szlovák
HÍRPORTÁL TURISZTIKAI PORTÁL Cégjegyzék Regio Regia Üzleti Magazin Webstúdió Webáruház
-=- Szeretné itt látni a saját ajánlatát is? Vegye fel velünk a kapcsolatot! -=- Regio Regia - A Közép-dunántúli Régió vállalkozóinak üzleti magazinja Telefon: 34/310-971
   Kapcsolat

REGIO REGIA
a Közép-dunántúli Régió Értékteremtőinek Magazinja

Kiadó:
Regio Regia Nonprofit Kft.

ISSN-szám:
online: 1787-3010
nyomtatott: 1785-7074

Szerkesztőség:
2800 Tatabánya, Táncsics M. út 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@regioregia.hu

 

KEM-BRIDGE WEBSTÚDIÓ

KEM-Bridge Net

Iroda:

2800 Tatabánya, Táncsics u. 51.

Telefon:
34/310-971

E-mail:
info@kembridge.hu

 

   MTI

   Tatabánya Kártya

   Jooble

Üzleti elemző állások

Business analyst jobs

Regio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia HírportálRegio Regia Hírportál


Fizetett hirdetés

2021.04.07. 14:36
Regio Regia 148. lapszám
A KÖZÉP-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ ÉRTÉKTEREMTŐINEK MAGAZINJA
2021.03.04. 18:06
Megújul és bővül a veszprémi elkerülő út

Nagyszabású építkezés halad nagy tempóban Veszprém mellett: a megyeszékhely balatoni vakációzók és városiak által is használt déli elkerülője 7,5 kilométeren újul meg, illetve bővül 2x2 sávosra. A fejlesztés a Veszprémtől keletre fekvő litéri leágazás és a balatonfüredi csomópont közötti pályán zajlik, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) beruházásában és a STRABAG Építő Kft. kivitelezésében.

2021.03.04. 18:04
Március 15. - soha ne feledjük!
Március 15. a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napja, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kezdete, melynek célja a Habsburg-uralom megszüntetése, a függetlenség és az alkotmányos berendezkedés kivívása volt.
2021.03.04. 18:04
Már jól látható, hogyan újul meg a vár

Legutóbb a júniusi alapkőletételi ünnepség alkalmából írtunk a sümegi vár fejlesztéséről, melyet a Nemzeti Kastélyprogram és a Nemzeti Várprogram keretében valósítanak meg. Januárban a veol.hu közölt képriportot és beszámolót a projekt előrehaladásáról, melyen az EBH INVEST Kft. és a Pesti Építő Zrt. konzorcium dolgozik 1.065 milliárd forint költséggel.

2021.03.04. 18:04
Japán autóipari beruházások a Közép-Dunántúlon
Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy három japán vállalat összesen 6,5 milliárd forint összegű autóipari beruházást hajt végre Magyarországon, ehhez a kormány 2 milliárd forint támogatást biztosít.
2021.03.04. 18:03
VADEX VADVILÁG - vadhús a magyar asztalokra

Örömteli, sőt a pandémia idején ritka, jó hírként hallhattunk tavaly nyáron a székesfehérvári VADEX Zrt. új beruházásáról. Soponyai telephelyük fejlesztéseként adták át új vadhús-továbbfeldolgozó üzemüket. Az ott készülő, VADEX VADVILÁG névre keresztelt új termékcsalád azóta a boltok polcaira is kikerült. Szép, ízléses, informatív csomagolásban, konyhakész, Magyar Termék védjeggyel ellátott vadhúsok, vadételek egész sora kínáltatja magát a rajongóknak, nem mellesleg elérhető áron. Rendkívül innovatív, 21. századi gondolat és ehhez illeszkedő kivitelezés, egy hiánypótló, egészséges magyar élelmiszer. Majoros Gábor vezérigazgatóval beszélgettünk a Fejér megyei erdő- és vadgazdálkodásról, arról, ahogyan ez a társaság közel hetven esztendeje gondoskodik közös javainkról, és ahogyan eljutottak napjaink korszerű gazdálkodásához, innovatív termékeikhez.

2021.03.04. 18:03
Megújul a Zánkai Erzsébet-tábor

A Zánkai Erzsébet-tábor korszerűsítésének már megkezdett munkálatait a FEJÉR-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. és a Szabadics Építőipari Zrt. folytathatja. A második ütem megvalósítására kiírt pályázat eredményeit tavaly májusban, a most induló harmadik ütemét pedig a napokban jelentették meg az uniós közbeszerzési közlönyben.

2021.03.04. 18:02
CoolBridge - 21. századi logisztika

A logisztikát a legtöbb termelő cég nem igazán érzi magáénak. Miután előállította korszerű termékét, egyetlen vágya csupán, hogy mielőbb átadhassa azt a megrendelőnek. Hogy hogyan jut el hozzá biztonságban és időre, mi minden kell ehhez, azzal már nem szívesen foglalkoznak. Ezért is bízzák ilyen jellegű feladataikat logisztikai szakcégekre. De nem mindenki gondolja ezt így, ahogy a Güntner-Tata Kft. sem. A közelmúltban egy 7,7 milliárd forint értékű európai logisztikai központot hoztak létre tatai gyárüzemük tőszomszédságában azért, hogy saját termékeiket a lehető legprecízebb módon, a 21. századi technológiákat felhasználva juttathassák el ügyfeleikhez. Az alapításának éppen 30. évfordulóját ünneplő társaságot, Schwarczenberger Tamás ügyvezető igazgatót megszólaltatva korábbi lapszámunkban mutattuk be, és ahogyan ígértük, az új logisztikai parkot pedig most, Szabó Jánossal, a CoolBridge Kft. ügyvezető igazgatójával járjuk körül.

2021.03.04. 18:02
Elhunyt  Schwarczenberger István
1945-ben Budapesten, Soroksáron született. A II. világháborúban a család mindenét elveszítette, édesapja, hadifogságba esett, 56-os szerepvállalásáért pedig a társadalmilag megtűrt kategóriába kerültek.
2021.03.04. 18:02
A Magyar Szent Család nyomában...

Pályázott, és nyert a Székesfehérvári Egyházmegye 2017-ben. A Magyar Szent Család nyomában tematikus út megálmodói három település és hét helyszín kialakítását, megújítását tervezték az elnyert másfél milliárd forintból. A projekt egyik eleme, a székesfehérvári egyházi Látógatóközpont elkészült a 2020-as határidőre, de a pályázat elvárásaként megvalósítandó átadás a járvány miatt meghiúsult. A különleges épület a megnyitásra, látogatókra vár.

2021.03.04. 18:01
1430 beruházás indult el az országban

A kormány tavaly tavasszal elindított beruházásösztönzési programja keretében 1430 beruházás jött létre vagy kezdődött el 2020-ban Magyarországon. A világ vállalatai folyamatosan keresik azokat a helyszíneket, ahol a járvány előttihez képest hatékonyabban tudnak termelni. Ezt ismerte fel a magyar kormány akkor, amikor úgy döntött, hogy a magyar gazdaságtörténet egyik legjelentősebb beruházásösztönzési programját indítja el - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Számos bejelentés, szerződésaláírás érinti a Közép-Dunántúlt, ezek közül emeltünk ki néhányat.

2021.03.04. 18:01
Az autógyártók ismét a Bridgestone-t választották

A Bridgestone EMIA több mint 80 új gyári első szerelést (OE) biztosított 13 autógyártó számára több mint 30 járműtípushoz. Ez az év innovatív együttműködést eredményezett olyan vállalatokkal, mint a Lamborghini, a Maserati, a Volkswagen és az új belépőnek számító INEOS Automotive.  Az olyan eljárások révén, mint például a virtuális gumiabroncs-fejlesztés és az ENLITEN technológia, a Bridgestone EMIA gyári első szerelési (OE) üzletága segít kialakítani a mobilitás fenntartható jövőjét.

2021.03.04. 18:01
Kitüntetéseket adott át a KEM-i Iparszövetség

A KEM KISZÖV a járvány miatt szűk körben tartotta kitüntetésátadó összejövetelét Tatabányán, a DELTOP-Rács Kft. üléstermében. Dr. Petőcz Erzsébet, a szervezet ügyvezető igazgatója röviden köszöntötte a megjelenteket, majd - immár hagyományosan - az újonnan választott vezetőség tagjaival közösen adta át a KISZÖV kitüntetéseit az arra méltónak tartott tagoknak.

2021.03.04. 18:00
18 milliárdból épül kórházi tömb Tatabányán

Új épülettel bővül a tatabányai Szent Borbála Kórház, a 18 milliárd forint értékű fejlesztés hazánk jelenlegi legnagyobb volumenű egészségügyi beruházása lesz - jelentette be Bencsik János országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos a kivitelezési és tervezési szerződés ünnepélyes aláírása alkalmából.

2021.03.04. 18:00
Átadták az új dorogi autóbusz állomást
Átadták az új hatállásos autóbusz állomást a vasútállomás mellett, melynek eredményeként biztosított január 16-tól a vasúti- és autóbuszjáratok közötti gyors és gördülékeny átszállási, csatlakozási lehetőség.
2021.03.04. 17:59
Velence jelmondata: Talpon maradni!

A koronavírus átírta a mindennapjainkat. Meg kell tanulnunk kezelni, együtt élni vele, de hogy ez mennyire nem könnyű, az Velence város polgármesterével, Gerhard Ákossal való beszélgetésünkből is kiderül.

2021.03.04. 17:59
Tatai beruházások a kultúráért

Az év első hónapjaiban - köszönhetően a járványos időknek - kevés nyilvános sajtótájékoztatóra kapott meghívót magazinunk. Üdítő kivételnek számított Tata városa, ahol három egymást követő héten három nagyszabású, kulturális vonatkozású beruházás beharangozására is hivatalosak voltunk.

2021.03.04. 17:58
Tatabányán lesz az egyik forduló

Projektalapú feladatmegoldás, algoritmikus gondolkodás, csapatmunka, programozási alapok: 2021-ben először önálló magyar szervezésben tartják meg a világ egyik legnagyobb robotépítő közössége, a FIRST, valamint a világszerte ismert építőjáték-gyártó LEGO nagy hagyományokkal bíró versenye, a FIRST LEGO League hazai fordulóit. A versenyre jelentkező több mint 90 csapat öt regionális selejtezőkörben - köztük Tatabányán - méri össze tudását, majd a fővárosi nemzeti döntő 3 nyertes csapata kvalifikálja magát a nemzetközi globális versenyekre, köztük az Egyesült Államokban, Detroitban tartandó világdöntőre.

2021.03.04. 17:58
Már csak a nézőkre vár az atlétikai centrum

Hamarosan birtokba vehetik a sportolók a Pápán épülő új atlétikai centrumot, mely a Vemévszer Építő- és Szerelőipari Kft. kivitelezésében valósul meg. Az építőipari vállalat elvégezte a projektben kapott feladatát, a műszaki átadások lezárultak. Jelenleg az épület bútorozása folyik. Az eddigi munkálatokról és a jelenlegi munkafázisokról Csehi Lóránt, a Vemévszer Kft. létesítményfelelőse informálta lapunkat.

2021.03.04. 17:57
Városmarketing ala Tapolca

A pandémiát megelőzően Tapolca egyfajta hosszantartó "főzőlázban" égett. A helyi televízióban kéthetente jelentkező, állandó főzőműsort az ott élők hamar a szívükbe zárták. Szarka Zsófia tévés konyhájában a város ikonikus ételei, a magyar és a nemzetközi konyha ínyencségei kerültek terítékre. A folytatásban jött a turisztikai látványosságnak sem utolsó Piac-Reality, a Piacmustra, majd megszületett a város saját, ma már jogilag is védett süteménye a "Tapolcám" is. Most, hogy a járvány jó időre elrabolta tőlünk a vendéglátás, a turizmus, a rendezvények nyújtotta élvezeteket, érdemes ezeket a pillanatokat felidéznünk. Az online is elérhető adásokat szerencsére bárhol a világon újranézhetjük, az ínyencségeket otthonunkban elkészíthetjük, így egy-két röpke órára - ha csak képzeletben is -, de mi magunk is Tapolcára ruccanhatunk. Ezt tettük mi is Szarka Zsófival.

2021.03.04. 17:57
Végre elkezdődhet a vasútállomás átépítése?

Elsőként egy félmilliárd forintos akadálymentesítés valósul meg a megyeszékhelyen, majd indulhat a vasútállomás teljes átépítése. A peronok mellé telepített három lifttel akadálymentesítik jövőre a tatabányai vasútállomást - jelentette be közös sajtótájékoztatóján a térség országgyűlési képviselője, a város polgármestere és a MÁV beruházási vezérigazgató-helyettese.

2021.03.04. 17:57
Fejlesztik a börgöndi repülőteret

A közlekedés kapcsán a börgöndi repülőtér fejlesztéséről, az elektromos autóbuszokról, a tudomány és innováció területén pedig az Óbudai Egyetem technológiai kutatóközpontjáról tárgyalt Székesfehérvár polgármestere az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetőjével. A székesfehérvári tárgyalássorozat az Ikarus gyárban kezdődött, majd a börgöndi repülőtéren folytatódott.

2021.03.04. 17:56
50%-os készültségben a tatabányai sportcsarnok
A februári állapotok szerint a tatabányai multifunkciós sportcsarnok elérte az 50%-os műszaki készültséget.
2021.03.04. 17:56
A könyvtár egy jó hely, nem kell tőle félni!

Újabb ikonikus épülettel gyarapodott Komárom-Esztergom megye székhelye. XXI. századi felszereltséggel, középen a Tudás Tornyával várja olvasóit, az érdeklődő közösségeket a Modern Városok Programja keretében megújult József Attila Megyei és Városi Könyvtár Tatabányán. Egy kicsit sajnos még várni kell, hogy ténylegesen birtokba vehessük az intézményt, egyelőre a COVID-19-es járvány késlelteti a nyitást. Mikolasek Zsófia igazgató asszonnyal beszélgettünk.

2021.03.04. 17:55
Velencei-tavi partfal-rekonstrukció

Soha nem látott mértékű munka zajlik a Velencei-tó partján. A rekonstrukció elsődleges célja egy környezetvédelmi rehabilitáció, de számos egyéb szempontot figyelembe kell venni. A települések, tulajdonosok, sportolók, horgászok, turisták kívánságait kielégíteni nehéz vállalkozás. Számtalan lakossági fórum, találkozók és egyeztetések sora után ma ott tartunk, hogy a projekt a záró szakaszához érkezett.

2021.03.04. 17:55
Kerecsen, kerecsen, szállj szabadon!

A Kerecsen zenekar egyedülálló a maga nemében. Karcos, feszes rockzene, mely a heavy metalhoz áll legközelebb. A tabudöngető szövegek Révkomáromból sugárzanak szét a Kárpát-medencében. A Kerecsen zenekar vezetőjével, zeneszerzőjével és szövegírójával, gitáros-énekesével, Varga Zsolttal beszélgettünk.

2021.03.04. 17:54
Az online oktatás dilemmái

A középiskolák és az egyetemek a járványügyi helyzet miatt november 11. óta online oktatátásban tevékenykednek. A szakképző intézmények ún. hibrid rendszert valósítanak meg, vagyis a gyakorlati oktatáson személyesen kell részt venni a tanulóknak, míg a többi tantárgy tudásanyagát valamilyen internetes felületet használva sajátítják el.

2021.03.04. 17:54
Dr. Éless Béla (1940-2020)
80 évesen elment dr. Éless Béla a színházcsináló. Rövid hír a sajtóban, hosszan tartó fájdalom nekünk, akik ismertük.
2021.03.04. 17:54
Gengeliczky László (1945-2021)
Hihetetlen, hogy a vaskezű fanyűvő nincs többé! Laci a népművelő, Laci a színész-versmondó, Laci a fafaragó, Laci a tanár, Laci az atléta, Lavi a nagyapó, Laci a jó cimbora megunta ezt a planétát, és más létsíkokra költözött.
2021.03.04. 17:53
A Magyar Sajtó Napja 2021.
Köztudott tény, hogy 1848. március 15-én nyomtatták ki a magyar sajtó első szabad termékeit, a 12 pontot és a Nemzeti dalt. Ekkor hirdették ki a polgári sajtószabadságot, majd április 11-én törvénybe is foglalták, mely fordulatot jelentett a korábbi szigorú cenzúra időszakához képest.
2021.03.04. 17:53
Nagy idők nagy tanúja - Bokor Rózsa újságíró

Bokor Rózsa 1922-ben született a Békés megyei Dombiratoson. Apja meghalt, cselédként dolgozó anyjának nem volt lehetősége az ő taníttatására. 1945-ben került erre először sor, aztán a szakérettségi, majd az egyetem következik, amit ösztöndíjasként végzett el. Mindvégig kisebbségi érzés gyötörte amiatt, hogy fényévnyi lemaradást kell behoznia a többiekhez képest. Magyar-könyvtár szakos diplomát szerez, de amikor megkérdezik, hova menne szívesen dolgozni: "azt feleltem, hogy újságíró szeretnék lenni. Úgy éreztem, sok mondanivalóm lenne az emberek számára."

2021.03.04. 17:53
Kádárka, az Újságíró Úr

Gábor, van egy ötletem! - mondta Péter a nyolcvanas évek végén, az egyik nyár egyik első napján. - Mondjad. - Mi lenne, ha minden nap adnék egy riportot és néhány érdekes kisebb-nagyobb írást a Bakonyaljáról? - Jó lenne... - válaszolta Gombkötő Gábor, az akkori Komárom-Esztergom megyei napilap, a Dolgozók Lapja főszerkesztője. - Akkor egy hónap múlva találkozunk! - köszönt el megkönnyebbülten mosolyogva Kádár Péter újságíró.

2021.03.04. 17:52
Cserhát József író, költő, lapszerkesztő

Ha Veszprémben azt mondja valaki, hogy Cserhát, bizonyára legtöbben a Cserhát városrészre gondolnak, vagy a kulturális egyesületre, a Cserhát Társaskörre. Ám Cserhát Józsefre (akinek neve nem kötődik a városrészhez), írói-költői, újságírói színes személyiségére, sokoldalú alkotómunkásságára már kevesen emlékeznek a városban, a megyében.

2021.03.04. 17:51
Regio Regia - az értékteremtők magazinja

A József Attila Megyei és Városi Könyvtár Kultúrhőmérő című, hetente megjelenő podcastjének interjúit régi rádiósként Nász János, az intézmény osztályvezetője készíti hétről-hétre. Január végén Veér Károly, lapunk főszerkesztője volt a vendége, akivel a Regio Regia magazin elmúlt húsz évéről, és eredményeiről beszélgettek.

2021.03.04. 17:50
Stagnálás várható a fehérvári használtlakás-piacon

A magyar használtlakás-piacon az évek óta tartó folyamatos drágulás volt a jellemző trend, azonban 2019. második felében az árak természetes mérséklődésének lehettünk szemtanúi. A tavalyi évben a hazánkban is megjelent koronavírus-járvány a feje tetejére állította a világot, és ezt a folyamatot itthon csakis erősítette. Írtunk már átfogó elemzést a székesfehérvári ingatlanpiacról a pandémia alatt, most pedig a sokaknak otthont adó tégla- és panellakások kínálati árainak alakulását vizsgáltuk meg az elmúlt évre vonatkozóan!

2021.03.04. 17:50
   Regio Regia magazin


157. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 156. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 155. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 154. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 153. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 152. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 151. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 150. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 149. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 148. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió! 147. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!146. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!145. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!144. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!143. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!142. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!141. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!140. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!139. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!138. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!137. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!136. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!135. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!134. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!133. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!132. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!131. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!130. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!129. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!128. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!127. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!126. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!125. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!124. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!123. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!122. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!121. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!120. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!119. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!118. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


117. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!116. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


115. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!114. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


113. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


112. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!


111. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


110. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


109. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!108. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!    Lapozós verzió!107. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!  böngészős verzió!  Lapozós verzió!106. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!105. lapszám
Letölthető Pdf formátumban!böngészős verzió!Lapozós verzió!


2011. 104. szám pdf

2011. 104. szám lapozós

2011. 104. szám 
böngészős verzió

 


2011. 103. szám pdf

2011. 103. lapozós

2011. 103. szám 
böngészős verzió


2011. 102. szám
böngészős verzió

2011. 102. szám - pdf verzió


2011. 101. szám
(lapozgatós)

2011. 101. szám 
böngészős verzió
2010. 10-12. szám pdf

2010. 10-12. lapozós

2010. 08-09. szám pdf

2010. 08-09. lapozós

2010.08-09. böngészős verzió


2010. nyár

2010. nyár böngészős verzió

2010. nyár letölthető pdf


2010. március-április

2010. március-április böngészős verzió


2010. január-február

2010. január-február böngészős verzió


2009. különszám

2009. Különszám böngészős verzió

Archivum

   Borászati kalauz

A Királyi Régió borászati
és turisztikai kalauza

Lapozható verzió

 

   Hasznos

Új rovatot indítunk portálunkon! Hasznos, megfontolandó tényekről, információkról, problémákról tájékozódhatnak cikkeinkben, ahol természetesen a megoldásról is lehet olvasni!

Tovább >>> 

ÁllásÉpítőiparKisipari gyártóMezőgazdaságSajtó, MédiaVallás
ÁruházFaiparKisipari szolgáltat...MinőségbiztosításSzálláshelyVas, Acél, Színesfé...
Autó, MotorFémszerkezetek gyár...KiskereskedőMobiltelefonSzállítás, Fuvarozá...Vegyipar
Biztonság, Biztonsá...Film, Fotó, OptikaKölcsönzésMűszaki cikkSzámítás- és Irodat...Vendéglátás
BútorFilm-, Mozi-, Szính...Könyv, ZeneMűvészeti tevékenys...Szépség, EgészségVillamosság
CégügyekHobbiKörnyezetvédelem, h...NagykereskedésSzivattyúkÜvegtechnika
CsaládIdegennyelvKözhasznú informáci...Nyomda, Sokszorosít...Szolgáltatás
DivatáruIngatlanKözigazgatásOktatásTakarítás 
EgészségügyIpari üzem, Gyár, B...KözüzemPénzügyTávközlés, telefon,... 
ÉlelmiszerKedvenceinkLakberendezés, Otth...Reklám, DekorációTervezés 
Energia, Fűtés, VízKereskedelemLátnivalókRuházatUtazás