerte el a Kiemelt Beszállító státuszt, elsőkörös, vezető német autóipari beszállító partnerénél. Azt, hogy mindez milyen teljesítményt takar, a legjobban a számok mutatják: a VIDEOTON csoport közreműködésével gyártott termékek már évente 6 millió új autóban, világszerte tucatnyi autómárka számos modelljében járulnak hozzá az utasok védelméhez a passzív biztonsági rendszerek részeként – tudtuk meg Schnaider Dávid, üzletfejlesztési igazgatótól.

2016.09.22. 08:41
Az év vállalkozása: DUNAGÁZ Zrt.

A Komárom-Esztergom megyei Kereskedelmi és Iparkamara a közelmúltban az „Év vállalkozása” címet adományozta a dorogi székhelyű DUNAGÁZ Gázipari Oktatási és Minősítő Zrt.-nek. A díjat Gáspár Jánosné vette át, aki 2015 végéig vezérigazgatóként vezette a céget. 25 év értékteremtő munkája, egy átlagon felüli teljesítmény áll a kitüntetés mögött.

2016.09.22. 08:40
Javult az agrárágazat jövedelmezősége

Hagyományosan hintón érkeztek a 30. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok díszvendégei a megnyitóra. Czerván György államtitkár, Czunyiné dr. Bertalan Judit kormánybiztos, Popovics György, a megye közgyűlésének elnöke, és a házigazda Nemzeti Ménesbirtok Kft. igazgatója, Bérci Balázs köszöntötték az egybegyűlteket.

2016.09.22. 08:40
Helyzetkép gépújdonságokkal
Gyakorlati gépbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatóra hívták meg az újságírókat a Bábolnai Gazdanapok ünnepélyes megnyitóját követően. Az Invest Kft., az IKR Gépkereskedelmi Kft., valamint a CornMill Hungary Kft. szakmai előadásait az IKR Park konferenciatermében tartották, ahol mindhárom cég munkájáról, jelenlegi helyzetéről, és nem utolsó sorban az újdonságaikról tájékoztatták a meghívottakat.
2016.09.22. 08:39
Van más megoldás online pénztárgép helyett

A Kormányzat zászlajára tűzte a gazdaság kifehérítését, és ennek érdekében egyre szélesebb körben kötelezi a vállalkozásokat az online pénztárgépek beszerzésére. No, de tényleg kötelező? Nincs más, olcsóbb eszköz, ami mégis megfelel a kormányzati célkitűzésnek? A több mint húsz éves múltra visszatekintő cég, a rEVOLUTION Software szerint igen is van legális, korszerű, költséghatékony és a jövő szempontjából is előremutató megoldás. Erről beszélgettünk dr. Ransburg Beatrix üzletágvezetővel és Kaltenecker Tamás értékesítővel.

2016.09.22. 08:39
66. Bányásznap Tatabányán
Háromnapos programmal emlékezett Tatabánya az 1919. szeptember 6-i csendőrsortűz áldozataira, a tiszteletükre megrendezett 66. Bányásznapon.
2016.09.22. 08:38
Lelkekre ható hang

Vásáry André koncertjére zsúfolásig megtelt az újjáépítésének és újraszentelésének 150. évfordulóját ünneplő környei katolikus templom. Hazánk egyetlen férfi szopránénekese komolyzenei kísérettel – a Sturcz Quintettel –
érkezett, és a lelkekre ható, különleges egyedi hangjával ezúttal is lenyűgözte közönségét. Az előadás után beszélgettünk.

2016.09.22. 08:38
150 éves a környei templom

Környén 1775-ben Fellner Jakab tervei alapján építettek barokk templomot, mely tűzvész áldozata lett. Helyére Ybl Miklós álmodta meg, és vetette papírra a ma is működő romantikus templomot, mely 1865-66 között meg is épült. A templom újjáépítésének és újraszentelésének 150 éves évfordulóján, 2016. augusztus 7-én, vasárnap egész napos ünnepi programmal várta a híveket és vendégeket a Környei Római Katolikus Egyházközség és Környe Község Önkormányzata.

2016.09.22. 08:37
A FEZEN néző-rekordja – 40.000!

A FEZEN idén nyáron is fergeteges szórakozást kínált a székesfehérvári fesztiválra ellátogatók számára. A majd 40.000 fesztiválozó kedvére válogathatott a legkülönfélébb fellépők közül.

2016.09.22. 08:37
Az agárdi Tündérkert

A helyi önkormányzatok támogatására meghirdetett pályázaton 311 település részesült a 10 milliárd forintos összértékű forrásból. Fejér megyéből 15, a bicskei térségből 6 pályázat mondható eredményesnek – köztük az agárdi Ősz utcai épület megújítására beadott terv. A Velencei-tó egyetlen bölcsődéje alakulhat át ennek révén.

2016.09.22. 08:37
Szerzetesek asztalánál

A Szerzetesek asztalánál című kiállítást a Forster Gyula Örökségvédelmi Központ és a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum rendezte. A tárlaton, mely október 31-ig látogatható, a magyarországi szerzetesrendek étkezési kultúrájának tárgyi emlékei láthatók.

2016.09.22. 08:36
Egy sikeres generáció képviselője: Gnám Tamara

Sorozatunkban másodikként a Tatabányai SC egyik nagy reménységét, Gnám Tamara párbajtőrözőt mutatjuk be. A 16 éves Tamara nevéhez fiatal kora ellenére már most nagyon sok bravúros eredmény kötődik.

2016.09.22. 08:36
Az utolsó szamuráj: Filep Imre

Egy korábbi interjúban Óvári Attilával, a komáromi B&O Engineering Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk, aki elmondta, hogy cégük felelősséggel tartozik közvetlen környezetük iránt, így többek mellett támogatják a határváros Tempo Karate Sportegyesületét is. Hogy miért éppen őket? Erre a kérdésre kerestük a választ Filep Imrével, a tempósok edzőjével, vezetőjével, mesterével.

2016.09.22. 08:35
Pápa elvarázsol

Páratlan időutazás! Parókák, nehéz bársonyok, susogó selymek, a barokk pompa élővé válik, ahogy a múltba csöppenünk. Szobáról szobára bepillantást nyerhetünk a grófok és grófnők mindennapi életébe azzal a különleges hangulatú tárlatvezetéssel, melyet a pápai Esterházy Kastély kínál.

2016.09.22. 08:35
Új kiadványok a Közép-Dunántúlról

A Magyar Turisztikai Ügynökség Közép-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága a nyár folyamán 3 új tematikus kiadványon dolgozott, melyből kettő a magyar mellett német nyelven is kiadásra kerül.

2016.09.22. 08:34
Tánckavalkád Fehérváron

Szlovákia, Baszkföld, Grúzia, Indonézia, Moldávia, Argentína, Horvátország mellett Erdély, Felvidék, Vajdaság táncosai érkeztek Székesfehérvárra a Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztiválra az Alba Regia Táncegyesület meghívására.

2016.09.22. 08:34
Év Homlokzata pályázat
Több mint 250 nevezés érkezett az Év Homlokzata pályázatra, melyet öt kategóriában írt ki építészeknek és kivitelezőknek a díj alapítója és támogatója, a Baumit.
2016.09.22. 08:34
Koronázási kard

Székesfehérvár MJV törekvése, hogy a koronázó városhoz és történelmi múltunkban betöltött szerepünkhöz méltóan itt legyenek jelen a koronázási jelvények hű másolatai.

2016.09.22. 08:33
   Regio Regia magazin


157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás