szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


Regio Regia - 2012. 107. szám

XII. évfolyam 107. szám

FEJÉR/KOMÁROM-ESZTERGOM/VESZPRÉM MEGYE

A KÖZÉP-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ ÜZLETI MAGAZINJA

2012.07.03. 11:01
Helyben vagy távol az otthontól?

Az álommunka néha karnyújtásnyira van, néha utazni kell érte – egy jobb lehetőségért sokan a költözést is vállalják. A Profession.hu utánanézett, hogyan állunk mobilitás dolgában, és milyenek a kilátásaik a helyben maradóknak Komárom-Esztergom megyében.

2012.07.03. 11:00
A túlélés receptje: több lábon kell állni!

Herédi Jánost, a negyvenkét éves építési vállalkozót mindenki ismeri a szakmában Tatabányán, és környékén. A Hotel Árpád irodaszintjén lévő székhelyén fogad, hogy közösen felidézzük az elmúlt húsz év történéseit. A kellemesen berendezett iroda falán üvegszekrénykékben modellautók sorakoznak jelezve, hogy nem kérges szívű üzletemberrel van dolgunk, hanem ma is ott lakozik benne a homo ludens, a játszó, játékos ember.

2012.07.03. 10:59
Kora nyári kuriózumok
Idei harmadik lapszámunk ismét bővelkedik különlegességekben, kuriózumokban. Kapcsolatot kerestünk, és találtunk a miénkhez hasonló stílusban és formában íródott Székelyföldi Régió magazinnal, reméljük, hogy a kölcsönös bemutatkozás nem marad folytatás nélkül, mindkét újság hasznára, és az olvasók örömére válik.
2012.07.03. 10:58
Szép és egyedi utcakép Oroszlányban

Májusban készült el a Rákóczi út második újraalkotott sgraffitója, Vecsési Sándor: Halászok c. faliképe. A Zámbó Kornél festőművész és Molnár Lajos vezette csapat, a Tri-Bau Kft. munkatársai egy nap alatt hozták létre a murális műalkotást. Az első újraalkotott oroszlányi sgraffitóval, Ridovics László: Táncoló lányok c. művével áprilisban debütált a csapat és a technológia.

2012.07.03. 10:58
Párbeszéd Napja Dorogon

Az Európa Nap - Párbeszéd napja Dorog városa számára mindig egy kiemelt jelentőségű ünnep, hiszen alkalmat kínál arra, hogy a város vezetése és az itt működő civilszervezetek áttekinthessék közös ügyeiket, megfogalmazhassák céljaikat, és a közösség erejét kiaknázva új ötleteket, javaslatokat hozzanak felszínre. A párbeszédet, az együttgondolkodást minden évben egy konferencia segíti, meghívott előadóval. Idén egy valódi civil szerveződés, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke, Kónya Péter volt az esemény vendége.

2012.07.03. 10:57
A dorogi rendőrkapitányság a megye legjobbja

Sok célkitűzést hallhattunk az elmúlt években a rendőri munka hatékonyságának, a közbiztonságnak a növeléséről, a bűncselekmények és közlekedési balesetek számának csökkentéséről. Dorogon a rend őrei ékes bizonyítékát adták, hogy mindez lehetséges. Széles társadalmi összefogással, kemény, kitartó és következetes munkával, no és megfelelő körülményekkel. Krasula János rendőr alezredest, főtanácsost, a Dorogi Rendőrkapitányság vezetőjét kértük meg, mutassa be új helyre költözött kapitányságukat, körülményeiket, elért eredményeiket.

2012.07.03. 10:57
XXI. századi bérlakások Oroszlányban

Befejeződtek az Oroszlányi Szolgáltató Zrt. tulajdonában lévő Petőfi udvar 1-2. szám alatti épülettömb felújítási munkálatai. A beruházás során 24 modern, jó minőségű bérlakást alakítottak ki. A beruházás bonyolítását, koordinálását a társaság munkatársai végezték.

2012.07.03. 10:56
A testvérbarátság hosszú időre szól

Testvérbarátságok évfordulóját ünnepelte Tata város három napon keresztül június közepén. Tata és Gerlingen huszonöt, Szőgyén tizenöt és Szováta tíz éve tartja a testvérkapcsolatot, mely mindegyik részről töretlenül fejlődik. Ehhez a szép jubileumhoz méltóan a négy település együtt emlékezett meg a maguk mögött hagyott évekről. A hármas évfordulónak a Tatai Sokadalom szolgált hátteréül.

2012.07.03. 10:55
Miniszteri biztos a határon túli gazdasági kapcsol

Régiónk ismert vezetője Radetzky Jenő, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Külgazdaságért felelős alelnöke ezentúl miniszteri biztosként is segíti majd a Kárpád-medence gazdasági kapcsolatainak élénkítését. Új pozíciójában - ha lehet - még többet kíván tenni a határokon átnyúló magyar-magyar kapcsolatokért. Erről kérdeztük.

2012.07.03. 10:54
Isten éltesse a 86 éves Grosics Gyulát!

Grosics Gyula, a Fekete Párduc, a legendás Aranycsapat kapusa 1926. február 4-én született Dorogon. Pályafutása során szerepelt a Dorogi Bányászban, a MATEOSZ MSE-ben, a Honvédban és a Tatabányában. A magyar válogatottban 86-szor játszott, részt vett három világbajnokságon (1954, 1958, 1962), az 1952-es helsinki olimpián pedig tagja volt az aranyérmes csapatnak. Túl néhány súlyos betegségen, műtéten, kissé görnyedten ugyan, de szellemi képességeinek teljes birtokában még ma is szívesen tesz eleget erejéhez mérten a gyakori meghívásoknak. Tatabányán, Szepesi Gusztáv sírjának meglátogatása kapcsán beszélgettünk a kiváló sportemberrel.

2012.07.03. 10:53
Elkészült a Dél-kelet-európai Térség kulturális és
Az Európai Unió Dél-kelet Európai Transznacionális Programjának második pályázati kiírásán nyertes „RECULTIVATUR” című projekt fő célja, hogy a Térség kulturális-vallási értékeit (épített és szellemi örökségeit) a helyi kincsekkel, emberi erőforrásokkal, infrastruktúrával és szolgáltatásokkal együtt hasznosítsa. A hasznosítás eredményeképpen olyan vallásturisztikai lehetőségek fejlesztésére kerül sor, amelyek a projektbe bevont területeken új munkahelyeket teremtenek és újabb bevételeket generálnak. A projekt megvalósítására összeállt konzorcium, amelynek részére közel 2,5 millió eurós EU támogatás áll rendelkezésére, a Közép-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt. vezeti. A projekt időtartama 3 év.
2012.07.03. 10:52
A saját hajuknál fogva…

A kilencvenes évek elején, még Radir rádiósként ismerkedtem össze Géringer László autókereskedővel. „Géringer, itt jó autót vehetsz!”- szólt reklámja egész nap az éterben. A szimpatikus komáromi üzletember ötgyerekes családból származik, és örökíti a hagyományt, neki is öt utódja van. Közel harminc éve kezdte a vállalkozást, és cégében, a Géringer Szerviz Kft-ben rajta kívül még nyolc vezető munkatársa is tulajdonos. Így, együtt, vállat vállnak feszítve sikerült közös erővel, mondhatni a saját hajuknál fogva kirángatni magukat abból az óriási gödörből, amelyet a gazdasági válság ásott.

2012.07.03. 10:52
XX. DUNAGÁZ Szakmai Napok

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét a visegrádi Thermal Hotelben gyűltek össze az ország minden pontjáról a gáz- és energiaipar vezető szakemberei, hogy a DUNAGÁZ Szakmai Napok keretében megvitassák a szektor gondjait, problémáit. Az április 18-19-i, huszadik, jubileumi konferencián tizenhárom kiállító, és mintegy kétszáz vendég vett részt. A programot ezúttal a legkiválóbb hazai előadók mellett bolgár vendégek prezentációja is színesítette.

2012.07.03. 10:52
DUNAGÁZ Szakmai Konferencia huszadszor
Fülöp Lajos, a Magyar Mérnöki Kamara Gáz- és Olajipari Tagozatának elnökségi tagja, a konferencia aktív szervezője ekképp foglalta össze a konferencia húsz évét:
2012.07.03. 10:51
A huszonötös mérföldkő – Vorpa

Magyarország egyik első vegyesvállalata, a lábatlani Vorpa Gépgyártó Kft. 1987. október 23-án alakult. Az elmúlt negyed évszázad tapasztalatai és történései megmutatták, hogy a sikeres működés kulcsa a beruházásokra koncentráló és a piac változásaira reflektáló gondolkodásmód. A cég 25 éves jubileuma kapcsán Lévai István ügyvezető-igazgató úrral beszélgettünk múltról és jövőről.

2012.07.03. 10:51
„Kishajós” partnertalálkozó a yachtkik

A Fűzfői Papírmanufaktúra Kft. az idei évben is partnertalálkozó keretében mutatta be új termékeit. Különleges helyszínre, a balatonfűzfői yachtkikötőbe invitálták vendégeiket, akik szervezett gyárlátogatáson akár testközelből, akár távolabbról, egy rövid hajókirándulás során a Balaton vizéről is megtekinthették a papírgyárat. Magazinunk is eleget tett a meghívásnak, László Albert ügyvezető igazgató, a fűzfői „kishajós” füzetek elkötelezett képviselője lelkesen mesélt újdonságaikról, együttműködéseikről.

2012.07.03. 10:50

Három dimenzióban ellenőrzik a kamerák az alkat

Az 1968-ban alapított Tatabányai Rugógyár azon kevés egykori állami vállalatok közé tartozik, melyek élnek és virágoznak a mai nehéz gazdasági körülmények között is. Sikeresen önállósodik 1986-ban, túléli a rendszerváltást, a keleti piacok elvesztését, majd 1993-ban – a privatizációt követően – elindul az autóipari beszállítók rögös útján. Az ezredfordulóra számos iparág stratégiai beszállítójává válik: az autóiparon túl jelentős mennyiségben gyárt műszaki rugókat a vasútipar, a gépipar, valamint az elektromos ipar számára egyaránt.
2012.07.03. 10:49
SCS Stahlschmidt Cable Systems Magyarország Kft.:

A német Stahlschmidt cég családi vállalkozásként, 1924-ben alakult Bad Berleburgban. Fő profilja a hetvenes évekig rugók gyártása volt. Hosszú távon az igen megerősödött német rugóipar miatt szélesítették ki termékpalettájukat a bowdenek felé. Mára a komplett ülésmozgatás, motorháztetőnyitás, ajtónyitás, csomagtartónyitás, tanksapka nyitás és sok más kényelmi funkció nélkülözhetetlen része a bowden.

2012.07.03. 10:49
Új malom épül Gyermelyen

Magyarország piacvezető tésztagyára, a Gyermelyi Zrt. közel 2 milliárd forintból épít új malmot, a beruházásnak köszönhetően a lágybúza és tojás mellett a durumbúza is kizárólag hazai, vállalaton belüli forrásból származik majd. Az április 12-i alapkőletételen részt vett és beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök.

2012.07.03. 10:48
A Grabarics Kft. mindig dunaújvárosi marad

2012. május 4-én örömteli eseményre invitálta a Grabarics Építőipari Kft. partnereit és a sajtó képviselőit. Projektzáró ünnepség keretében avatták fel kibővített dunaújvárosi telephelyüket, illetve új acélszerkezeti üzemüket. A hároméves fejlesztési program céljait, eredményeit Karacs László ügyvezető igazgató ismertette, majd ünnepi beszédet mondott Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere, és Grabarics Gábor, az építőipari vállalat tulajdonos-ügyvezető igazgatója. A nemzeti színű szalag átvágását követően a meghívottak megtekintették a felújított, kibővített telephelyet, bejárták az egyes részlegeket. Ezt követően az állófogadáson Dr. Dorkota Lajos, a Fejér Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja pohárköszöntőjében méltatta a beruházást.

2012.07.03. 10:47
Agárdi Pálinkafőzde: Tíz éve a csúcson!

Éppen két éve annak, hogy magazinunk hasábjain bemutattuk az Agárdi Pálinkafőzdét, és címlapunkról mosolygott vissza annak vezetője. Az azóta eltelt időben számos újabb, kimagasló eredményt értek el, nem utolsó sorban nemzeti ünnepünkön Vértes Tibor átvehette a Magyar Ezüst Érdemkeresztet a vidékfejlesztési minisztertől. A kitüntetett főzőmesterrel a pálinkafőzde kóstolóházában beszélgettünk az alakulás óta eltelt tíz év eseményeiről.

2012.07.03. 10:46
Vízisport-bázist avattak Rácalmáson

Ismét megvalósult egy sikeres pályázati projekt Rácalmáson: június 2-án, a településen megszervezett gyermeknap nyitórendezvényeként avatták fel a város új, Duna-parti vízisport-bázisát. Az ünnepélyes átadáson jelen volt Dr. Dorkota Lajos országgyűlési képviselő, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője, Schrick István polgármester, Füredi Gábor, a Rácalmás Sportegyesület elnöke, valamint a magyar kajak-kenu sport több ismert képviselője.

2012.07.03. 10:45
A Magyary Programról – Magyary városában

A tatai Hotel Kiss biztosított helyet június 8-án a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság és a Tata város önkormányzata által szervezett hagyományos konferenciának, amelyet a jeles közigazgatási szakértő munkásságának szentelnek évről-évre. Különös aktualitást adott az idei rendezvénynek az a tény, hogy a kormányzat Magyary Zoltánról nevezte el azt a cselekvési programot, amelynek mentén jelenleg is zajlik a magyar közigazgatás átszervezése.

2012.07.03. 10:44
Az INOTAL Zrt. versenyképességének javítása komple

A várpalotai INOTAL Zrt. a versenyképesség javítása, árbevételének jelentős növelése és 50 új munkahely létrehozása érdekében komplex technológiai fejlesztésbe kezdett, melynek értéke három és félmilliárd forint. A befejezés várható időpontja 2014. január 31. A vállalat a beruházáshoz a GOP-2.1.3 pályázat keretében 914 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

2012.07.03. 10:44
Gárdony újabb vonzereje

Ahogy már a polgármesteri beszámolóban elhangzott, Gárdony turisztikai világa új elemekkel bővült: a sétány, a Gárdonyi Emlékház tőszomszédságában elkészült a tavaszi átadás óta több mint 3000 főt vonzó rönkvár, s már akkor az utolsó simítások zajlottak az Agárdi Gyógy-és Termálfürdőben. Május végétől az eddig nagyon hiányolt wellness-és élménymedence várja a látogatókat úgy, hogy közben a jegyárak sem emelkedtek.

2012.07.03. 10:43
Innováció és klaszterfejlesztés svájci-magyar part

A Közép-dunántúli Regionális Informatikai Klaszter (KDRIK) a klasztervállalkozások nemzetközi szereplésének erősítését tűzte ki célul. Meghívásukra a veszprémi HITA irodájába szervezett szakmai találkozón részt vett svájci partnerük, az IKT Klaszter Bern (TCBE.ch) klasztermenedzsere, Christoph Beer is, aki több sikeres nemzetközi innovációs projekt tapasztalatával érkezett. Vele, és Berkovich Gáborral, a KDRIK Irányító Bizottságának elnökével beszélgettünk a Cluster-S-Cope, a Svájci-Magyar Partnerségi Program által támogatott projekt eddigi eredményeiről és terveiről.

2012.07.03. 10:42
Elhunyt Sulyok Kálmán író, újságíró

Életének 67. évében elhunyt Sulyok Kálmán, a Regio Regia magazin volt munkatársa. Az írás mellett filmezett, és színdarabokat is rendezett. A vidám, állatszerető, nagyszívű barát és kolléga emlékét örökké megőrizzük!

2012.07.03. 10:38
Kamarai díjazottak köszöntése a küldöttgyűlésen
A Gazdaság Házában 2012. május 24-én 10 órai kezdettel került sor a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XXXV. küldöttgyűlésére. Átadásra kerültek a kamara által alapított díjak, és ünnepélyes keretek között a gazdaság szereplői köszöntötték a jövő generációját, az országos és nemzetközi versenyeken kimagaslóan jól teljesítő szakmunkás tanulókat.
2012.07.03. 10:37
Építőipari Vállalkozások Szakmai Napja
Az építőipari vállalkozások szakmai napja 2012. június 1-jén egy építőipari konferenciával, kettős megnyitóval indult. Radetzky Jenő a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke rendkívül borúlátónak tartja a hazai építőipar helyzetét, s amíg a gazdaság nem képes pozitív irányba elmozdulni, addig komoly eredményeket sem lehet várni.
2012.07.03. 10:37
A város legrosszabb útjai megújulnak
Tapolcának régóta dédelgetett „álma” volt, hogy a Keszthelyi út Ipar utcai körforgalmi csomópontja és a Hősök tere közötti szakaszának, valamint a Május 1. utca teljes hosszának felújítására és korszerűsítésére sor kerüljön.
2012.07.03. 10:36
Új kerékpárút szakasz épül
Az elmúlt évben Tapolca Város Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a tapolcai kerékpárforgalmi hálózat további fejlesztésére. Az Önkormányzat a Közép-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése” tárgyú felhívásra 2011. július 28-án projektjavaslatot nyújtott be a „Tapolcai kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése” címmel.
2012.07.03. 10:36
Újabb 300 millió az Ófalura
Az önkormányzat sikeres pályázatának köszönhetően Rácalmás újabb 301 millió forint támogatást nyert az Ófalu csúszásveszélyes partfalának megerősítésére. E támogatás eredményeként már a harmadik üteme valósulhat meg a közeljövőben a védelmi beruházásnak.
2012.07.03. 10:35
Komárom támogatással segíti vállalkozóit
Komárom városa idei költségvetésében is biztosít forrásokat a kis- és középvállalkozások támogatására, melyet pályázati formában a következő tevékenységekre lehet igényelni...
2012.07.03. 10:35
Minőségi turizmus minden korosztálynak
Az MZ/X Kereskedelmi Kft. – az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból 59.017.815,- Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesült a 131.163.500,- Ft összköltségű beruházásához a Badacsonytördemic község Badacsonylábdi településrészén található Eldorádó Kempingben.
2012.07.03. 10:34
Bemutatták az Új DunaPolis stratégiát

Elkészült a Közép-Duna Térség gazdaságfejlesztését célzó program, melynek célkitűzéseiről a Dunaújvárosban 2. alkalommal megrendezett Danuwin - Közép Dunatérségi gazdaságfejlesztési konferencián számoltak be az Új Dunapolis Gazdaságfejlesztési Klaszter résztvevői és a stratégia kidolgozói.

2012.07.03. 10:34
ALMÁDI NYÁRI FESZTIVÁLOK
IV. HUNGARIKUM FESZTIVÁL
ALMÁDI BORFESZTIVÁL
V. PÁLINKA NAPOK
2012.07.03. 10:34
Utcazenészektől lesz hangos Tata

A nyár derekán, július 27. és 29-e között a hazai könnyűzenei élet kiválóságai, lelkes, bemutatkozásra készülő utcazenészek, képzőművészek, kézművesek és borászok veszik birtokba a hangulatos városka utcáit, tereit. Az első Tatai Utcazene Fesztivál egyik szervezője Képe Ildikó lelkesen mesél a tervezett programról.

2012.07.03. 10:33
Eggyel több mosoly a gyermekekért

A tatabányai Szent Borbála Kórház Gyermekosztálya tíz darab légzésfigyelő készülékkel gazdagodott a Mosolyért Egyesület „Előzzük meg a bölcsőhalált!” kampányának köszönhetően, Veszprém városában pedig átadták a kórház javára szánt újraélesztő készüléket.

2012.07.03. 10:28
OKISZ-KISZÖV Sportnap

Minden együtt volt ahhoz, hogy jól érezzék magukat a résztvevők. Szikrázó napsütés, lelkes sportemberek, szurkoló munkatársak, családtagok, kiváló feltételek, jó hangulat, finom babgulyás. Kilencedik alkalommal adtak randevút egymásnak a sakkozók, asztaliteniszezők, labdarúgók és sporthorgászok - összesen százhúszan -, a Magyar Iparszövetség (OKISZ) Szociális, Kulturális és Sport Alapítványa és a Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség KISZÖV közös szervezésében megrendezett országos sportnapon.

2012.07.03. 10:20
Nagy-Kálózy Eszter Tatabányán

A Jászai Mari Színház, Népház és a Tatabánya Pont közös rendezvényén Nagy-Kálózy Eszter színművész volt Schmidt Csaba polgármester vendége. Az egyórás, oldott hangú beszélgetés hallgatói egy rokonszenves, a hivatásához tehetséggel és szakmai alázattal viszonyuló művészt ismerhettek meg, aki többek között elmondta: „a színészet folyamatos kihívás”, amelynek szavai szerint, nem könnyű megfelelni.

2012.07.03. 10:20
Nagy Ervin, nem pesti zsúrfiú

Elugrott vizet hozni a kislányának, figyelmesen megitatta, s miközben városunk minden tekintetben legifjabb díszpolgárával a kitüntető címről beszélgettünk, egyik szeme folyamatosan a gyereken volt, mert csak édesanyja, nagyanyja és nagyapja vigyázott rá. S ahogy a virgonc, gyönyörű csöppséget néztük, bármikor képes kijátszani az éberségüket. Nagy Ervin lelkesen beszél a városról, az elismerésről.

2012.07.03. 10:19
Segítség a külföldről hazatérő munkavállalók újból
Az európai munkaerőpiac megnyitása óta közel 3 millió ember hagyta el szülőhazáját Európa-szerte külföldi munkavállalás céljából, közülük több százezer magyar állampolgár. A felmérések szerint ezen munkavállalók több mint fele vissza szeretne térni hazájába, de problémákba ütközik az újbóli elhelyezkedésnél és visszailleszkedésnél.
2012.07.03. 10:18
Parasztgolf – csak a Noll Tanyán

A Noll család a rendszerváltás óta építgeti-szépítgeti az egykoron virágzó kertészettel rendelkező, majd a szövetkezetesítés évei alatt gyakorlatilag porig rombolt tizenöt hektáros családi birtokot a Vértes-hegység lábánál, a Váli-völgyben, Felcsúton. Erdő, mező, nádas, tó együtt várják itt a pihenni vágyókat. A kéthektáros horgásztó, a bográcsozó, szalonnasütő, fedett pihenőként szolgáló pajta, és a zöldfüves kispályás foci mellett időről időre újabb és újabb különlegességekkel csábítják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat, olyanokkal, mint az őslevendulás, a pajta-esküvő és -buli, a virágkertészet, az aquaponia, a kézműves foglalkozások és az országban egyedülálló swin golf, közismertebb nevén a parasztgolf.

2012.07.03. 10:16
Vállalatirányítási rendszer, e-shop a vevőkért

Napokon belül zárja a GOP-2009-2.2.3 kódszámú uniós pályázati projektjét a tatabányai Europlast Team Kft. A beruházás - melynek összköltsége meghaladja a huszonhatmillió forintot - egy új, korszerű vállalatirányítási rendszer bevezetését célozta meg. A pályázat segítette továbbá az ehhez szükséges eszközök beszerzését és egy webáruház elindítását is, ötven százalékos támogatást nyújtva a programhoz. Erős Erika ügyvezető igazgató örömmel számolt be a fejlesztésekről.

2012.06.19. 10:41
   Regio Regia magazin


157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás